85

Анонимен

преди 4 години

Уааау!АнонимеН може да чете.Но не и да мисли.Той е като Грета. Чете едно изречение и го коментира.Сложно е да се четат по няколко изречения и да се сфане някоя идея.

84

АнонимеН

преди 4 години

РЕПУБЛИКАНЦИТЕ В СЕНАТА ЩЕ ГЛАСУВАТ ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ТРЪМП ТОВА ПРЕДРИЧАТ АНАЛИЗАТОРИТЕ!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРОЧЕТОХ , ЧЕ НЯМА ДА ИМА НОВИ ИЗБОРИ А МАЙК ПЕНС ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ЩЯЛ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОЙ СЪЩО Е РЕПУБЛИКАНЕЦ

83

Анонимен

преди 4 години

Викам си, пишмандемократите са се усетили колко са жалки, но уви пак същите глупотрвици бръщолевят. Пак теърдят някакви неща, които са откровено неверни. Общо взето, уж импойчмънта няма да успее, но покрай тази теза се правят редица други внушения. То пък какво да очаква чпвек от лоберални пишманжирналости освен глупотевици!!

82

Анонимен

преди 4 години

Нека не бесят Тръмп. Все пак ни трябва за да съсипе краварската ***. Също както и Путин, за да съсипе Русия. Ние българите разцъфваме в чуждите неволи.

81

Анонимен

преди 4 години

Отделно са преводите на български на цитатите.Класически случай е "Като нямат хляб да ядът пасти"Преводът твърдо е правен от шумкар, учил френски в Масква.Не е ПАСТИ, а Брьош.

80

Анонимен

преди 4 години

Доналд Тръмп е най-еко бизнесмен.Той отначало строял сгради, но понеже обичал природата, земята и хората и не искал да замърсява, а да остави на Иванка една зелена планета почнал да прави голф игрища.Дончо е насадил толкоз трева, че всички обединени еколози не могат да я подрежат.

79

Анонимен

преди 4 години

Да се твърди, че някой е казал пръв нещо е меко казано несерьозно.Това значи да докажеш, че никой не го е казал преди него.Овидий: Exitus acta probat - Резултатът оправдава действието

78

Анонимен

преди 4 години

Българите харесваме Тръмп !

77

Анонимен

преди 4 години

Трябва да го обесят или запалят на клада, какъвто е обичаят за вещиците. Ингилизите имат богат опит.

76

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН"ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ТРЪМП И НАСРОЧВАНЕТО НА НОВИ ИЗБОРИ В ФАЩ!!!"Толкова си зле, че няма на къде повече. Предсрочни президентски избори няма никъде по света. Ако нещо се случи с президента, вицепрезидента довършва мандата му.

75

АнонимеН

преди 4 години

ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ ДА СЕ Е СЪСТОЯЛО ГЛАСУВАНЕТО ПО ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ТРЪМП И НАСРОЧВАНЕТО НА НОВИ ИЗБОРИ В ФАЩ!!!АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО Е ТРЪМП ДА ИЗКАРА МАНДАТА СИ ДО КРАЙ И ДА УПРАВЛЯВА ОЩЕ ЦЯЛА ЕДНА ГОДИНА В КОЯТО ДА ПОКРОВИТЕЛСТВА ОЩЕ И ОЩЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!

74

БПФ

преди 4 години

Излиза на практика, че т.нар. "демократи" могат безнаказано да тероризират и клеветят президента - но президента няма право да изисква разследване на някакъв тип от "демократите", който очевидно има защо да се страхува от подобно разследване !!! Много демократическо !!! Импийчмънтът няма да мине, това е ясно. Скоро поредният мерзавец - пишман демократ - ще бъде изобличен и опозорен - и на следващите избори победата на Доналд ще бъде категорическа. "Демократите" сами се заклаха !!!

73

БПФ

преди 4 години

... най-ниски нива от много десетилетия, все повече американци напускат работа, спокойни, че могат да си намерят по-добра... и както казва човекът по-долу - Тръмп е ЕДИНСТВЕНИЯТ президент от десетилетия, незапочнал нито една война. Защо е "нарушение" това, че е настоял за разследване на очевидно затънал в корупция негов опонент? А когато "демократите" преследваха (и продължават да преследват) самия Тръмп с явни клевети (за някаква "руска връзка") - тогава всичко е наред, нали?

72

Анонимен

преди 4 години

ЕВРЕЙСКИТЕ ОПИТИ ЗА ИМПИЧМЪНТ НА ТРЪМП ЩЕ БЪДАТ НЕУСПЕШНИ.

71

БПФ

преди 4 години

*** Василева - не се ли срамувате да пишете глyпости за една сигурно невисока заплата? Тръмп бил "некомпетентен" - често мнение на някакви смешници, които за разлика от него се гърчат в някаква миризлива панелка... не усещате ли, че сте смешна? Не подобрявал живота на гражданите... вие с колко американци - или българи в САЩ говорихте, за да направите тоя извод? Защото десетки милиони американци заявяват категорически точно обратното !!! Впрочем и статистиката го доказва - безработица на...

70

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е добър президент не прави война.Изпълнява си програмата оято обеща преди изборите.

69

Анонимен

преди 4 години

До 87 ""Ще бъде преизбран и демократите / комунисти ще пикаят газ !"Всички са комунисти. Комунизма победи в целия свят. Само че се делят на Троцкисти/демократите в САЩ, левите и зелените в европа/ и Сталинисти/ Путин, Тръмп, републиканците в САЩ/ Каквото и да си говорим Сталин е за предпочитане пред Троцки.

68

Анонимен

преди 4 години

"Ще бъде преизбран и демократите / комунисти ще пикаят газ !"Недоразумението ше остане в Историята..........вовата......тоже.

67

Putin Putout

преди 4 години

Путаут Путин.

66

Анонимен

преди 4 години

Рижавия пуяк не го ли импичнаха миналата година?