27

НЕпромит

преди 4 години

От цял форум има само 1 здравомислещ. Всичко друго е промита клоака и хора които ги е страх щото ги карат да ги е страх по медиите. Как пък мен не ме е страх, че ще ми вземат децата? Даже децата ми превъзхождат връстниците си - при вас нещо е сбъркано ше знаете!

26

до Ме

преди 4 години

Можеш ли да обясниш как изискването за определените площи кореспондира с боя ? Как кореспондира с просията и я решава ? Как кореспондира с експлоатацията ? Как професионалистите ще помогнат на бедните семейства ? Пари ли ще им дават ? Акъли ли ? Защото от акъли никой не се е нахранил.А бедността в България е повсеместна, но Стратегията не показва нейното решение.

25

до Ме

преди 4 години

Покажи ми мерките с които Стратегията се бори едно семейство да има по-добри доходи в името на детето.Виждаш ли някъде мерки ако бедно семейство няма добри доходи да издържа един ученик понеже намесваш деца, които не ходели на училище.

24

Абе Ме,

преди 4 години

За кои християнски ценности ни питаш? За това, че те пряко познават, отчитат и признават наличието на мъже и жени, на властта на родителя над детето, вкл. и властта му да възпитава? Знаеш ли кои са християнските ценности въобще? И откога възпитанието - основна роля на всеки родител, се превърна в *** дума -еквивалент на бой? Я стига, смешни ставате.Да, имаме достатъчно закони, защитаващи интересите на хората, вкл. и на "децата". В кавички,че заглавието на статията е покъртително неграмотно.

23

до Ме

преди 4 години

Ти на луд ли се правиш ? Я ми цитирай къде в Стратегията се споемана понятието бой и мерките с които ще бъде решен ? Я ми покажи къде е написано за деца, които просят или за експлоатация ? Я ми напиши ясна дефиниция кое дете е в риск ? Всичко е толкова размито, че да не може да се търси отговорност от никой.Когато никой не носи отговорност е много лесно да се случват злоупотреби.Родителите не си раждат децата за да ги пращат да просят или да се чудят за какво да ги набият.

22

Ме,

преди 4 години

естествено, че не е редно да биеш дете и да не го пращаш на училище. Само че поради що ни е още едно скодоумно писание по въпроса, като вече имаме закони, които го съдържат това и ги имемаме сигурно от 80 години, със санкции и контролни органи.Лошото е, че се приемат актове на кило, които често си противоречат и създават колизия, която поражда трудна изпълняемост. като имаме закони за същото това нещо, а такива има доволно, просто е - да се изпълняват и толкоз. Не е нужно да се приемат безумия.

21

Анонимен

преди 4 години

"И деца включени в спорния проект за Стратегия за детето"О, каква изненада! Как можаха да включат деца в стратегия за деца?! Трябваше коне да има там само и тук-там по някой гълъб.

20

Ме

преди 4 години

Явно някои ги е страх, че може да им се търси сметка за начина по който си отглеждат децата. Тази стратегия е за да защити децата от ридителите, не родителите от децата. Не можеш да го биеш или да не го пращаш на училище. Също така не можеш да го пращаш да проси или да го експлоатираш по друг подобен начин.Аз, тук нищо лошо не виждам дами и господа родители. Нищо лошо не пише в тази стратегия, просто се налагат разни истерии, че гейове щели да ни откраднат децата.

19

до Ме

преди 4 години

После се набляга изключително много на икономическите параметри, определени площо на жилището, бедност и тн.Можеш ли да ми кажеш как това кореспондира с този бой за който само говорите ? Как стаите в един апартамент ще решат въпроса с боя ? Как доходите ще го решат ? Как ранното сексуално образование ще го реши ? С какво човека се промени за 10 години, че се налага децата да знаят за секса ? С повече полови органи ли се раждат вече ?

18

до Ме

преди 4 години

Хайде стига с този бой.В Стратегията много малко се обръща внимание на физическото насилие, което е само изброено сред 25 други насилия.Още в началото се обяснява на родителите,че в това ново време родителите са некомпетентни да дадат на децата си адекватно възпитание и , че това могат да го направят само професионалистите.Кои са те ? Приемните семейства, психолозите и всякакви други лози и социални служители.С една дума вие ги раждайте защото само за това ставате, а за другото ще се грижим ние.

17

Анонимен

преди 4 години

Егати заглавието.... много ясно че ДЕЦА ще са включени в Стратегията за ДЕТЕТО. Какво да е включено? Златни рибки?

16

Анонимен

преди 4 години

До МеТова, че ако детето ти не се възпитава в духа на жендърството и разврата, ще ти го вземат като стой та гледай и без никакви други основания.Всички закони, които могат да се тълкуват различно, винаги ще се тълкуват в полза на тези, които си плащат.

15

Анонимен

преди 4 години

Ресто ще връщат и продажните НПОта.

14

Ме

преди 4 години

Добре, кое не ви харесва от стратегията? Това, че повече няма да можете безнаказано да си биете децата? Това ли са християнските ценности?

13

Анонимен

преди 4 години

По интересното е кои и как ще връщат милионите дадени им от Норвегия. Като тези милиони вече са похарчени за Мезонети Бентлита Яхти и за Любовници. В скоро време ще научим от сводките на Полицията кои ще са щастливците на които ще им пуснат по едно Олово в десетките Норвежците.

12

Ресто

преди 4 години

Някои от министерствата ще връщат ресто на Норвегия, защото не им мина номерът.

11

Анонимен

преди 4 години

Стратегията за българското дете ще се прави от българските майки и бащи, а не от НПО -тата на извратени скандинавски ***...и !!!

10

ПроСоТо

преди 4 години

трябва да има "Стратегия за родителя-възпитател"!..Преди няколко дни в един магазин чакахме пред касата няколко човека...Имаше две деца,на по 5-6 години,момче и момиче.Те се блъскаха в хората,тичаха ,крещяха,ТЪРКАЛЯХА се по пода,а "майката" ,облечена в черно от горе до долу,стоеше с горд вид и не само не им направи забележка,но и не реагира на забележката на хората.Ей това е!..ФАЛШИВИЯ "лукс" и "благоденствие" ТРОВЯТ децата,за това и резултата е такъв..отровата е повсеместна!

9

до 3

преди 4 години

В Стратегията въобще не се набляга на физическото насилие.Изредени са един куп други насилия, както и са създадени нови икономически параметри, които са по-важните и за които ще се отнемат деца.Идеята на всичко това е да се каже: Родители вие не ставате за децата си и те имат нужда от държавата да се грици за тях.Вие сте аут.

8

Не участват

преди 4 години

В създаването на проекта участвал кой ли не, но родителите ги няма.Все едно не съществуват.Някой друг решава с техните деца какво да се случва.И не им пука да си го казват.