8

Гражданин

преди 4 години

Напуснете то от вас нищо не става, некадърници не може да прецените човек с инсулт казвате че е пиян. То в Карлово доктори няма фелшери с купени дипломи най вероятно.

7

АБВ

преди 4 години

Очевидно някои не схванаха иронията в думите ми. Разбира се, че сестрите ще протестират срещу мижавите си заплати. Особенно когато са сравнени със заплати като 57000 лв. например, взимани в държавни болници. Сестрите са положили усилия доста да поучат, и не заслужават заплати като на хигиенисти.

6

Анонимен

преди 4 години

До АБВХляба не е 10, а 32, респ. - 36 ст.Билетчето - 6 ст, ама рейс НЯМА, или ако има - хората висят на гроздове от него!Бензин - 22 ст, ама го НЯМА!Защо ли така?Кучешка радост за лев и шейсе има в изобилие, ама защо ли..никой не я купува?А, да - и бегай да се наредиш за маслини, докат не са свършили...

5

АБВ

преди 4 години

До питам 3Написах, че ми се иска цените на стоките да са такива, за заплата не съм писал нищо.

4

Dada

преди 4 години

До изборите и звезди,ще ви свалят.На Кабаиванов , Карагенски и Люртова изобщо не им пука за вас.Важно е да не изпуснат кокала,защото какви съдебни дела им се задават бедна ви е фантазията.

3

Питам

преди 4 години

До АБВ 1 А заплата от 150 лева иска ли ти се?

2

я гледай...

преди 4 години

Ааа, не може оставка и протест. Или едното , или другото.Така де !

1

АБВ

преди 4 години

Защо са им повече пари? Какво ще ги правят? Хляба е 10 ст, колбасите са около левче, ток - 3 ст., бензин 15 ст.! Опааааа - май обърках времето! Иска ми се цените на стоки и услуги да са такива, ам не са!