76

Анонимен

преди 4 години

"Това с памперсите е чиста подигравка с американските военни ,дето се посраха от един Руски самолет в района на Черно море ! Корабът им още стои без екипаж."A ти пък за толкова много време от тогава, така и не разбра, че това беше фалшива новина. Достойно за съжаление...Биеш всякакви рекорди...

75

лозунг

преди 4 години

Дамски превръзки за цикъл c Трайно усещане за свежест и комфорт което продължава с часове ....

74

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 82 И сега какво ? Искаш да ти помогнем ли ? Зле си , но това си е твой проблем.

73

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 78 Китай не е икономика 1 в света и ще се развиват толкова , колкото им позволи САЩ.Не пиши лъжи.

72

Марчев

преди 4 години

Това с памперсите е чиста подигравка с американските военни ,дето се посраха от един Руски самолет в района на Черно море ! Корабът им още стои без екипаж.

71

Анонимен

преди 4 години

До CAMBODIA POWER,В Шенжен още през 2015г. беше увеличена на 325 долара, за Пекин сигурно е повече, но те имат милиард и половина население и пак са по-добре от нас.

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен БЕЗСПОРНО КИТАЙ Е НАЙ МОЩНАТА ИКОНОМИКА, НО КОЙ ПЛАЩА ЦЕНАТА ЗА ТОВА- Я ДА ВИДИМ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В КИТАЙ- 240/280ЛВ НА МЕСЕЦ, В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ОЩЕ ПО НИСКИ- ВИЖ СВЕТОВНА БАНКА- ОКОЛО 1 МИЛИАРД КИТАЙЦИ СА БИЛЕ НА ДЪНОТО НА МИЗЕРИЯТА А СЕГА ДА ВИДИМ КОМУНИСТИТЕ МИЛИОНЕРИ МИЛИАРДЕРИ- ПАК НАЙ МНОГО В СВЕТА- ФОРБС. ТА ТАМ В КИТАЙ СЕ ОСЪЩЕСТВИ МЕЧТАТА НА ВСЕКИ КОМУНИСТ- ДА СТАНЕ МИЛИОНЕР СПРАВКА- НАШИТЕ ВИДНИ ЕДРИ КАПСОЦИАЛИСТИ СМАЯЛИ СВЕТА С ЛУКСА И С НЕИЗВЕСТЕН ПРОИЗХОД НА КАПИТАЛ

69

Анонимен

преди 4 години

-" тази година е регистриран най-ниският темп на растежа от близо три десетилетия и себестойността на продукцията постепенно доближава западните нива." това го разбирам, че китай досега е бил много над западното ниво на развитие и след като започнал да пада, се доближил до запада! ха!

68

Анонимен

преди 4 години

Възхищавам се на Китай и обожавам красивите китайки, и мразя софия.

67

Анонимен

преди 4 години

До 57,Счита се, че над 300 милиона китайци живеят с доходите на средностатистическия немец. И се говори, че скоро ще ликвидират бедността в Китай.Този век ще принадлежи на Китай - освен икономически, очаквам и във военно отношение да се изравнят със САЩ, а защо не и с Русия.Запада просто ги изтърва. Китай вече има почти всички необходими технологии за да постигне това.

66

Анонимен

преди 4 години

по точно сащ са изградили втората в света икономика за 70 години! китай са изградили ПЪРВАТА в света икономика за окоро десетина години!

65

Анонимен

преди 4 години

Китай е номер едно в света и това още немогат да го преглътнат западнитеджендари

64

до 64

преди 4 години

Общество което не може да си подреди и уреди държавата и са му все виновни политиците, (които са производна на това общество) почва да броди из света, и после да плюе по другите държави. А има и една доста "философска" приказка - "родината ми е там, където ми плащат най-добре". А корените са си корени.

63

Fallschirmspringer

преди 4 години

""Но впечатляващият, исторически безпримерен подем на Китай показва признаци на слабост - тази година е регистриран най-ниският темп на растежа от близо три десетилетия и себестойността на продукцията постепенно доближава западните нива.""Това го слушам през последните 15 години поне 4-5 пъти,ако не и повече,а то все не се случва.Както се казва "Голодной курице просо снится"

62

Osman

преди 4 години

Ако ги подпука аскера ще останат с памперсите, комунистите гадни. Свобода за Тюркестан и уйгурите!

61

ЛЮБОПИТЕН

преди 4 години

"""втората икономика в света след десетилетия на войни, бедност и унижения."""Втората?????????

60

Е

преди 4 години

Турците изобщо да не коментират-ориенталски сбирщайн от плоскочели парапитеци които не заслужават и грам уважение.Изобщо не са фактор в нищо кресливи шебеци и дървени философи,дремещи по българските вестници!

59

Мда

преди 4 години

Мюмюнът,който кълне да знае-скоро пак ще пада кирпича върху главите на *** от Анадола!

58

от сидниАав$тралия

преди 4 години

един китаец си продал душата на Дявола.... на третия ден тя се счупила

57

Хе хе

преди 4 години

На Говедария и памперси няма да й помогнат ☆☆☆