43

Анонимен

преди 4 години

направо земен рай.

42

Анонимен

преди 4 години

Не закачайте поне СПА-то, че с каквото се заемете, всичко о*ирате.

41

Анонимен

преди 4 години

Това лято по българското черноморие се забелязваха доста холандски пенсионери,които с каравани(паркирани на неплатени паркинги) си изкараха цялото лято в България.Та има голяма вероятност и спа туризма да е в каравани вместо в хотели.А министърката сигурно след гръм я е осенила тая велика мисъл,за германските "спа туристи".То и затова всичко в БГ-тото е на това дередже,щото само калинки са по министерствата.Още ли фалити трябват,за да се разбере колко е зле туризма.

40

Анонимен

преди 4 години

Немците просто ще превърнат СПА хотелите в старчески домове.Не знам,обаче,как ще се организира връщането на"спа туриста"когато внезапно вземи,че(от прекомерните процедури)сдаде Богу,дух.Пак за сметка на хотелиерите ли ще е или ще бъдат погребвани в задния двор на хотела.А може би,към всеки спа хотел ще има и погребално бюро.А застрахователите да пуснат и застраховка спа за"уседнали"туристи,над 80 годиниТа всъщност това няма да е туризъм в истинския смисъл а просто здравна пътека на Гер.здр.каса.

39

до 35

преди 4 години

Алоо, професоре........какво море, какъв БВП!!! Говорим за спа туризъм и балнеология, я отиди си измий очите и се успокой, че кръвното ти играе.

38

бай ганю

преди 4 години

смях смях и нищо друго след всяко изказване на хора с розови очила

37

Анонимен

преди 4 години

Отличен министър с модерно мислене. Лошото е че тя си върши работата ама вие гражданите от прослойката неставатв за нищо. Министъра си е министър управлява малко бюджет, малко хора и това е. После вече идва ред на човека, който теябва да работи и да е добър в това което прави. Ами вие НЕ сте. Просто ств си бай ***. И 1000 министъра да сменим се там с такова семе.

36

от Зара Стагора

преди 4 години

Не е вярно бе Ангелкова , ти си нашето злато , скъпа моя ! Златна ни и излезе ти и цялата ГЕЙБ-дружина ! Колкото си красива - торкова разбираш и от туризъм , такива са и останалите красавци , мамини златни ! Ама ще ви изтраем още около година ! Максимум !

35

ПроСоТо

преди 4 години

иначе наистина е много отблъскваща....Не че аз съм красавец,но тая просто...моля за извинение,просто на нищо не мяза..А външния вид е много важен!!..Тя може да си е такава в кухнята и на двора,но за "представително лице" на "властта",просто...се издънва!..но то кой ли мяза на човек от тях?..Цвъки ли,Тиквата ли /вонден строши дъска юнака!!/,цецка ли,...КОЙ?..Сега една бръсната кратуна подготвят да ни подмятат в полезрението..Изобщо,съде магарета...А ний,..ний смо идиотн..

34

Анонимен

преди 4 години

Ти пък си много отдръстен понеже. Български философ от панела. Цял живот успяли да постигнеш нещо освен да пърдишш :) Хората по морето поне се мъчат и голяма част от БВП като валува влиза от там. Не е от плиткоумния ти акъл.

33

Анонимен

преди 4 години

Германците са нудисти, на спа ходят голи..........нашите задръстени хотелиери, ще ги изгонят. Ха, ха, ха

32

Анонимен

преди 4 години

Уплашихме туристите.

31

Шанса

преди 4 години

германските пенсионери да повторят идване в БГ е да са кьорави и сакати, за да не видят мизерията в която тънат градчетата надарени със "злато" и да са ол инклузив, за да не им се налага да си плащат за басейн и храна на "правоимащите" завзели бизнеса.

30

сминдух енд чесън

преди 4 години

У нас туризма е занимание на политици ,които чрез подставени лица правят и невъзможното да прилапат това ,което не им се полага.друга малка част хора се мъчат да оцеляват

29

Do 19

преди 4 години

Kefish me!! Absolutno kompetentno. malko sa oba4e horata koito biha razbrali to4nia smisul.Niama basa za sravnenenie DE i BG.

28

Нивото

преди 4 години

на СПА туризма в БГ е същото като на морския и планинския - високи цени и скапано обслужване. Минералната вода в няколкото курорта е заграбена от мутрохотели и руски инвестиции, а градовете и техните минерални плажове са подложени на тотална разруха. Съответно цените за достъп до басейн са спекулативни, както цените на чадъри-шезлонги по морето и на супата на пистата на Банско. Само за сравнение в най-големия спа център в Европа - Хунгароспа билета е 6 евро, а има над 20 басейна и атракции.

27

Анонимен

преди 4 години

ТАЗИ ЖЕНА Е ПЕРМАНЕНТНО СЛЪНЧАСАЛА

26

гербски бгубийци

преди 4 години

Браво патицо,лекумайте емсикте песионери на бг СПА,а бг народ да умира. При соца спа-то беше за народа.

25

Анонимен

преди 4 години

То американци и иманяри като окрадоха истинското злато сега и спа ще наричаме злато , тоест голата вода .....

24

Анонимен

преди 4 години

Dosta vonlivo zlato v bg mineralnite piteini vodi... mrasnite vodi ot kanalizaciite na spa hotelite ne vlizat v nikakvi prechistvatelni fabriki, takiva bg fabriki prosto lipsvat v mestata s bg mineralni izvori...gospojo Angelkova pokaji na bg geografskata karta kolko i kade sa fabrikite za recyclirane na turisticheskite otpadaci i ekarissaji v selata s mineralni izvori i spa hoteli....merci predvaritelno...naprimer v selo Borovo, Velingrad, Pamporovo, Mineralnite haskovski bani...