66

Анонимен

преди 4 години

Сега внасяме за пенсия,ама не се трупат освен 5% в ЧПФ 95% отиват да се плащат на сегашните пенсионери пенсиите.С толкова много аборти и емиграция за нас след време няма да има кой да внася.Ние сме донори в момента и сме последните,които внасят осигуровки но няма да взимат пенсия.

65

еrror 404

преди 4 години

Много повече са!!! Поредната лъжа на управлението

64

Дракон

преди 4 години

А кога пенсионерите са били добре в тази държава? Освен ако от онези, активните борци. И да, всички които са доживели да се пенсионират работят - кой чисти, кой гледа деца, някой гледат градини.

63

Я па я..!

преди 4 години

До Анонимен 69 И максималната пенсия да вземат, някои работят от лакомия.

62

Ванката

преди 4 години

Средната европейска пенсия е 65% от средната заплата, при нас е 30%. А парите във фонд пенсии все не достигат, защото един работещ издържа с данъците още шестима други. Отдавна вече 8 от 10 новородени са от неинтегруемите - който не вярва, да застане пред родилното и да брои!... и после чакай пенсии.

61

Анонимен

преди 4 години

Това ограничение таван на пенсиите трябва да отпадне,както и таван на осигуряването.Иначе си остава социалистическата уравновиловка както е в момента.Внасял не внасял 300лв пенсия и толкова.Е някои с малко отгоре,но съвсем друго трябва да е.Чакам да видя колко големи ще са вторите пенсии от частните фондове.

60

Факт

преди 4 години

В САЩ процента е 70!

59

Анонимен

преди 4 години

Ми питайте Бисеров и герберите защо пенсионерите работят за кеф ли ?Защото не им стига пенсията затова работят но нищо такова не пише в статията.Ако им стига няма да отидат и ден на работа но не е така !

58

пенсионер много стар

преди 4 години

АЛООооо...т.н. журналисти ...Напишете . че ВСИЧКИ ВОЕННИ се пенсионират на 50+год......и какво да прави - СТАВА ОХРАНИТЕЛ ...1 ден вдига бариерата ...3 дни копа лозе на вилата !

57

Анонимен

преди 4 години

глупости най малко 37% бачкат защото с 200 300 лева пенсия немогат да смогнат само за храна или сметки да не говориме за лекарства и прочие...и ако има некой роднина да им помага ,,,много малко от тех имат висока пенсия разни бивши военни и ченгета кучетата на държавата и взимат минималната и отгоре ...

56

Arsenal

преди 4 години

Няма такава държава: хем със срамно ниски доходи на народа хем със пенсия плюс заплата за някои категории: полицаи, военнослужещи, съдебна система и т.н.Срам за бедна България.

55

Варан

преди 4 години

Пенсиите са мизерни и хората затова искат да работят.Тук управляващите крадат като за световно и затова всички сме бедни,а на запад корупцията е много по-малка и техните ръководители мислят и работят за хората,които са гласували за тях.От 10г. потъваме в блатото...за съжаление.Надежда всяка оставете.

54

Анонимен

преди 4 години

Тези 7 -процента са такива които получават 1200лв.пенсия което означава тавана,на държавна работа-полицаи,военни и много други които блокират местата и няма работа за нашите деца..................за съжаление,но системата е такава

53

ОРОЗ

преди 4 години

Половината от този процент работи в държавната администрация,защото са ,,незаменими,,Останалите , кой където намери защшто не им стигат парите.

52

Анонимен

преди 4 години

Съжалявам ви. В света продължителността на живота нарастна в последно време с повече от 20 години. Жени и мъже на 50-60 години изглеждат като 30 годишни отпреди. Който буха цигари, прави си по 300 литра домашно вино и 100 литра ракия естествено, че на 50 години ще бъде скапан.

51

Анонимен

преди 4 години

След няколко години няма да има пенсионери, няма да има пари за пенсии.

50

Остарял

преди 4 години

От работа в къщи, от работа в къщи и накрая от работа директно в гробищата ако може, че така било угодно на държавата. Е с памперсите ли да работя на 70 ?

49

М, да ...

преди 4 години

Който може ще работи, я! Пенсията не стига за нищо!

48

счетоводителка

преди 4 години

Пенсионната възраст в България трябва да бъде 60 за мъже и жени, не повече. След 60 повечето хорица се сдухват и не стават за сериозна работа. При този отлив на млади от България трябва да внасят хора - дано да са от Белгия или Холандия, че ако са от дивите племена ще стане мазало. :-)

47

До Счети

преди 4 години

В Европа има и държави в които се работи до 70 и 72години.Никаква дезинформация ,говори се за възрастни хора.Аман от голобради,, мъдреци"