58

Анонимен

преди 4 години

На 40 градуса с това черно одеало... сметай ква воня! Айде по-далече от такива "булки".

57

дали

преди 4 години

Колко празен поглед. Това нещо няма душа. За какви деца става дума, като нямаш душа - няма как да завъдиш деца. Лошото е , че докато диша все ще е така - в известен смисъл - михаел Шумахер е по-адекватен от това нещо. Или поне е същото като него - празно нещо.

56

Анонимен

преди 4 години

късно е чадо,вече не си британка,вече си джихадистка,живей си с джихада,човек приел лудостта трудно може да бъде отново нормален,счупиш ли пръчка трудно ще стане цяла отново,да приемеш смъртта и убийствата за нещо нормално а после да се оплакваш,че си във военна зона е лицемерие,значи когато твоите убиват е нормално,обаче другите когато убиват твоите е проблем, хм

55

Malian

преди 4 години

"Загубих всичките си деца, казва 19-годишната Шамима". Колко деца е имала на 19 г.

54

Яница

преди 4 години

Цялата пасмина в Брюксел е эа ВОЕНЕН СЪД!!!

53

Пловдивчанин

преди 4 години

Тая ме е гнус дори да я гледам. Да гние там по лагерите и това е. Противна ислямска ***

52

АБВ

преди 4 години

До CCC 54Кой е пускал тези , умнико? Или повтаряш опорните точки на Сидеров!

51

АБВ

преди 4 години

Коренячка лондончанка! Тъмният и цвят не трябва да ви заблуждава! Няма нищо индийско в нея! Разбира се, не блести с ум, но пък може да гледа как мъжът и реже главите на по-умните от него. Истинска правоверна! Дано никога стъпи в страната от която е тръгнала. И не само в нея!

50

Гларус

преди 4 години

Няма ли редовен секс жената откача...

49

CCC

преди 4 години

Те нали ги изпращаха с почести,но им казаха че няма да ги приберат обратно!!!Защо не ги арестуваха тогава,а може им трябваха да са в IDIL!!!То с това пускане на доброволци от ОK и цяла Евтопа стават съюзник на IDIL!!!Бойците на IDIL са Европейски граждан.

48

ССС

преди 4 години

Те нали ги узпращаха с почести,но им казаха че няма да ги прибератобратно!!!Защо не ги арестуваха тогава,а може им трябваха да са в IDIL!!!То с това пускане на доброволци и ОK и цяла Евтопа и бяха съюзник на IDIL!!!Бойците на IDIL са Европейски граждани повечето!!!

47

Анонимен

преди 4 години

Що така бе? Нали обичате вашия аллах и искате все при него да ходите?Отивайте, кой ви спира?

46

Бетер

преди 4 години

Винаги е имало мислещи там, но са екстремно лицемерни. Проблема е, че е поредната кампания за нещо. Сега са решили, че такива няма да ги прибират и я използваха нея. Всичко е до каква е кампанията към момента и какви са целите. Ако по някаква неясна за нас причина искаха да ги прибират тези от ИДИЛ обратно щяха да я изкарат жертва и да бълват други неща по медиите. Нейните мотиви и действия съм ги описал в предния си коментар

45

да

преди 4 години

То психическото ти здраве не е било добре още кат отиде да се слагаш на идил ама тогава още не си го знаела. Пий си сега хапчетата и си сърбай попарата. А и другите ***- гледайте и мислете. Това е ислямския ви свят. Всички сте много еребати да се правите на мюсюлмани в цивилизования свят, ама внимавайте да не се сбъдне каквото си пожелавате. Гледам, не се бутате в ислямския свят да живеете.

44

Киро Х

преди 4 години

Чииста британка - трета генерация!

43

Бетер

преди 4 години

Тази е бетер нашите по-тъмни "българи" . Който дава рана или пара такива стават, то не беха сектанти през 90-те, евангелистии, после мюсюлмани станаха па накрая и крайни забрадени даже по едно време..

42

Shark

преди 4 години

Да бе, *** си, ела си. Стига са разигравали Европа тея парачовеци

41

Муамед

преди 4 години

Сетила се Мара!

40

Анонимен

преди 4 години

Шашма Овца

39

Додо

преди 4 години

Човек на годината на Великобритания и кмет на Лондон, Манчестер или поне Бирмингам! Само така англичаните ще докажат, че не са расисти!