27

Чех

преди 4 години

Абе хвърляйти ги в ряката, така ще свършат най-бързо.

26

Наблюдател

преди 4 години

Много е просто. Бойкот на услугата и сами ще ги махнат.

25

Коментатор

преди 4 години

Много лесно се решава - кара се по велоалеи или в дясно плътно по улицата.

24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНа мен тия каращи скутери ми приличат на ***-ло-у!мници. Кой нормален зрял чвек ще се качи на такова нещо.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен #5&6 Скутерите са гавра с транспорта в големите градове.---Не само с транспорта, а и с пешеходците. Могат да се блъснат по хората на тротоарите и да причинят травми. А незрящите? Тия хора си помагат с медицински уреди (не знам как се наричат), за да се придвижват. А много често по тротоарите са натъркаляни безразборно тия скутери ли са, тротинетки ли. На мен тия каращи скутери ми приличат на ***. Кой нормален зрял чвек ще се качи на такова нещо?

22

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен 15и как виждаш Боко на тротинетка бързащ към МС?..Или изтупаните тежкари ?..А старците?..Бабички в кола-колкото искаш,но на тротинетка...Тия играчки НЕ трябва да се допускат до пътното платно!..Защото нито спазват някакви правила,нито имат някаква сигнализация..Изобщо:-Или по велоалеите,или на специални писти,защото са за забавление..Това не са сериозни превозни средства.

21

Тротоари

преди 4 години

По тротоари не!По велоалеи - да!

20

Анонимен

преди 4 години

Много платени защитници на петролните компании тука бе - пречели им тротинетките, че не замърсяват и децата им дишат чист въздух.Пълна забрана на автомобилите в София от Април до Ноември е решението!

19

Ха-ха

преди 4 години

Не ми стигат разни велосипедисти и заблудени пешеходци, ами и тротинетки. Да им направят паркове и писти да си карат, но да не се мотаят по нормалните улици и тротоари

18

Анонимен

преди 4 години

До АманИ защо да е проблем? Лесно е, удобно е. В САЩ се ползват, в скандинавието се ползват. Отнема ми 15 минути със скутера, да мина това, което ще мина с кола за 25 или 40 с автобусите, когат има яко ръш. Зимата не било удобно ... ами няма да карам зимата :)...А и какво да направя, че има "сняг и киша"? Като си плащам 1200 лева данък на колата, пак има киша и сняг! Защо тук има, а в Амстердам няма?

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Какво стана, не можахте да чарджите по 30-40 лева за курса Кубан-Стария град?

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15И ще трябва да сториш 120 етжни жилищни блокове, защото се случва че работните места са силно концентрирани в няколко района. И замърсяването от ел.батериите го отнасят Китай и Индия, така че всичко е ток ..

15

Анонимен

преди 4 години

За да намалее замърсяването на въздуха трябва да се ограничат автомобилите не скутерите, влизаш в града с автомобил 10лв. дневна винетка и трафика мигновено ще изчезне и въздуха ще става за дишане.

14

Пепи

преди 4 години

До АнонименДано се потрепат повече.

13

Анонимен

преди 4 години

Няй-голямата простотия е като ги помъкнат сгънати в офисите. Все едно аз да си разглобя половината R1 и да го тараляскам. Отврат мания. Дано по-бързо и мине модата преди да са се изпотрепали!

12

Анонимен

преди 4 години

Тротинетките са пълна тъпотия. По-скъпо е от такси о да не говорим, че с куфар от летището няма как да се тротинеткам по Цариградско. Това са скъпи и *** лиготии

11

Аман

преди 4 години

Да се ЗАБРАНЯТ! Нямат място по велоалеите защото са с двигател. Нямат място и на уличното платно защото с тези малки гуми едно камъче или някаква неравност или дупка на пътя и тротинетът е паднал. През зимата тези буклуци не могат да се движат в киша и сняг. Докато един МТБ може без проблеми. Затова ТРОТИНЕТКИТЕ САМО за забалвение из парковете

10

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Това Лято в градчето караха като изоглавени.

9

мак

преди 4 години

На тротоара създават опасност за пешеходеца, изобщо не сигнализират, че наближават в гръб. Може би ще носим огледала за обратно виждане, за да можем навреме да отскочим и да направим път за тротинетка или колело. Ако пък се движат по платното, те са в опасност. Велоалеите недостигат, тогава къде й е мястото на тази нова мода?

8

Анонимен

преди 4 години

Тротинетките имат своето място и са добър начин за придвижване, но мястото не им е на платното за движение на автомобили, нито пък по тротоарите.