259

Додо

преди 4 години

Ако някой дръпне маската от лицето на това недоразумение Грйета, отдолу ще се облещи грозното лоце на Сорос!

258

злобно и ич не е гуд

преди 4 години

с една кюмурджийска лопата по Дъто, един кютук по Га-та и един конски къч в устата и тва че да се намести и издриска на нобелния говномет и нихната деиярея от един милион бели червейчета.след 5 години може да замести баба си КрисЛенинка ГерБерия или да стане надзирател в некой конци лагер

257

До Георг:

преди 4 години

Толкова млад и толкова покварен. Прот.ивно е. Дано претърпиш пълен крах в кариерата си на лекар. "Лекари" с морал като твоя докараха краха на тая цивилизация. Явно кръвта вода не става. Толкова от потомците на без.мозъчни нар.кома.ни.

256

Анонимен

преди 4 години

Aз мисля, че туй е началото на изборната борба за щатски президент.

255

Анонимен

преди 4 години

Туй с яхтата е нищо.Има организирани маршове из целия свят, а тези, дето ги организират не се афишират. Не можеш да ги откриеш.За монреал вчера.Центъра беше затворен за транспорт, а времето беше приказно, та то там винаги си е пълно с хора.ОбачеНякои училища затвориха за да могат децата да отидат. Също и някои фирми. Цял ден градския транспорт на острова на Монреал е бил безплатен.А тук билетчето е 3.75 кад = 5 лева.

254

Анонимен

преди 4 години

а жълта книжка кога?

253

требесимулизанье

преди 4 години

и кво? утре като не му се изпълни мераклийското желание - какво ще изтрепа родителите, съседите и пилота от 16-я етаж защото не я пуснал да рипне от самолета да се приземи без СО2.Море она Сесето Плевенская да я побара, море от дека косми ке да отщипне да й го утето и утето забели още епилира и да я подкара като сладолед по шведскаму кът фрнсусойка, майна.

252

Анонимен

преди 4 години

Tova momi4e ne e ok mnogo sloba mn mimiki na tra lala momi4e nasaskano sloba omrasa nexe sa nagrada a sa dr

251

Fallschirmspringer

преди 4 години

Момичето е клиничен случай,преекспониран от неолибералните медии.Нуждае се от лечение и наблюдение от психиатър и психолог

250

Категорично

преди 4 години

Поне едно Оскарче ще намаже...

249

Е

преди 4 години

С какво е повече от другите деца,че й дават трибуна в ООН да вряска сатанизми?Има милиони деца по този Свят,които са направили по-достойни неща от това да се яде консерви в луксозна яхта,струваща 100 хиляди долара.Има поне няколко милиарда души,които ще го направят без да реват!

248

Анонимен

преди 4 години

Направо се чудя откъде толкова злоба и неприязън към едно дете на 16 год. Не е поп или тийн звезда, а дете което обединява масите и предимно младите за една кауза за която наистина е дошло време да се обърне достатъчно внимание. Ето това дете и тази идея днес обедини хиляди хора из целият свят. Мога да говоря от 1 во лице защото това дете което беше поканено от организаторите на митинга в Монреал където живея, успя да изкара по улиците на града повече от половин милион души!!!!!

247

порочно зло био-дете

преди 4 години

чшъъ, аб тва много злобно, даже излъчва поглед на младата баб Яга. Тва явно се катери по дърветата за да бърка по гнездата на птиците и им чупи чйцата, след което като побесняли тича по тва време из реките за да стъпква айцата на сьомгите, след което с дълъг камшик бие дацата от 2а и 4г групи защото са израснали в стаи с климатици...Само можем да гадаеме какво щеше да се слу1и с децата в Освиенцим през 1941-45 или в Лаос при Пол Пот

246

Българин

преди 4 години

Иванчева е като Грета!Никой не ще да я вижда, но тя е все тук!Не може ли Грета да си иде в психодиспансера, а Иванчева - в Сливенския.Явно не може!Ние трябва да живеем с тях в психозатвора!

245

Р.Радефффф

преди 4 години

Грета обича Грипен!Гретенизъм!

244

Слави

преди 4 години

Карам си яхтата по Атлантика,Съседна яхта с мома лютика.Аз и махам от възпитание.Тя ми се кара без колебание.За тая...Даже да карах комбайн..Нема бибитка!!!!

243

Анонимен

преди 4 години

Ако се поразровят, може и голи снимки да й намерят.

242

Хензел

преди 4 години

Ние с Грета,Сме две хлапета.Глупости говорим,Но сме популярни.Що друго да сторим,Но пък сме реални.По новините и социалните мрежи,Рейтигът ни един връх бележи.За кво ли ни гледат? Хей туй е въпроса!Дали са съгласни?Или кой кого забаламоса!

241

Силвия

преди 4 години

Страшно стихо, бро. Айде сега Стивън Тайлър да му напише музика! :)Крейзи, крейзи, крейзи, крейзи Гретаааа.....И тя се вози в кабрио, ама електрическо! :)

240

Силвия

преди 4 години

Нека да види (Георг), че наркоманите понякога са по-добри от дипломираните лекари.