9

Русофил

преди 4 години

Сега ще има разкази за бъл.правосъдие да видим кой е виновен ,този човек ПОЛ ше разказва на дълго и широко,интересно ще бъде ,но Европа и света знае за корупцията така че ...

8

Аааа

преди 4 години

Станахме пак за посмешище пред чужденците!Пускаме го ама не съвсем...Как да се чувстваш горд,че си Българин,като постоянно си противоречим.Не го защитавам,но съдебната ни система е сбъркана и толкова корумпирана,че ако беше бг политик нямаше да го опандизят дори...И все пак съдът решава,спрете медийте да оказвате такъв натиск

7

Анонимен

преди 4 години

Добре, никъде не забелязах коментар, за това този случай да не би да е случайно реванширане, за това момче желяз, дето изведнъж и той излезе чист за всичко.. ХмСигурно е вид договора..

6

Az

преди 4 години

До Анонимен 6 А бащата на скинарчето Монов не е луд, така ли ? Идеално. Защо тогава прокуратурата не му повдига обвинение за отправени заплахи към съдии и адвокати ?

5

Анонимен

преди 4 години

Тоя луд и по принцип такива убийци не трябва да ги пускат на свобода!Тези са си такива и нищо не може да ги превъзпита!!

4

Анонимен

преди 4 години

Схемата е обикновенна.След съдбовната грешка, е като тесто в ръцете на определени сили. И ще го използват за всякакви гадости.Преди тези бяха под контролни само на служещи в силовите структури. Днес НПО та, изземват контингента им.

3

Анонимен

преди 4 години

Нямат посланик в България, тероризират ни с визите, сега изведнъж се сетили че искат да имат отношения. Запишете си час при секретарката и ще видим, ако такъв е бил отговорът браво.

2

Анонимен

преди 4 години

Искат да си приберат копеленцето, ама няма да им мине номера, обесете ***, хората искат жрелище и екшън... после и всички от БХК, понеже са терористична организация подкопаваща устоите на държавата и демокрацията, нека и те да виснат на въжето мръсни терористи.

1

Berba

преди 4 години

Господарите са искали да дадат указания.