38

Анонимен

преди 4 години

Английска ала Издислав.

37

Анонимен

преди 4 години

Радев със световните лидери ,произнася речи на английски език, Бойко троши тухли панаирджийски!

36

Анонимен

преди 4 години

Борисов поне успява в про сташка форма да вложи малко оригинално съдържание, което е по-добрият вариант от нищонеказването.

35

Анонимен

преди 4 години

комунизма е вечната залаха над човечеството.

34

каскет.правилно слож

преди 4 години

До 29По леко бе човек. Ще ги задавиш да крякат.Имай милост. Мьрзеливи и некадьрни,но все пак са хомо сапиес.Ако са хомосороспии акаши фьшкии ги пускай да пасьт трева.

33

Радев=бай Тошо

преди 4 години

Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се върнахме много, много назад

32

изнервен

преди 4 години

До активиста на БКП. Е това ли е важното, как говори английски? То не че му е много хубав, ама ако по това си избирахме президентите да бяхме избрали някой професор по английска филология от СУ.

31

бай Тошо

преди 4 години

До 29. Хе-хе, Радев е безумно ***, елементарен селянин и като му изтекат и другите две скучни години няма да бъде никакъв премиер, а пастир на овце в родното си аскьовско село.

30

Гледна точка

преди 4 години

До 29. Това вече колко десетки пъти си го писал? И толкова ли е трудно да разбереш, че смешния и клиширан радефф някой може да не го харесва и да го критикува и без да е герберски ***?

29

Анонимен

преди 4 години

Не е в час. Началницитена севта ни проглушиха ушите,че най-голямата заплаха са климатичните промени.

28

Анонимен

преди 4 години

Здравейте Герберски , президента Радев няма затруднения да комуникира на Английски. За разлика от некадърника Боресов, който му е труден дори и Българския. Но така е, какъвто е водача на ГЕРБ такъв е и електората му глупав и неграмотен. Забелязвам че появи ли се статия за президента и Герберските *** като бесни започват да лаят.Голям страх ги тресе бандата ГЕРБ, заради голямата подкрепа към Радев. Сигурен съм че ще бъде и премиер и ще потърси отговорност на безродниците от ГЕРБ.

27

Президент надали ?

преди 4 години

Летци си имаме, ама президент надали...

26

Анонимен

преди 4 години

До 20... Твоят Роско.Беше" специалист " на глупостта!Стисках зъби и си повтарях че това ще свърши един ден.Да говори от мое име своите брътвежи! Този президент Му позволявам да говори ОТ МОЕ ИМЕ!-:)

25

Шопо

преди 4 години

Г-н Президент,повдигнете въпроса за американския ,, Архипелаг ГУЛАГ,, -Гуантанамо !!! Там без съд и присъда има хиляди инакомислещи от САЩ и цял свят !!!

24

Активист на БКП

преди 4 години

Перфектен английски на г-н Президентът! За разлика от собственика на ГЕРБ,който трудно говори и български !!!

23

Анонимен

преди 4 години

Малки болни мозъчета промити! Американофилчета сте и даже не го осъзнавате! Оплювате и кликате минуси на личности наши щом казват истината против западния свят! Вие сте му роби! Не го осъзнавате знаем го по възрастното поколение! Достойни сте за съжаление уви!-:( Кликайте минуси бродейки из нета Но това не променя нещата!-:)

22

Това президент ли е?

преди 4 години

По-застрелян президент България не е имала. Застане като истукан и чете написания му текст, като че ли препрочита и срича устава на армията ! Жалко за България пак не случихме с президент...

21

Анонимен

преди 4 години

Г-н президент! Поклон за мъдрото ви слово от тази висока трибуна! Не се срамувам от вас! Срамувах се от жалкото мандат че на Плевнята! Ако беше той би казал че основна заплаха е Русия! Гаранция!-:) Но вече е история той! Аз обаче ще кажа.Че заплаха за света е Американският империализъм! Той е в действие вече 30 г в Европа и не само! Държавите ни трябва да се развиват според собствените си интереси! Останалото е слугинаж на чужди държави!

20

.

преди 4 години

Роската беше титан на мисълта в сравнение с Радев.

19

до Риторичен

преди 4 години

защото не му е работа, да го коментира. а атомните бомби са повече в американския гулак, поне това не е тайна