6

Дани

преди 4 години

Как може да сте толкова безсърдечни? Едно нормално мнение да няма. Аз като отидя в Турция чувам само : Комшу, комшу, а вие тука сипете огън и жупел. Били са сила, владели са земи, вкл. нас. Все едно, ние не сме владели съседни земи. И какво? Да вземем да се мразим на тази основа до безкрайност. Просто показвате слабост и немощ пак.

5

Анонимен

преди 4 години

Българи ама с Турски имена и Турско самосъзнание. Такива и да са пострадали да си им берат гайлето Ердоган Паша.=====Щом ти за пет века не си станал турчин няма как за един век турчин да стане българин набий си го в кухата лейла:-)

4

Анонимен

преди 4 години

Как ще има пострадали Българи като в Истанбул няма нито един истински Българин. Има Турци родени в БГ и заминали да живеят завинаги в Турция. Българи ама с Турски имена и Турско самосъзнание. Такива и да са пострадали да си им берат гайлето Ердоган Паша.

3

Така е

преди 4 години

Вече няма нищо страшно за българите - Папата и Б Б ги блгословиха!

2

Анонимен

преди 4 години

Баташкото клане което според най новата история на сеяндурите не сее било състояло. Черепите на жени пеленачета и старци в Батак са били сами паднали от раменете им при земетресение. Нее имало Робство а само Турско присъствие едвали не 500 години са били тук на екскурзия. Бог бави, са каза ли старите хора, ала не забравя. Рано или късно всичко се връща тъпкано. Греха на прадедовците им тегне върху правнуците. На този свят всичко се връща в троен размер. Но някои индивиди не вярват в Божия Гняв

1

Наблюдател

преди 4 години

Ами то почти няма българи в Истанбул.