11

Анонимен

преди 4 години

Значи за да може да се гласува в конкретно населено място и за точно определен уреден крадец, е достатъчно да декларираш че живееш ей там и не си гласувал другаде. Като последното реално не може да се засече случайно, а само при нарочна проверка. Ей тъй се правят избори, по сожушки. Все си мислех, че цецко ухото с чакрите и енергията е факир на машинациите, лъжите и измамите, но явно съм се объркал.

10

Анонимен

преди 4 години

Да не стане катоминалия път - на един адрес регистрирани 280 души, на мястото на адреса само трафипост.Мдааааа работата е ясна, за да се изберат нашите всичко минава, даже по няколко пъти.

9

Активист на БКП

преди 4 години

ГЕРБ подготвя поредната фалшификация !!!

8

Валентин Тодоров

преди 4 години

Дори с мошенически номера,добавени към мъртвите души и 10% чисто математически съществуващи избиратели нашата политическа класа пак няма да привлече повече от 30% от избирателите пред урните.Не,че малцинството,които ще гласуват харесват политиците ни. Не мисля,че в световната история,която зная добре,има пример на по-голямо недоверие и липса на комуникация между управляващи и народ.Дори при откровени сатрапи.

7

Нема проблеми

преди 4 години

Жив или мъртъв пак пуска бюлетина.

6

Анонимен

преди 4 години

Абе адреса го заевете важното е да е задраскан номера на джобния тенис. Колко мъртъвци гласуват бедна ви е фантазията. Те и пеленачетата ги има в списъка. Откъде ги изкараха тия шест милиона и кусур идея си нямам. Ромите са към милион турци към 800 000 от ромите половината са навън и берат грозде турците си гласуват за техните хора и колко остана българите има ли 2 и половина милиона.

5

Анонимен

преди 4 години

Големо дописване ще падне.

4

Анонимен

преди 4 години

На някой от най-добрите ни политици, им приеха децата така в иниверистетите. Един реши, че ще учи право, ама два дена, прези изпитите - БУМ! Тате има прозати - приет!

3

фалшименто

преди 4 години

Оооо щом ще бъдат ДОПИСВАНИ,Боцето печели изборите!

2

Анонимен

преди 4 години

Ще има села, къдто ще има по 500 дописани имена.Я върви и докажи, че *** Ели Ели Еръд от Кюрнар Багар на 900 киломентра на яг, не е гласувал?

1

Анонимен

преди 4 години

А, значи това са правилата на новия изборен туризъм!