8

Активист на БКП

преди 4 години

6 200 000 и 2 500 000 в чужбина !!! България отново е 9 000 000 !?!

7

Колко...

преди 4 години

...са мъртвите души от тях? Колко са шведите? Колко са на хранилка на държавата? Пишете ми само моля рестото и общото от предните да си направя сметката дали въобще да ходя до урните...

6

!!!

преди 4 години

В България няма и 5 000 000 , а 6 200 000 ще гласуват!!! Честито на гласуващите ! Познайте колко честни ще са изборите !

5

Анонимен

преди 4 години

Абе тия и умрелите в гробищата ли ги броят бе. Баща ми е починал преди 10 години а името му е в изборният списък. Когато попитах сеяндурите защо починал човек е в списъка ми казаха че станала малка грешка. Евах тая малка грешка кой знае колко починали са в списъците с тези малки грешки. В БГ няма повече от 5 милиона като махнем турците и ромите колко оставаме Българите. Ромите са милион и турците 800 000 колко оставаме българи.. Смятайте.

4

Анонимен

преди 4 години

Които гласуват за тая пасмина дано нокога не видят бел д е н. Най милите им хора да ги гледат как се мъчат и да немогат да им помогнат. Прок, ле ти да са вовеки и веков. Амин дай Боже.

3

Само питам

преди 4 години

И бебетата,ние емигрантите,както и умрелите ли са включени!?Доколкото си спомням лица под 18 год НЕ гласуват,в момента населението на България е ОКОЛО 7 милиона-т.е САМО 700 000 са лица без право на глас???!!!!Удивително! ........Явно данните в ГРАО не са актуализирани от времето,в което работех там- т.е отпреди 20 тина год

2

ГРОБ мафия

преди 4 години

Напишете как кметът на Благоевград - Камбитов си регистрирал фирма на негово име и от избирателната комисия не си спазиха задълженията по закон и не му отнеха кметския пост, на който не може да бъде, ако има регистриран бизнес на негово име.

1

ай сиктир

преди 4 години

Кой знае колко мъртви души има в списъците след като броя на избирателите е над 6 милиона. Излиза, че за тези години броя на населението в България почти не се е променило.