10

Анонимен

преди 4 години

До 11Абсурд е, да има завод на БМВ в Сърбия :)А като за начало, дългът на служителят е да работи за най-добрите интереси на компанията си, а не на страната си.

9

До 8 1

преди 4 години

Ааа, и Боци е шефа Пленю

8

1

преди 4 години

А Фолксваген избра българин,за изпълнителен директор за завода си ,това е деси плевнелиев.

7

Трол

преди 4 години

Аз кола с балкански шеф няма да карам.

6

Анонимен

преди 4 години

Ей, развалиха я рая фирма най-после.

5

5678

преди 4 години

Българин се очаква да бъде назначен като шеф на безопастността на колите на компанията. Критерий е било ПТП-тата в България, с преобладаващо участие на бранда.1234 адски си прав!!!А знаеш ли, че има БГ компании, холдингови, присъстващи на борсата и емитирали облигации, които с прилапаха 200(двеста) милиона от банки и 100(сто) милиона от борса и облигации, а ония с хартишлетата ще пият много газирана лимонада. Всъщност ще са горди, че гореспоменатите имат общо с автомобилния сектор.

4

Трол

преди 4 години

Началото на края на БиЕмДабълю..

3

Анонимен

преди 4 години

Явно не са имали подходящ германц зя поста. Не че сърбина няма немски паспорт от десетилетия. Типична биография на шеф. Преди да стане шеф, шеф на нещо друго. И това далеч не е изключеи в големите компанки.

2

Анонимен

преди 4 години

Пропагандно политическо назначение ! Подмазват се на сърбите

1

1234

преди 4 години

А българка стана шеф на МВФ, след като 1996 като асистентка на шефа на СБ допринесе силно за хиперинфлацията от 1997, след като Ж Виденов отказа да приватизира по указания списък даден от К.Геориева. Е, намери се един И Костов който свърши мръсната работа. Тази случка и още 10 подобни я направиха и шеф *** МВФ, доказан антибългарист и предател. Браво на сърбина. Най много следващия завод на бмв да е там, а за нас кредити да си купуваме бмв