28

Анонимен

преди 4 години

Инцидент с руски кораб и хайванчетата хукнаха да мучат с вирнати опашки!А това, че норвежци обосрались няма значение!

27

Анонимен

преди 4 години

Киркенес, Йолочка! Слаб (2) по география!

26

Гошо

преди 4 години

До ПутинЕ в случая е на норвежците или ти си мислиш че руснаците си карат ремонтната група в Норвегия

25

Анонимен

преди 4 години

Хитреци,ето как технично се емигрира в нормална държава!

24

Боби

преди 4 години

До Тодар Правешки"Обаче екипажа или не е отразил сигналите, или е бил пиян. Второто е по-вероятно!"Тодоре ако не си спомняш инцидента е станал много рано сутринта и е имало мъгла. В международни води. Руснаците няма как да не "слушат" по това отвратително време защото точно тогава радарите на корабите(особенно военните, както и наземните станции за следене) работят на пълна мощност. Още нещо корабите са задължени да имат 2 неща, Спасителни средства, Радиолокационен отражател - радара е ОПЦИЯ

23

Тодар Правешки

преди 4 години

До БобиБубик, дорогой, какво се опитваш да кажеш?Че разузнавателния кораб се движи на самотек докато разузнава ли? Мисли товариш, Мисли! Мислиш ли, че корабът превозващ *** не е видял руския и не се е опитал да се свърже с него опитвайки се да избегне сблъсъка?Обаче екипажа или не е отразил сигналите, или е бил пиян. Второто е по-вероятно!

22

Анонимен

преди 4 години

Има ли още шарани, които да четат тази руска пропаганда?

21

Боби

преди 4 години

До Тодар Правешки"Когато преди време край Босфора потъна руски кораб за радио-електронна борба след сблъсък с друг кораб, кой беше виновен, че ушанките не бяха пуснали радара?"Тодоре МИСЛИ преди да ГОВОРИШ! МИСЛИ! МИСЛИ!1. Кораба "Лиман" е РАЗУЗНАВАЧ2. Когато разузнава всякакви електронни излъчвания от борда се ОГРАНИЧАВАТ за да не пречат на разузнавателната апаратура3. Радара на Другия кораб в изправност ли е бил? Ако да Защо никой не е видял че ще се натресат/таранират на друг кораб?

20

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Брей, тези руски вапори нещо много взеха да дават фира?"ХАЙДЕ ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВКораба дето е споменат в статията е Норвежко производство и естествено за ремонт след като е близо е закаран в Норвегия. Норвежкия изпълнител се е издънил.Въпросния "Лиман" е голяма Гемия построена преди 50 години в Полша(България имаше 4 такива кораба) и ползвана за разузнавателен кораб. Повечето разузнавателни кораби са точно това граждански съдове натъпкани с разни джаджи.

19

Анонимен

преди 4 години

Извършването на заваръчни дейности и всякакви "горещи работи" ( hot work) на борда когато корабът е в пристанище и изобщо в границите на порта е абсолютно забранено.Освен ако е в кораборемонтен завод на работен кей. Тогава корабът е под бреговата противопожарна охрана.

18

шматка

преди 4 години

До ТТВиж сега селски.Паси си козичките и не пиши по теми сложни за разбиране в кръчмата на Нане.Планов ремонт не се прави от екипажа(освен на машините)Планов ремонт не се прави на кея а в ремонтен докПранов ремонт означава че корабособственика е сключил договор с изпълнител за този ремонт

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНорвежки гейове - заварчици правили секс по време на работа.плющяли руския капитан :)

16

Анонимен

преди 4 години

Брей, тези руски вапори нещо много взеха да дават фира?Това ми прилича на онзи свръх секретен и чудо на морското военно инженерство -гордостта на руският военен флот-ЛИМАН, който беше потопен на Босфора преди години в неравна битка от разярените *** на гемията от Того!А също и атомния Кузнецов, който беше невидим за неприятеля от пушачите, с които беше закрил източната част на Средиземно море.

15

Анонимен

преди 4 години

До 13Да, прав си, еб.ли капитана!

14

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонименКораба може да е норвежко производство, но екипажа и заварчиците са руснаци. Когато преди време край Босфора потъна руски кораб за радио-електронна борба след сблъсък с друг кораб, кой беше виновен, че ушанките не бяха пуснали радара? Никой, освен употребата на алкохол. Сега случая е същия!

13

Анонимен

преди 4 години

Соросо-герберчета , ама то кораба е бил норвежко пройзводство а работниците били норвежски пиандета - ами сега ?

12

Анонимен

преди 4 години

Норвежки гейове - заварчици правили секс по време на работа.

11

Анонимен

преди 4 години

Не те руските заварчици откъде да знаят че при затваряне фъркат искри

10

безаналогови

преди 4 години

Това е от новите оръжия на Путин, тайно- зловеща подводница с ракети Буревесник, маскирана като риболовна гемия. А потъването НЕ е потъване, а маневра за флангиране на натовска флотилия в Балтийско море

9

Путин

преди 4 години

Все на руснаците ...