24

до 29

преди 4 години

Не е до 2019, а до 2026. Това е бас, за който даже имаше обратен брояч някъде в нета. Че е абсурдно, абсурдно е. Интересното е, че всъщност се опитва да го направи, така че не е мошеник.

23

Анонимен

преди 4 години

Да, освен това трябваше да си караме колите в подземни тунели, ама тц

22

Анонимен

преди 4 години

2025г щеше да води хора до МарсТолкова нагло лъже само един местен премиер

21

Светозар

преди 4 години

Спам н съветски стил от времето на Брежнев.

20

до 22

преди 4 години

В СССР космическата програма е била активно пропагандирана и много хора са отраснали с тази визия. Днес Роскосмос се разпада. Откачалки като Мъск и Безос почват от там, където НАСА и уснаците спряха през 70те, и затова са толкова популярни. В събота Мъск ще обяви прогреса по ракетата си за Марс и Луната. Това е налудничаво и невъзможно според мен, но той наистина е решил да бута до където може. Първите два прототипа на кораба вече са почти готови. Двигателите влизат в серийно производство.

19

ФАКТА

преди 4 години

Суперкадърния съветски то ест ако се приеме за руски народ искаше да направи още по времето на Никита Хрушчов ПЕТОМАЙСКА червена комунистическа машина на времето изаедно с правешкия компютърен гений Тодор Живков та Бойко от Банкя същоСССР обаче е факт е че е ненадминат от 1954-1991 мирен многорелигиозен и многоетнически проект за жалост на евробрюкселските недоразуменияСССР бе държава на православни,ислям-шийти,ислям-сунити,католици,протестанти и други религии

18

Анонимен

преди 4 години

Мъск ми се струва затънал до гуша, но времето ще покаже.

17

Анонимен

преди 4 години

Канят го като го бъзикат? Иначе в Русия младите доста му се кефят, след като космическите им мечти потънха. А след тази събота ще почнат да му се кефят още повече.

16

Анонимен

преди 4 години

"Щатите са извели" ... Епа колко да са извели, колкото двигатели са им продали руснаците. Щото те май нямат надеждни двигатели от много време насам.

15

666

преди 4 години

Абе, злобари! Хората просто се забавляват. Имат чувство за хумор, а вие веднага заджавкахте като ...... вие си знаете като какво! Споко - да не си докарате някой инфаркт от злоба!

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Излишно се фукаш момче. Щатите са извили в космоса доста повече астронавти отколкото руснаците космонавти. А най-късно от догодина влизат в действие два пилотируеми кораба, на НАСА и този на Мъск. Безос подготвя и трети пилотируем кораб Орион.

13

Анонимен

преди 4 години

Онези, които си мислят че петрола е само за бензин и дизел за да си карат таралясниците нов внос са много зле. Колкото до Мъск, опитва се човечеца, ама на, повечето неща почти не му се получават.

12

Анонимен

преди 4 години

Никак няма да е здравословно за Мъск да стъпва в Русия. Чекистите вече са го нарочили.

11

Анонимен

преди 4 години

И истината е, че Туитър много помага за тая масова истерия покрай личноста му. Всеки ден като вляза в Туитър, ако Илон е направил нещо в последните 20 часа, нещото е на ПЪРВО място в потока ми. Дали е постнал нещо смислено, или някоя *** картинка, или е отговорил на фен номер 1 нещо за краката на старшип, това е първото което виждам. Така че е съвсем вярно, че медиите правят култ към личността му. Не се оплаквам, и мен ме кефи, но истерията е брутална и заразна. На 28ми ще НИ говори, да знаете.

10

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха, много е добро! Честно, следвам в ютюб 3ма фенове на Мъск, в туитър мисля че още към 5 човека, които ежедневно карата покрай Starship MK1 и Mk2 , изобщо имам наблюденията. Хората са ЛУДИИИ! Обожават го по същия начин, по който едно време са обожавали Ленин и Сталин. Наскоро го бяха снимали със зуум на една от площадките и за секунда се виждат 2 от децата му(но не и лицата им) Едната мацка беше в истерия, че застрашавали ДЕЦАТАААА! Беше готова да си пререже вените(т.е. да спре да туитва)

9

Нъск еба мамата

преди 4 години

На РосКосмос самВатниците с право го мразят

8

Калеко Алеко

преди 4 години

Нормално е в раССия да плашат с Мъск дори и децата ... дори и на колхозниците им става ясно, че ако електричеството замени напълно нафтата и бензина, касичката на сибирската бензиноколонка ще се изпразни и ще настъпи всеобщ глодомор ... !!!

7

Анонимен

преди 4 години

Мъск силно се е притеснил и през 10 минути го мести...

6

Анонимен

преди 4 години

Нещастници, цял живот ще величаят диктатора Путин, а Мъск няма да стъпи в русия.

5

123123

преди 4 години

Мъск популяризира електрическите коли. Русия е заплашена от това като голям износител на петрол. За космическата му програма е още по-голяма заплахата за руснаците, които си въобразиха, че имат най-евтините ракети за извеждане на товар в космоса. Какво ли не биха направили да го депресират, тъй като той призна, че е болен от БАР. Цел номер едно е да го забавят с плановете му да колонизира Марс.