29

Анонимен

преди 4 години

Абе тия само за едни физиологични части мислат корем и още нещо.

28

мак

преди 4 години

Днес в репортажа показаха болница в Карлово. Отвън пълна скръб. И не е само тя в такова състояние, и не само отвън е ужас. Пари обаче нЕма, иначе щяха да ремонтират. Но за прищевките на нс има, за нова сграда, макар че старата им върши работа, за луксозен бюфет също. Срам нямат.

27

Анонимен

преди 4 години

а шведска маса ще има ли ?

26

Анонимен

преди 4 години

Пекинската патица дали оздравя?Днес не съм прочел нищо за състоянието и.

25

Анонимен

преди 4 години

Законите се гласуват от неповече от 100-110 души.Останалите къде са?Измамници и ТЪРТЕИ!

24

odpo

преди 4 години

100% от тях заслужават да хапват в Бюфета на Централния ЗАТВОР!!!!

23

пенсионер

преди 4 години

без очилата процетов "Бюфет Новичок" и много се притесних!

22

да

преди 4 години

Партийния дом е истинското място към което принадлежат всичките. Правилно да се преместят там. Следващо е да се направи закон за гласуване с една бюлетина.пп. 240 депутати на 9 милиона. пада населението под 7 милиона, а те пак 240, а даже и в модерн0-обновена сграда, че парламента им бил тесен ли какво, а после се чудите защо общинарите в ръмъния карат дачия, а нашенците s класи.

21

Анонимен

преди 4 години

да сме живи ,здрави и още дълги години прости да ги храним !

20

Анонимен

преди 4 години

До. 20.... Хитлер и Мусолини какви са били. Комунисти ли. А цар Борис чист Българин ли е. Баща му Фердинант знаеш ли кой е. Един пропаднал Германски пияница хванат от кръчмата и докаран в бг защото иначе великите сили не признавали бг за държава. Та същият този цар борис е съюзник на Хитлеристка Германия. А Фашиста Мусолини е бил съюзник на Хитлет и на цар Борис. И казваш че нее имало Монархо Фашизъм ли. А какво според теб имало Комунизъм ли. Чети бе мъжки чети дебели книги а не слушай Чалга.

19

Анонимен

преди 4 години

Хрантутниците се гласят да ги угояваме доживот!

18

до 18

преди 4 години

Кажи, честно, със всичкия ли си ? Неграмотен ли си ? *** ли си ?Заради такива, като теб, който продължават да натрапват лъжата, че у нас е имало фашизъм сме на това дередже.А иначе, у нас имаше по-гадната форма на тоталитаризъм - комунизъм. И тогава ни управляваха патологични престъпни психопати.

17

Я па я..!

преди 4 години

Който им завижда да стане депутатин.Така де !

16

Анонимен

преди 4 години

Наглоста и Безочието им са безгранични. 90 % от народа няма какво да сложат на децата си да ядат а тези се загрижили за тумбаците си като при монархофашизма. Тогава поне царо на обяд е раздавал пред Александър Невски в София по една паница манжа и по 3 филиики хляб на мизерстващите а сега нама кой да им подаде и една филия. Но иначе се кълнат в името на народа и че щели да се водят единствено от интересите на същият този народ. Не ви ли звучи малко нагло тази клетва в името на народа.

15

за какво говорим

преди 4 години

Тортичка 'Гараш'- 40 стотинкиКафе - 10 стотинкиСупички- 60 стотинки

14

бг

преди 4 години

До КюфтеПо една абсолютна случайност преди години имах честа да обядвам в "бюфета" на богоизбраните. С изненада установих, че те "горките" кюфтета не ядат, а едни филенца, дето и с език можеш да ги дъвчеш и още куп благинки, дето и по кулинарни предавания не съм виждал.

13

Анонимен

преди 4 години

До кюфтеКюфте 80 грама - 30 стотинки

12

Кюфте

преди 4 години

По колко стотинки ще са кебапчетата?

11

как ги търпите

преди 4 години

Тези хора са най-обикновени измамници,няма друга държава в света в която депутатите да гласуват 30 години антизакони които толерират само рестрикции към хората и нищо друго!

10

Анонимен

преди 4 години

За народа пари може и да няма но за тези плюнки кюфтета по левче и изглед трябва да има. Така им пука за овцете, ама кога ще го разберете не знам.Спрях да се надявам още преди 10-на години ...