15

София

преди 4 години

Падпъдъкова, време е да спреш да говориш бръщолевици и да си ходиш. За толкова мандата само разруха, вместо доближаване до другите градове в Европа. Времето ти изтече.

14

Младост

преди 4 години

Да спомене как новете собственици са ппидобили демята под падара в Младост 1 и как ще се строи в непосредствена бризост до и безтовя течащото метро? Ако унищожат тържището, което е на почти 49 години, защо мак сега? Почти 20 г. От връщането на земята. Иьа някаква врътка със собствеността на земята. Г-н Гешев да се самосезира и да проверят.

13

Справедливост

преди 4 години

Фандъкова дай мнение за апартаментгей ?за къщи за гости ? За Апартаменти на Цецо ??.Фандъкова ако спечели значи Българина е много ооо *** ?

12

Трандафор Босев

преди 4 години

Въпросът не е дали нещо се прави, а за колко пари и какво получаваме срещу тях! Градинката пред Кристал е все още с някакви заградени места -недовършена! Повече от година мина бе госпожа! Хотела на Златев го вдигнаха по-бързо от Графа, който даже не го измиха, а фонтана на Славейков е *** зелено-кафява локва!!! Правят се разни неща тук, там, ама за десет години с милиард, милиард и половина бюджет всяка година.... да ме извиняваш, госпожа!!! Все едни и същи фирми бе госпожа!!! И много мръсно!

11

Анонимен

преди 4 години

Чудя се защо като ежедневно има по 5 новини за кметските избори, не знам за едно нещо пт тази "много конкретна програма".Ако някой друг знае нещо, нека да сподели

10

Корупция

преди 4 години

Само пропадналите герберасти вярват на тази крадлива даскалица. Един ремонт не е направила като хората. Като възложител по обществените поръчки има правото да ги контролира. А санкциите й са повече от смешни. Защо санкционирани фирми продължават да бъдат избирани за изпълнители на ремонти? Корупция...

9

Софиянец

преди 4 години

А през 70 години беше супер! София беше чиста, глобяваха за всяка хвърлена хартийка и фас, коли нямаше, на централните софийски улици децата играеха на ръбчета. От двете страни на всяка улица имаше дървета. Във всяка градинка имаше чешмичка. Такова беше времето. Нямаше Младост и Люлин. През 1968-69г започва строителството на 2 квартала и веднага се откриваха училища, д.градини и ясли.

8

Do odpo

преди 4 години

Що бе юнак ,ти на колко годинки си или постваш за пари? Стоилов ,Нинов, Панев ,Междуречки,Каракачанов,ЯНЧУЛЕВ !!!,Софиянски повече работа ли свършиха? Две дупки за метро/пред радиото и пред х-л Хемус/ чакаха 25 години да станат метроспирки.Тия от Люлин и Дружба и Младост мислиш ли че го смятат за провал.София почна да прилича на европейски град.Има и проблеми -2 милиона всякаква ***,която троши,цапа,паркира НАВСЯКЪДЕ,драска по сградите,хвърля *** навсякъде.Проблема е в такива като теб.

7

Шефа

преди 4 години

Проблема на Фандъчката е в това че и да обещава няма кой дв и повярва.

6

Стар софиянец

преди 4 години

Най -добрият кмет за последните 75 години.Който живее или еживял в София последните 50 години може спокойно да го каже.За това печели с огромно мнозинство.А пубери,т.р.о.лове ,*** гдето ще ,,спасявали София",,,новософийски жители"обещаващи мед и масло,травай по Раковска и спиране строежа на метрото, просто нямат и грам шанс.Давай Данче ,София е с теб,!!!

5

odpo

преди 4 години

Може, от БСП какво може да очакваш освен лъжи... Ама и Фандъкова какво каза нищо не стана... Нема такъв провал като нея.

4

не всичко

преди 4 години

А пържени картофки обещават ли?

3

До 1 Обещавам всичко

преди 4 години

Ще пътува за Самоков/с.Белчин символично. Яко се е окопала с моти в София.

2

Искаме добра работа

преди 4 години

Единствената ти грешка е, че не можеш да работиш. Не разбираш от подреден град - навсякъде проблеми, а това, което вършат "спечелилите" поръчките, е некачествено. В общ. съвет няма нито качествени архитекти, нито качествени изпълнители - само чиновници, начело с тебе, които заемат неправилно бюрата.

1

Обещавам всичко

преди 4 години

Един месец още и пътуваш към Самоков.