17

Анонимен

преди 4 години

Съсед Няма взривен автомобил! Истината е, че има самозапалил се автомобил! Пожарната е на 150 метра от адреса и бързо е изгасена колата.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Колата, ако е с газова уредба няма място в подземен гараж. Никой не спазва табелите. Знайни и незнайни майстори монтират по гаражи съмнителни газови уредби. Отдавна спряха контрола. Всеки месец има инцидент с газова бутилка или уредба. И да иска някой не може да наложи монопол. По скоро проблема ни е с тарикатлък на дребно.

15

Анонимен

преди 4 години

Не е ясно защо е станал пожара. Може и някой да е запалил тази кола може и нещо друго. Газовата уредба е една от възможните причини. Някои много обичат да пишат истини от последна инстанция без да знаят как стоят нещата.

14

Анонимен

преди 4 години

Бе как така за 10 дни се взривиха една камара коли от газови уредби и нито една в предните години ? Май някой иска да наложи монопол над газовите уредби, а ? Я ДАНС и прокуратурата да се самосезират по повода!

13

Анонимен

преди 4 години

Тука разни шифри на нафтови печки яко блъскат минуси. Нафтата отива в историята, с изключение на селскостопанската техника.

12

Анонимен

преди 4 години

Газовите уредби са надеждни и екологични. Ако не беше така автобусита на ГТ нямаше да са на газ. Имаме добре развита инфраструктура за зареждане, и обслужване. Просто трябва да се спазват правилата.

11

Анонимен

преди 4 години

Има изисквания, на които подземния гараж трябва да отговаря за да се използва безопасно и законно от автомобили с газови уредби. Изпълнението на тези изисквания струва пари, затова псевдо БГ строителите не ги изпълняват (не били длъжни), а залепят стикер на входа, съгласно който е забранено ползването на гаража.В случая причинителя на вредата трябва да заплати всички възникнали разходи на етажната собственост и на собствениците на засегнатите автомобили.

10

анонимен

преди 4 години

Автомобили с газови уредби нямат право да паркират в подземни паркинги. Но това правило се нарушава навсякъде у нас, разходете се и в 2-3 етажния подземен паркинг на някой мол... и понеже в България контрола за спазването на каквото и да е е сведен до нула, ето го резултата. Добре, че няма по-големи щети.

9

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 4 години

Тая клошария само тук я има "щот е по-евтино на газчица" ... като нямаш пари да обслужваш и зареждаш кола с гориво - не караш кола.*** гробниците са всичките коли с газ.

8

Жо

преди 4 години

ИНЦИДЕНТЪТ е станал в 7 и 30 ч.Най-вероятно, през нощта е имало изтичане на газ, който е бавно изпълнил пространството под капака на двигателя.Сутринта, при стартиране на мотора , от стартера "прескача" малка искра, която е възпламенила изтеклия газ.Ако имате газова инталация, трябва периодично да правите проверка за изтичане на газ.Разбийте малко "веро" във вода и намажете всички газови връзки. При пропускане на газ, мехурчета веднага раздуват пяната, която сте сложили.Не е сложно!

7

Анонимен

преди 4 години

Паркирането на автомобили с газови или метанови уредби е абсолютно забранено в подземни паркинги и гаражи!

6

А 100

преди 4 години

С газова уредба, паркиране само в полетата отвъд околовръстното шосе.

5

Хурейшу

преди 4 години

Мяза на спор за паркомясто.

4

Анонимен

преди 4 години

Грубо нарушение на правилата! Глоба за собственикът, да заплати щетите и похарчените средства от пожарната и полицията.

3

ай сиктир

преди 4 години

Извинявам се.Добавка към коментара ми: на автомобили с газови уредби.

2

Анонимен

преди 4 години

До ай сиктирА за какво са направени бе "ум"

1

ай сиктир

преди 4 години

За протокола паркирането на автомобили в подземни паркинги е абсолютно забранено.