23

Скептик

преди 4 години

500 Северно Корейчета?

22

1

преди 5 години

Пак една голяма лъжа каза бойко,какви корейчета е учила майка му,като по времето на Корейската война,България е социалистическа страна,лъжата е същата ,като за дядо му,който бил "убит"от народния съд,а внука му бойко,учил в милиционерско училище.Като едно от условията да учиш в "Симеоново"беше вярност към партията майка- бкп,той тези хуморески,да ги разказва на внуците си.

21

Анонимен

преди 5 години

19-ти, т'ъп си точно колкото Пожарникарят ! "Както и да го погледнеш Борисов е добре посрещан във всяка държава...", това е ЛИЦЕМЕРИЕ бе глу'пак, всеки политик е посрещан добре във всяка държава, дори и да са в конфликт, това е политическо и дипломатическо ЛИ-ЦЕ-МЕ-РИ-Е ! Много сте тъ'пи симпатизантите на комунистическата ГЕРБ, много !

20

Къде е вносът

преди 5 години

Боце можеш ли убеди кореецът да върнат вноса на Dorco Pace ,че го няма вече в България. Ясно е че корейски завод няма да има, нито Фолксваген, обаче поне продуктите на пазара да не спират, че с такава бръсначка се дялах 6 месеца без да се изтъпи ножчето, а гледам са изкарали нов модел със 7 ножчета и батерия.

19

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да говорят троловетее Борисов е най успешния министър председател на България. В политиката не е важно да си само умен / справка Станишев/. Това е социална работа и изисква и други лични качества. Както и да го погледнеш Борисов е добре посрещан във всяка държава, което говори повече от троловетее. Успява и да привлича инвестиции по един или друг начин което в за даваща се рецесия е отлично псптижение. Този след него някой ден... Ще трябва да прескочи доста висока летва...

18

Анонимен

преди 5 години

Tрогнах се, а относно старата любов е, по- добре да се изтъркаш отколкото да ръждясаш.

17

Боклук

преди 5 години

Всички изнасят вредните си производства - бо..ук и производство на батерии! Още веднъж честито на заспалите! Превърнаха ни в клоака на ЕС! Изнасят си *** да го преработваме и вредните прошзвоства!

16

я па ти

преди 5 години

Да не стане и тука като завода на фолксваген,а Баце?

15

Анонимен

преди 5 години

Ех любов, любов ! А малко любов ще има ли за 80те%дибили в Бг ?

14

Ким Нук Чoн

преди 5 години

Нaрoдa acфaлт, пoпулизъм и oбещaния не яде ЮК дa ни дaри 300 000 тoнa свинскo ? Нaрoдa яде свинско печенo.

13

Анонимен

преди 5 години

Забравена любов

12

1234

преди 5 години

износа ни бил рекорден 33 млрд евро, а стокообмена само между Унгария и Германия е 55 млрд евро!

11

Анонимен

преди 5 години

Зь Бaй Тoшoвaтa държaвa ли стaвa нa въпрoс !?

10

БАНко

преди 5 години

Ходим по златните магистрали от Кувейт ,ОАЕ , Саудитска Арабия .....обещани от ТОЗИ след танца ( цирка ) със саби .Дългоноско , в Столипино и Филиповци ти верваме .

9

Анонимен

преди 5 години

Айдеееее ! Боци си намери нова любов ! Ами дали ще ревнува кмета на Симитли ?

8

Анонимен

преди 5 години

Била учителка. Нещата си идват на мястото. Става ясно как еднокнижникът в училище е бил отличник /съгласно негови хвалби/.

7

Анонимен

преди 5 години

Над 31 фирми в България произвеждат части ...Толкова са много, че не им знаем точната бройка.Или точната бройка е дробно число? Някъде м/у 31 и 32.

6

Анонимен

преди 5 години

Кoя гoдинa е товa или и тоз е руски шпиoнин ?

5

тъй тъй

преди 5 години

Значи завод няма!Другото са подробности без значение!

4

УМЕН

преди 5 години

Приказки, приказки.....и накрая ще се окажат компоти, а не компютри.