16

Анонимен

преди 4 години

До 15И с какво един психопат рецидивист е "полезен член на обществото"? Факта е, че живота на дори най-пропадналия български наркоман комунист е 1000х поценен от някакъв си австралиец. Тоя неудачик и доживотна да беше получил, абсолютно нищо ценно нямаше да изгуби света.

15

Анонимен

преди 4 години

На Бхк троловете само скинари им се привиждат.

14

а за останалите мълч

преди 4 години

А ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ РЕШЕНИЕТО НА СЪДА, КОЙТО ОПРАВДА КМЕТА НА ТРЪН ПРЕГАЗИЛ ДЕТЕ? КОЙТО СЪД РЕШИ, ЧЕ ДЕТЕТО "СЕ БЛЪСНАЛО" САМО В ДЖИПА НА КМЕТА!? ТАМ МЪЛЧИТЕ, ЗА ПУСНАТАТА АНИТА МЕЙЗЕР СЪЩО МЪЛЧИТЕ, ЗА ОПРАВДАНИЯ МОСКОВСКИ СЪЩО? ЗА БРЕНДО , ДОКАЗАН НАРКОТРАФИКАНТ ОСЪДЕН В 3 ДЪРЖАВИ И РАЗХОЖДАЛ СЕ СВОБОДЕН ДОКАТО ИЗЧЕЗНА!? ЗАЩО? И ДОКОГА ПОЛИТИЗИРАНИ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ?

13

шеки

преди 4 години

Запознайте се по-добре с цялата история и ще видите, че нещата не са толкова прости. По мое лично мнение е излежал достатъчно, но моето мнение не е важно, а важен е законът. Щом има право на предсрочно освобождаване - възползва се. Фрийман е бил доста по-полезен член на обществото от жертвата, но никой няма право да отнема живот. Все пак го е направил опитвайки са де спаси такъв и то сам срещу 15 човека. За затвора е , да, но си е излежал необходимото изглежда.

12

Анонимен

преди 4 години

Защо е този зор да го върнатв затвора? Там го хранят, пояти по-цял ден лежи. Да си ходи, а не да лежи на гърбана народа. За такива като него: отнел живот, отнеми и неговия....

11

Да питам

преди 4 години

Монов в качеството си на депутат от управляваща коалиция колко и точно какви законопроекти е внесъл?

10

Защо

преди 4 години

Не организираха протести пред Британското посолство срещу присъдата на футболния запалянко убил българския баща след мач?

9

Aman

преди 4 години

Тея да си бяха възпитали детето да не е скинар, а не сега да оревават всичко.

8

Анонимен

преди 4 години

Какво странно има, БСП е партия основана от насилието, след 9. септември е убивала и пребивала невинни граждани, след 10. ноември синове на БСП функционери вилнееха из България да всяват страх.

7

Анонимен

преди 4 години

Бащата комунист, синът фашист. КОМУНИЗЪМ = ФАШИЗЪМ

6

Анонимен

преди 4 години

УБИЛИ СА СИНА НА ДРУГАР ОТ БСП И ДС, НАПАДНАЛ С ОЩЕ 15 ДУШИ САМ ЧОВЕК! КОЛКО ЛОШО.

5

Смех

преди 4 години

Сигурен съм че само в българия може един да е и скинар и комунист едновременно.Как е тъпчо?

4

опасно е

преди 4 години

Шyмкарина Монов да си седи връща, на улицата може да го посрещнат интернет лyмпени

3

До Смех

преди 4 години

Сигурен ли си, че скинари съществуват само в България? Не само, че от паланката си не си излизал ами и произхода на думата не знаеш!

2

Смех

преди 4 години

Тоя Монов и Волен дали не взимат пари от русия.Щото ако няма външно финансиране тия и за два лева работа не могат да свършат.А бе а тоя монов е бил дупетат от БСП па сина му скинар комунист скинар само в сбърканата България може да съществува.

1

Анонимен

преди 4 години

Ех тикво Бойчо , докъде докара милата ни татковина !? РЕЗИЛ !