17

Петрова

преди 4 години

100% неговата приятелка Екатерина Георгиева проститутката при която е заминал е виновна за всико и знае каква е истината ! Катя от години се заминава с проституция наркотици и е заклета комарджиика !! Дано да я разследват !! Тя му е давала зор да отиде при нея викала го е ! покраи нея се е замесил в нещо !!

16

.

преди 4 години

Невежеството ни по отношение на депресивните състояния и другите подобни, тласкащи хората към самоубийство, е чудовищно. Човекът е имал преувеличени страхове, толкова е очевидно какво е било положението. Сега за близките остава да приемат немислимото. Разбирам ги, че им е тежко. Не разбирам т.нар. медии, които подхвърлят подобни истории като дъвка. Мир на праха му.

15

Анонимен

преди 4 години

На тея китайци всичко им фалшиво

14

Анонимен

преди 4 години

Това по занищен случай от случая на Джефри Епстайн. За какво му е да ходи в Китайското посолство, че да се самоубива? Как така няма да имат камери в гаражите си ? Колкото се е обесил Джефри Епстайн, толкова и нашият гражданин. България трябва да се намеси. Тоя Гешев трябва да поиска по - задълбочено разследване и да се разсекретят видеотата от камерита.

13

Анонимен

преди 4 години

Имал проблеми с някакви пакита за това се скрил в китайското посолство и се обесил?! Братя Грим пасти да ядат! Това каква приказка стана!

12

СС

преди 4 години

Сещам се за оня случай в посолството на Саудитска Арабия в Истанбул. :(

11

Анонимен

преди 4 години

До До 9Едва ли, но все пак са намесени 3 държави и нали никой не очаква заради един гражданин на България да стане дипломатически скандал или по-зле

10

мхм

преди 4 години

Да бе, издебнал е да не работят камерите и охраната на посолството да заспи, телепортирал се е в гаража, и се е самообесил

9

До 9

преди 4 години

Ооо..да разбираме ли че вярваш повече на бг правосъдието отколкото на белгийското?

8

До 1

преди 4 години

Да беше намерен убит в Скопие например, можеше и ЕВЕНТУАЛНО да има някакъв натиск ат страна на българските власти за изясняване. Но щом е в Брюксел каквото кажат от там, това ще е.

7

Гост

преди 4 години

Китайско посолство,камери,че те и гълъбите знаят поименно,как ще влезе там?Мирише ,та вони цялата работа.Жалко за момчето.

6

Анонимен

преди 4 години

Трябва още да се пише за този случай - по сто новини на ден са малко. От разкриването на случая зависи бъдещето на България......

5

Анонимен

преди 4 години

В гараж? в посолство? Хайде хайде тези филми ги знаем

4

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 4 Да , аз вярвам.Защо па не?

3

Анонимен

преди 4 години

Някой вярва ли на тази версия?

2

Анонимен

преди 4 години

Напоследък всичко живо се трепе в посолствата на тоя поне му намериха трупа а на оня журналист и това не му намериха

1

.

преди 4 години

В гараж на китайското посолство , какво прави в китайското посолство ??? Казал е на майка си , че има проблеми с някакви пакита, но не се води допълнително разследване ??? И ако тези неща са налице , как и в чий интерес "работят" нашите служби в сътрудничество с белгийските , това е убийство и то доста особено, трябва да се направи всичко възможно от наша страна да се разкрие и виновните да се заловят !