15

Анонимен

преди 4 години

За какви "недоказани твърдение" на Тръмп говорят АП, след като Байдън сам се похвали че за 6 часа е принудил Украйна да уволни прокурора разследвал сина му. Затова как наркоман без никакъв опит, е назначен и са му плащали яко.Как не ви е неудобно да препечатвате брадатите лъжи на АП?

14

Анонимен

преди 4 години

Тръмп rules!

13

Анонимен

преди 4 години

Бил съм в Украйна преди много години, но никога не съм предполагал че между тях има толкова гнила ***.Пълно разочарование, тотално си промених мнението за тая държава

12

Троналд Дъмп

преди 4 години

Тръмп ще управлява още един мандат. Това ще вкара доста мумии като Пелоси в гроба. Местните грантутоинвестори също. Злобейте нещастници, управляват ви. Подчинена рая.

11

Анонимен

преди 4 години

Гошко, много си ми умно бе маминото.

10

Радио Ереван

преди 4 години

Силна снимка ,Зеленски е хвърлил доста ироничен поглед....

9

УМЕН

преди 4 години

В случая Тръмп е абсолютно прав. Никога не е имало по-лошо отношение към американски президент. Само заради това дори заслужава и ще бъде преизбран.

8

неграмотен

преди 4 години

До 7, неглупав господине, кое точно оплоди мисьлта ви,че е властолюбив и "неумен".Напротив. Настьрвените нападки кьм него от слугинажа на владетелите на парите,искащи да узорпират глобалната власт, са лудост опакована в "ценности" хи хи. Коментирайте думите му моля,ако грамотността не ви е пречка.

7

Гнусния евреиски

преди 4 години

глобализъм УМИРА !!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Демократите са зомбиране и отчаяни . Тръмп няма да бъде спрян защото хората са с него . Само политиците и холивудски боклу.ци подклаждат омраза към него .

5

Анонимен

преди 4 години

И какво скандално има в този разговор?

4

Анонимен

преди 4 години

Извън Тръмп...Как нашите стенографистки се справят с "новите думи" и псувните в Парламента?

3

АнонимеН

преди 4 години

ТРЪМП Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОКРОВИТЕЛ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ СЛУЧАЙНО ИЗТЕГЛИ ВОЙСКИТЕ НА ФАЩ ОТ СИРИЯ И ПОДКРЕПИ САМО НА ДУМИ ОПОНЕНТА НА МАДУРО!!! ПЛЮС НУЛЕВА ПОДКРЕПА ЗА УКРАЙНА СПРЯМО ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СПРЯМО НЕЯ!РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕШЕ ДА Е СМАЗАН ДО СЕГА АКО ТРЪМП НЕ БЕШЕ СТАНАЛ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ ДА ГО ЗАЩИТАВА!!!

2

13

преди 4 години

Това нищо не е. Вожда когато му се обади Тръмп ляга на земята да пълзи и се обръща с корема нагоре като куче. Тогава Тръмп се гаври с него, като му нарежда да лае като кучето което подари на Путин.

1

ОЧАКВАМ ВКЛЮЧВАНЕ

преди 4 години

и публикуване на стенограмите на ПЛЕВЕЛА, ЦЕЦО РАПОНА и ТИКВАТА в АМБАСАДАТА. Както и ОНЯ списък занесен от АХМЕД ДОГАН с имента на нашите агенти зад граница