32

Фръс

преди 4 години

Спри да се гъзиш и да искаш невъзможни неща и войната ще спре. Съвета е безплатен бе

31

Анонимен

преди 4 години

Зелен си Зеленски, това не тв шоу.Седни си, слаб две.

30

Анонимен

преди 4 години

И тоя май е изтрещел повече и от Порошенко ! Мислех го за играч а той се оказва някакво нищожество.

29

Анонимен

преди 4 години

Русия няма да ги пусне така лесно. Не го е правила никога. Тези на кой свят живеят???

28

Анонимен

преди 4 години

Не знам Украйна да воюва с Русия или да е воювала с Русия. Зеленски на кой свят живее?

27

набюдаващ

преди 4 години

Когато Русия ви даваше газ с голяма отстъпка-политиците ви я препродаваха с печалба.Като се прибави и транзита за Европа,кой ви помага тогава 25 години!За морската си база в Крим,РФ ви плащаше също. На времето имаше големи подигравки за Желю Желев у нас, ама този ще се окаже пълен политически ***!Наистина тези хохоли не знаят какво искат.

26

Анонимен

преди 4 години

"Мисля, време е руснаците да си приберат териториите"Мислиш.........но не можеш.Лягай на печката и заспивай.

25

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Вярно е, че " Подарена къща не се връща". Хрусчов подарява Крим на Украйна.Но също така е вярно и че: "Мечка мед не връща" ...Сиреч Руският мечок няма да върне Крим.

24

Анонимен

преди 4 години

Като си свалиш гащите пред Путин ще си гарантираш мир по цивилизован начин. Наивник.

23

Анонимен

преди 4 години

Мисля, време е руснаците да си приберат териториите, които им принадлежат. Всичките.

22

Анонимен

преди 4 години

Присъединете се към Крим и бъдете зaедно в мир укpaинци и руснaци Прoблем солвед. В един глoбaлeн свят нямa тaкoвa нещo, кaтo дa нaложим сaнкции нa Русия и дa си веем пaтките. Зaщо гoвoрите с езикa нa oмрaзaтa срещу Русия, товa не е тoлерaнтно и еврoaтлнтическo.

21

мислещ

преди 4 години

за РУСНАЦИТЕ проблема с КРИМ е решен . когато кипър отново е гръцки би се помислило но на този етап е не решимо и не мислимо .

20

Голем Смееех

преди 4 години

Еми, Зеленски още сега може да си върне Крим и това без помощта на ООН, САЩ и ЕС.Нека да отиде сам в Крим, да направи един спонтанен митинг пред жителите на Крим, и заедно с жителите на Крим да изгонят по мирен начин всичко руско там. Не вярвам да има руски войник, който да стреля срещу мирен протест. Така Наполеон се връща на власт след 1-вото си заточение.Обачееее, ако жителите на Крим наистина не искат да се върнат в пределите на Украйна, на Зеленски ще му се случи случка в Крим.

19

А бе

преди 4 години

Никой пет пари не дава за тъ*пите хохли!Щом се поведоха по американски акъл-да си носят последствията!Даже много леко им се размина...

18

Анонимен

преди 4 години

Украина е една измислена държава. Никога преди не е съществувала. Териториите са били руски и полски. Крим от 400 години е руски. Нормално е да остане в пределире на Руската Федерация. Украина ако успее да задържи Донбас, ще е голям късмет.

17

рубашка

преди 4 години

Зеленият политик нали обещаваше да се разбере с Путин за това? Какво се моли сега на ООН?

16

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството, че през последните 20 години ООН се е превърнало в театрална зала за провеждане на пиеси и постановки. Зеленски показал патрон като "доказателство" за руска агресия... Има ли смисъл въобще да коментирам този театър? Още по-смущаващ е фактът, че една 16 година пикла се докопа до сцената и се пробва да дирижира световните събития в бъдеще време. Докъде я докарахме?

15

Анонимен

преди 4 години

второ войната я започнаха бандеровци избивайки цивилното население-------Войната я започнаха руските терористи Стрелков и Безлер. Единствените жертви бяха украинци - кметове и обикновени украински патриоти.

14

Анонимен

преди 4 години

Хахахах тоя пич явно наистина е бил комик преди да стане президент. Остана само Колин Пауъл да се присъедини към цирка размахвайки добре позната епруветка като доказателство за химическа атака.--------Комик си ти.Това за "доказателството" е измислица на руските тапа нари. Човекът просто показа 12.7 мм снайперски патрон и каза: Ето това нещо струва 10 долара и толкова струва и един човешки живот по време на война"

13

ВЪПРОС

преди 4 години

Какъв е Скандала между Тръмп и Зеленски ?В ЕС има Цензура и едвам надникваме извън Желязната Завеса - като в Северна Корея и Сомалия .