34

Ботсвана

преди 4 години

Планетата се саморегулира и хората нямат никакво значение, поради мащаба. Все едно мравките да си мислят, че са хванали бика за топките. Просто хората са зомбирани и от там идват проблемите. Като се появи някой/някоя по ТВ и каже некоя дивотия и 99 % му/и верват. Зомбита.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34За алчността затоплистите ли говориш? Не виждаш ли че те не говорят за засаждане на дървета, за чисти технологии при производството на вятърни турбини и батерии от Китай. А само за вдигане на такси.

32

Анонимен

преди 4 години

АЛЧНОСТА е най големият проблем в най новата история на Човечеството !

31

Реалноста

преди 4 години

Тия пък кой ги брой за нещо :))Не случайно му казват карлуково за петостепени политици

30

Анонимен

преди 4 години

правилното:"ООН алармира: Промяната в климата е налице, затоплянето се ускорява - давайте пари!"Либерастичните *** направиха трилиони по света от тази климатична измама. Много жалко е че има такива хомо сапиенс които им вярват на повествованието.

29

Без име

преди 4 години

Когато си дадем сметка за глобалното затопляне,ще е много късно.ТОВА НЕ Е ИЗМИСЛИЦА.

28

Анонимен

преди 4 години

До коментарът с книгата от Крайтън Благодаря за информацията.Страхотна книга за 2 дена я прочетох.Темата СС затоплянето стига до такива висини,фирми влагат милиони за уж по-екологични продукти,правителства плащат милиони за изграждане на уж природосъобразни решения,които не да толкова природосъобразни в крайна сметка.Темата за климата и всяването на страх води до още по-голямо задлъжняване на държавите към световните банки...това е нова схема за точене на пари!

27

Някой

преди 4 години

Прочетете книгата "Състояние на страх" от Майкъл Крайтън. Там е показано как и защо се манипулира общественното мнение относно така наречените климатични промени. И колко лесно става това.

26

Striker

преди 4 години

Абе важното е на Вуте да му е добре и да псува Грета и ООН за това, че е некадърен, че заплатата и оная му работа са му малки, че жената е к...а и т.н. А тва, че планетата си заминава и с нея, и ние - ич не му, и дреме!

25

Зимата

преди 4 години

Дарва за да ви е топло и уютно. Зимата идва .... -40c ще стане , не знам какво разбирате ама ще духате че да се згреете.Таз зима ще е за първи път толкова студена от както земята съществува . Ще е глобално замръзване, а следващото лято ще е +45с . Ако не ви е ясно и топло ще го духате на Бате ви Боико

24

НОО

преди 4 години

ООН спокойно може да се самозатрие. Добре че са те да ни казват какво се случва в света. Поръчковите им "анализи" не стават и за *** пейпър!

23

чичоГошо

преди 4 години

Тия първо да неутрализират собствените си въглеродни емисии, а след това нашите. Какво имам предвид? Да хванат лопатата и да почват да садят дървета и гори докато не неутрализират въглеродния отпечатък по собственото си събиране в ООН. Няма ние да им ги оправяме тия неща!

22

Мен

преди 4 години

100 учени от 36 държави нищо не значат, но оня от саш е най прав.. Наистина не вярвам да има чак толкоз слепи хора. Но да пишеш помия по цял ден във форумите професия ли е...?

21

баш почти

преди 4 години

Номера с "глобалното затопляне" е към финала си! В Щатите един професор доказа,че затопляне има,но е незначително,и на всичкото отгоре темпа се забавя!И когато решиха с гръм и трясък да го уволнят,други учени скочиха и го защитиха!В "Нейчър" имаше статия от група физици,с която те съветват политиците да не се бъркат в науката!И да престанат с катастрофичните сценарии!

20

Анонимен

преди 4 години

Земята ще се отърве от *** дето я налазиха 8 милиарда.

19

()

преди 4 години

80% от планетата е вода,други двайсе процента е суша ,а хората обитават 5% от тази суша.Може да оказваме някакво негативно влияние,ама е малко.

18

Анонимен

преди 4 години

Поредната атака срещу Китай и Индия, но на тях им дреме на патлака.

17

Анонимен

преди 4 години

Единствената актуална информация е тази която ви показва природата, а не в напудрените доклади на тоя или оня. Скоро ще го разберем пт първа ръка на извършотеля. Споку.

16

?

преди 4 години

кО?О,Не!

15

Роб на влаЗта

преди 4 години

Да се затопля.Мразя зимата .Горя гуми.Помагайте.......