384

Владсет

преди 4 години

Господи спаси ни от конфронтации ! Земята е изключително замрсена !Земята е изключително пренаселена !Земята определено се променя и баланса е нарушен .Ще си понесем последствията при всички случаи но дано лека полека се научим да живеем в по голяма хармония с природата а не да я унищожаваме.Нека се научим да пазим и градим а не да заличаваме и рушим ! Всичко се свежда до това в глобален мащаб ...Няма нужда от кофронтации и кой бил прав кой крив ! Имаме нужда от Мир и Морал !

383

Спомням си

преди 4 години

Спомням си,какви зими имаше преди 40години и как дъжда ставаше за пиене,а после стана кисел. Спомням си,как при липса на коли дишах с пълни гърди и как се дава сега...на себе си ли да вярвам или на някой си... лъжец?!

382

К6

преди 4 години

Целият проблем че природните ресурси на планетата принадлежат на определени фамилии ,газ и нефт не трябва да са частна собственост,правителствата нищо не могат да направят срещу олигарси или арабски принцове , не разбирам защо толкова негодувате срещу зелените които са за свободна енергия само си представете кола да върви с вода или имате във къщи един хладилник който ви дава 10кв енергия

381

Антон

преди 4 години

Браво!Първата грамотно написана статия на Български по темата, която прочетох.

380

Анониме

преди 4 години

Ученият, който се цитира е един от 3% учени в целия свят, които не вярват в глобалното затопляне, причинено от човечеството. Изследванията му са спонсорирани от Peaboy Energy, най-голямата въгледобивна компания. Всички факти свъзани със глобалното затопляне са изикривени: - морският лед се увеличава и е следствие от топенето на континенталният и това е показател за глобалното затопляне.- добивът на алумуний е вреден, но много по-малко този на петрол.Вс. може да се провери: UN, NASA и т.н.

379

Анонимен

преди 4 години

Да я пуснат за една седмица в Сомалия. Братята сомалийци ще я излекуват.

378

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Хиляди хлапаци, които не са прочели и една статия, а само цъкат на телефончетата, се опитват да ни научат на нещо, на какво и те не знаят.Зелените манипулатори изработиха и децата, за да има повече шум.Има ли шум, ще препечелят някой лев от разни лобисти.Това девойче е бъдещ голям шмекер, вгледайте се в хитрата му муцунка и как старателно плаче.Плаче за планетата!!!Срамна акция на угодливите зелени манипулатори.

377

Марк

преди 4 години

Статия в стил Бате Бойко, който ни убеждава в непрекъснатия растеж на икономиката ни, а последствията са бедност, неграмотност, лошо здравеопазване и т.н. и т.н.

376

Никола

преди 4 години

Защо твърдите че няма,а тя го прави.Защо твърдите че няма затопляне като има и то е голямо на фона на вечността,защото само за няколко години има факти установяващи го,а какво ли ще стане за напред?Живота не свършва след сто години,а производството на вредни емисии и топлина се увеличава.Айде спрете се с манипулации.

375

Анонимен

преди 4 години

Когато някой младеж наистина й отнеме "детството" и я направи жена, Грета ще спре да се вълнува от климата, а ще я вълнува младежа. Горкия, какво го чака!

374

ХФ

преди 4 години

Тази госпожица ще се забрави съвсем скоро, а новините свързани с нея ще останат завинаги в архива. Цялата тази "сензация" е резултат от безкрайното желание на човек да търси внимание и публичност, особено на млада възраст.

373

Анонимен

преди 4 години

Много добър анализ. За да се постигне това което искат затоплистите, или трябва да се върнем в каменната ера- или трябват технологии , които се правят с пари, а парите се правят с икономика. Най развитите страни имат най-чису въздух и природа. И а морал трябва. Защото Китай е втората икономика в Света , а мърси като за цял свят. Грета обаче не споменава Китай. Колко ли отелят Китай за гушките на затоплистки организации?

372

Анонимен

преди 4 години

До Страхливият лъвКак да не купуват в пластмасови опоковки. Живеш в Швеция ама друг път.

371

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН 388Тръмп никога не е казвал че замърсяването е полезно! Съвсем ви изпиха мозъците медиите.А се махна от споразумението за климата защото най-големия Замърсител и втората икономика в Света, Китай , не плаща и стотинка. Тръмп просто иска ново споразумение.

370

АнонимеН

преди 4 години

ГРЕШАТ ТЕЯ ДЕТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЩЕ НИ ИЗЛЪЖАТ, ЧЕ ЗАМЪРСЯВАНЕТО НА ВЪЗДУХА БИЛО ПОЛЕЗНО КАТО ТРЪМП!!!!

369

Анонимен

преди 4 години

Ох, българите, докато стигнем шведите по интелигентност и отговорност, тя земята вече ще е свършила...... Още Ботев е казал.преди век : У нас свестните считат за луди! Нищо не се е променило към днешния ден

368

Страхливият лъв

преди 4 години

Не знам как авторката реши, че Грета не ходи на училище? Живея в Швеция и тук едва ли не всички са като Грета.Пример: Икея и другите големи компании задължиха транспортните фирми да подменят автопарка си на 100 % с камиони, които използват биогаз. Целия обществен транспорт е екоориентиран. Хората си говорят за това в къщи, не купуват стоки в пластмасови опаковки, ограничават пътуванията със самолет, ако имат избор и ред други примери от ежедневието. И харесват Грета ...и синдрома и.

367

Аз

преди 4 години

Да предложа на авторката самата тя да отиде на училище, че се оказва, че 90 % от отглежданата в момента соя се използва като фураж за животни? Не са хубави такива манипулации, госпожо!

366

Burda

преди 4 години

Авторката си служи с непозволени" похвати, характерни за манипулиращ публиката. Мога да ги посоча при лично запитване. Но не желая да го коментирам със самата авторка. Тя знае какво прави.

365

Nar

преди 4 години

До Към Авторката-ИдиотКакво изследваш, "научен изследовател" и къде го изследваш това, което изследваш? Кръчмите в Буркина Фасо или нещо по-съществено?Не се заяждам, питам с научен интерес. Просто постът ви е кошмарно конструиран.