26

Анонимен

преди 4 години

Плашат балъците с тая фалшива истерия да си продадът крайбрежните имоти на безценица и измамници като ал гор да ги кйупят.

25

Анонимен

преди 4 години

Краят на света, Небето пада, Дайте пари пак

24

Анонимен

преди 4 години

Това са диги за защита от урагани и силни бури, нищо общо с колосалното покачване на световния океан с милиметър.

23

Анонимен

преди 4 години

Брей голяма тревога за Ню Йорк дали щял да устои на водата !*** гледайте София да не стане пристанище и да ходите до работата си с канута, оставете ги другите ха ха !

22

Роб на влаЗта

преди 4 години

И каквото да направят спасението от наводнението е едно.....торбата на рамо и кой дет види.Да продават на балъци докато има цена.Продавам/заменям селска къща в живописен район без опасност от наводнения и цунами срещу жилище в Манхатън .

21

О, ДА !

преди 4 години

в Ню Йорк никой не се съмнява в климатичните промени !миналата зима беше най-студената за всички времена !!!!!!!!!!!!!!!

20

Европеец

преди 4 години

А пък Холандия (Нидерландия) направо отива по дяволите.

19

Анонимен

преди 4 години

Няма спасени за покрайбрежните райони. Не само Ню Йорк но и всички останали които граничат с море или океан. При стопяване на ледовете на северният и южният полюси спасението е само по високите върхове които ще станат острови.

18

Анонимен

преди 4 години

Нюйорк ще стане Венеция на САЩ. От небостъргач до небостъргач ще се пътува с лодка.

17

13

преди 4 години

Ню Йорк е едно от малкото останали места в света, където може да се заразиш с черната чума, за която и до ден днешен няма лек. Дори да ми плащат квартирата и да ми дават 2000 долара на месец, точно там не бих живял. Просто ще се преместят по-навътре, пак ще си е гето но определени обръчи от фирми ще облажат покрай преместването.

16

Скептик

преди 4 години

Чудесен пример за какво е цялата схема с "антропогенния затоплизъм" - пари, пари и пак пари. Важното е кой ще ги харчи и кой ще ги трупа.Ако някой иска да разбере нещичко за климата и далаверите около него, да потърси в GWPF статията на професор Ричард Линдзен от 8 октомври 2018 г. Ще прогнозирам по-точно от климатолозите - почти никой няма да я прочете, а от прочелите почти никой няма да я разбере. Друго си е да слушаш слабоумното бръщолевене на невежо дресирано хлапе, пробутвано за светица.

15

Ха-ха

преди 4 години

През **** ми е за Ню Йорк,че и оттатък!Да си гледаме нашата държавица!

14

Факт

преди 4 години

България е достатъчно висока и ще загубим минимална част от територията от покачването на нивото-тука Баба Ванга е очевидно права.Обаче може да загубим ВСИЧКО поради собствената си глупост.

13

ха ха ха

преди 4 години

До SichtpunktСпоред теб след като си изпи нпо-хапчетата глобално затоплане има,нали?!

12

Анонимен

преди 4 години

"Гообалното затопляне е факт."Линк към достоверен източник? Нямаш? Научни данни? Нямаш? Изследвания по темата с конкретни изводи? Нямаш? Факт е в твоята чутурка. Факта е 1 градус нагоре от 1600-ната насам.

11

Анонимен

преди 4 години

"водата, която до 2100 г. би могла да се покачи с 1,80 метра"Я камилата, я камиларя. Хабите се излишно. Ако водата се покачи с 1.8 метра, това означава огромно топене на ледници, което ще смъкне температурата с поне 10-15 градуса. А това ще убие голяма част от морския живот. Тъй че Ню Йорк ще е най-най-най малкия проблем, че можело да бъде под вода.Следващия път: как да си спасим ароматизатора от горящата кола след челен удар?

10

Анонимен

преди 4 години

Гoспoд дaде шaнс нa янките дa стaнaт нaй-великaтa нaция нa светa целия свят им пoмaгaше и купувaше петродoлaрите те убихa индиaнците и изпихa пaрите. Президентът им нaй-aрoгaнтнo oбърнa гръб нa Гретa Тунберг и нa климaтa. Между другoтo 12-те пoдвигa нa Херкулес сa симвoличнo знaчение нa пътувaниятa нa Слънцетo през зoдиaкa, нo тoвa е мнoгo тънкa мaтeрия скривaнa oт човечествoтo.

9

Sichtpunkt

преди 4 години

Според Тръмп, глобално затопляне няма!!

8

House M.D.

преди 4 години

И какво ни интересува това нас, нормалните хора?

7

пецата

преди 4 години

Да потъват