13

Анонимен

преди 4 години

Чакам момента в който австралийските власти ще пратят техни следователи да разкостят нашите милиционерчета и БКП задникооблизци!

12

Анонимен

преди 4 години

Консулът на Австралия е поискал среща с правосъдния ни министър - Опаааааа, колелото се завъртя!!!

11

Владимир

преди 4 години

Свобода за Полфрийман! Фурнанджийските лопати като Цацата, който се опитва да упражнява натиск върху съдиите - вън от съдебната система. Омръзна ни да му гледаме слугинажа и е крайно време да резбере, че съдебната власт е независима. Ако иска да се заиграва с политиците да се кандидатира, а не да маскари съдебната система!!!!!

10

Русофил

преди 4 години

Освободете човека че този като се прибере в Австралия такива разкази ще има за *** незнам кой ще отговаря за корупцията и законите на мишоците.

9

Трактора

преди 4 години

В интерес на истината той не трябваше да бъде въобще съден. Предполагам сте наясно с какъв морал и какви ценности имат депутатски и разни други отрочета, които се мислят за божества и, че могат да правят всичко безнаказано. К"ойто търси намира", това е положението. "Протестират" без никаква идея каква е фактическата обстановка и ще е много жалко ако съдът се ръководи от активисти на "Атака".

8

Анонимен

преди 4 години

Всички престъпници са на свобода. Пуснати са за добро поведение в отпуска. Мислите, че в затвора е лошо. Лошо е за тези, които нямат пари.

7

Анонимен

преди 4 години

Вече е избягал от бежанския лагер и се е скрил в австралийското посолство.

6

Анонимен

преди 4 години

Трябва закон за забрана на НПО-та финансирани от чужди държави! България няма нужда от тях!

5

До бай ганю

преди 4 години

ще ти се нЕкои от папкащите и слушкащите, чинно приели промените в сроковете на предсрочното условно освобождаване, сега публично да си посипят главите с пепел, че и престъпление по служба да извършат.За това време вестникарската статистика казва, че броят на възползвалите се от въпросната поправка през първите 6 месеца от приемането й е нараснал до годишната цифра за времето преди. Но явно това не е впечатлило достатъчно никого, щото не е останал нишан за правен интерес...

4

Sooo eeeviiiil

преди 4 години

До 1Виж, ако тръгнеш, да търсиш престъпници, с цел да защитиш някого, за да убиеш някого, пак си е убийство, защото то си довел до ситуацията. Не казвам, че е правилно. Мене ако питаш, трябваше да отиде с автоматично оръжие и да го изпозастреля всичките, ама ... а и с бития барабарМууухаххахаххахаха

3

бай ганю

преди 4 години

колко удобно се избягва среща с дипломат който може да му зададе неудобни въпроси а на нашия безполезник не му се поти в обяснениявместо да се срещне да му натрие носа и да върне убиеца за поне още 5 год.в затвора.този министър е поредната загуба на време

2

Бау

преди 4 години

Ама хииич не си личи, че са ви раздали листите да държите ... Няма как да сте платени!

1

БХК е антибългарска

преди 4 години

и трябва да се забрани със закон