46

ПЕНКО

преди 4 години

ЗЛО ДЕТЕ -ВЕЧЕ МОМА- НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ РАЖДАТ -ДО 20-ТИЯ ПАРАЛЕЛ !!! ГЕНЕТИЧЕСКИЯТ КОД НА : "ПО -ПО -НАЙ" ...Е ПРИОРИТЕТ НА ЗАПАДА !?!?!? СВРЪХ ПРОИЗВОДСТВОТО НА ХРАНИ И УДОБСТВА ЗА РОБИТЕ НА -"МИЛИАРДЕРИТЕ"- НИ ДОВЕДЕ ДО 7+ МИЛИАРДА ЧОВЕКА И / ВСЕКИ Е РОДЕН -ДА Е С ИМЕНИЕ И СЛУГИ В СУПЕР МЯСТО И КЛИМАТ /!!!! КОМУНИЗМЪТ Е ЕДИНСТВЕНОТО БЪДЕЩЕ ,КОЕТО СЕМИТИТЕ -ЦИОНИСТИ НЕ МОГОТ ДО ПРИЕМАТ !!!! ДРУГОТО: -ГОСПОДАР -ИЗПЪЛНИТЕЛ-РОБ - НЯМА БЪДЕЩЕ !!!!

45

Тато из Правец

преди 4 години

Жертва на Скандинавския модел на, възпитание ! Най-вероятно баща и злоупотребява сексуално с нея !Щом искате чиста природа се откасвате от коли,пластмаси,телевизори,телефони,парфюми и дезодоранри! Искате да ползвате благата на цивилизацията и чиста природа ! Това са спекулации.

44

Анонимен

преди 4 години

Горкото дете! Вместо да учи, пропагандира веганство и отказ от летене със самолет (интересно как е стигнала до САЩ). По принцип трябва да се обърне внимание на проблемите с климата, ама човек с обсесивно-компулсивно разстройство и селективен мутизъм да бъде обявен за "икона" и "вдъхновител" ми идва в повечко.

43

Анонимен

преди 4 години

Що не опита при някой нормален родител в България? Няма да ходиш на училище лиииии????!! Представям си, като и завърти два шамара набързо и ще и изхвръкнат всичките еко простотии от главата. Набързо ще се избистри тая глава и ще ходи да си учи уроците. Мързел е това и замаскиране на истинските проблеми, че не и се учи. Не е друго.

42

Анонимен

преди 4 години

"вдъхновител и носител на политическите искания в полза на спешни действия за климата, съобразени с научните данни"---------------------Колко неистини в едно изречение. Бих я нарекъл преносител на политическата педофилия, обладала подстрекателите й. Научните данни и въобще науката като цяло са в остро противоречие с проекта на "иконата" Грета Тунберг, която отказа да ходи на училище, а има претенции да ни казва на нас кое е вредно и кое полезно за света.

41

Анонимен

преди 4 години

До 42:Не разбирам защо пишеш за нея като за нормален човек.

40

Анонимен

преди 4 години

Награда Дарвин само е за това момиченце. Понеже кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи. Ще остане стара мома най-вероятно. Никой не иска озлобени егоцентрички с мания за величие и неприемащи критика, които се блещят като озверели по разни сцени и международни форуми. Манията и за известност, прикрита под маската на екоактивист, вече започва да излиза на повърхността. Заслепена е, твърде си е повярвала. А кучето си лае, керванът си върви...

39

Анонимен

преди 4 години

...и докато западът се занимава с простотии, в Китай стоят новите чудеса на света и не се вълнуват от хора с психични проблеми.

38

Анонимен

преди 4 години

Всеки луд с Нобелова награда,не можаха ли да подберат едно здраво дете,а не психо?

37

Анонимен

преди 4 години

Даа,докато я отгледат и отхранят (тия бузки охранени не са от екологично похапване на 150 грама маруля за деня) техните бая *** енергия са похарчили..

36

Анонимен

преди 4 години

Първо да изкара сама 5 евра за да си купи екобургера и след това да учи на акъл света.

35

Циник

преди 4 години

Обонго Хюсеин получи нобелова награда за мир.... След като 8 години водеше войни в Азия..и заради него измряха хиляди.. А милиони атакуват ЕвропаТези награди вече ги раздават на куцо и сакато... Обезценени морално са

34

Ха-ха

преди 4 години

Трябвало и ваучер за Карлуково да и дадат

33

Радослав

преди 4 години

Сега остава да се самоопредели за дърво (защото те са зелени и произвеждат кислород), да стане и обратна и ще стане нещо на годината в Европа! Като е толкова загрижена за природата защо не я питате колко дървета е засяла и дали се грижи за тях след като си е направила ПР-ра със засаждането? По отговора и ще разберете точно колко е зелена!

32

Анонимен

преди 4 години

Това момиче ги удари с мокрия *** през лицето. Браво!

31

ай сиктир

преди 4 години

Да и присъдят "Златна малинка" ще и отива.

30

Анонимен

преди 4 години

До 27Милиони деца подкрепяха Джъстин Бийбър ...

29

Анонимен

преди 4 години

Е, осребриха издевателството над болното дете и потърпевшите от истеричните му изяви! Хора, пазете децата, за да го има светът! Това поне е напълно изпълнимо!

28

Анонимен

преди 4 години

лудостта.циклофренията издигната на пиадестал

27

Анонимен

преди 4 години

*** всичко знаят, още от сега проракуват ще щяла да стане наркоманка, че даже и без приятели.Нищо че милиони деца я подкрепят, за *** това е без значение, за него тя е луда.