9

Анонимен

преди 4 години

Да не им се случва на тези "законотворци", пък тогава да ги видим какво ще предпочетат.От офиса всеки дава акъл, ама на улицата е съвсем различно!!! Ако няма справедливост, няма да има и превенция!!!

8

Ради

преди 4 години

До Анонимен - В интерес на истината, ако се остави озверялото и неграмотно стадо да раздава правосъдие, под въздействието и мотивацията от страна на медиите, те ще започнат да ги разстрелват или бесят на площада, защото за жалост, това е ресурса на нацията ни и точно поради това, винаги ще сме на опашката.

7

Тодор

преди 4 години

До Барселона - За съжаление, с това премахване на съкратеното производство, рискуваме виновниците да проточват делата във времето, да не признават вината си и вследствие на това с години да се точат съдебните производства и тези, които очакват възмездие, никога да не го получат. В крайна сметка, може би това се цели - да се точат делата с години, докато спадне обществения интерес и натиск и накрая да дадат символични присъди, или въобще да не осъдят виновника.

6

Барселона

преди 4 години

Да си зададем въпроса....Защо чак сега се сетихте.......Защото първо трябваше да прокарат законите които ги интересуват а после тези....за простолюдието.Защото до тях не може да се стигне,така зорко ги пазят от...народната любов.Това съкр.производство беше пълна дивотия...само защото си признаваш и спестяваш работата на следователите и 1/3 опрощават макар и да е извършено убийство.Колко престъпници се...облажиха....

5

Анонимен

преди 4 години

През последните години българинът е толкова озверял, че иска смъртна присъда за всичко.

4

Екшънмен

преди 4 години

Да се върнат трудовите лагери. Влиза и почва да бачка. По 12 часа на ден. Без приспадане ден за два. Че сега лежат по цял ден пишат жалби и водят дела срещу държавата... А като излязат, всеки си е повишил "квалификацията", че са обменяли опит...

3

Радослав

преди 4 години

Направете го просто затворите и затворниците да са на самоиздръжка! Половината дневна заработка на затворника да е за издръжката му, другата половина да е за издръжка на затвора и тогава ще има смисъл от цялата история. Защото сега и да осъдят един убиец или изнасилвач на 20 или 30 години е все тая, защото всичките тези години го издържат с данъците на жертвите му! Дали ще е 20 или 30 години в пансион е все тая, затвора трябва да е гадно място в което не ти се влиза, а не почивна база!

2

Анонимен

преди 4 години

Ще преразгледат ли старите дела

1

a de

преди 4 години

И като падне и ще спрат да си признават какво са направили, което със слабите следователи и прокурори ще доведе до голям процент оправдателни присъди на 100% тови убийци и подобни.