113

бату

преди 4 години

Парите са шума който има суха пара в банката той няма нищо.Абсолютно нищо. Нямаш ли занаят и бизнес който да върти парата ти имаш простоедна шума с която до 20г ще си бършеш да кажа ли точно какво или *** ще се разсърди ? Парите щом не се въртят те умират .Който е натъпкал париу банка и си мисли ,че са на сигурно от банките по големикрадцив историят ана цивилизациите няма и никога не е имало.къде се крадат най лесно пари ами в банките .Там са парите.

112

Северозапада

преди 4 години

ЮРДЕЦИТЕ ДЪРЖАЩИ ПАРИТЕ СИ В БЪЛГАРСКИ БАНКИ СКОРО ЩЕ БЪДАТ НАКАЗАНИ КАТО ПРАСЕАТА НА КОЛЕДА ЩОТО ЧЕ ЛЪСНЕ ЧЕ В ТИЯ ОТЧЕТИ НЕМА ОСТАНАЛА И ЕДНА ЖЪЛТА СТОТИНКА ОТ ТИЯ МИЛИАРДИ И КВАДРИЛИОНИ ДЕТО СЕ ТРЪБЯТ ПРЕЗ ЧАС ,ЧЕ ГИ ИМАЛО.КОЙ НАЙ МНОГО ТРЪБИ ПО ВУВУЗЕЛАТА ЧЕ ИМАЛО ТОВА СА БАШ ГЮБРЕТА НА ГЮБРЕТАТА В СТЪЛКАРСКИТЕ САЛОНИ ПЪЛНО С *** НА КВАДРАТ КОИТООТ ФИНАНСИ РАЗБИРАТКОЛКОТО СВИHЯ ОТ КЛАДЕНЧОВА ВОДИЧКА.

111

До Македонец

преди 4 години

А вие в северната какви сте,след като сте 3 пъти по-бедни от българите?Риторичен въпрос.

110

Коментатор

преди 4 години

И 200-500 милиарда в дюшеци, гардероби и скринове.

109

Македонец

преди 4 години

Забогатяват по умните.По глупавите просто съществуват от заплатата до заплата.Като цяло българите не изглеждат прости,но са бедни щом са бедни значи са прости.

108

бивш финансист

преди 4 години

До Сандо: Няма да го кажат, защото ще настане голяма паника, с едни големи опашки. Ке падне и правителството.

107

Сандо

преди 4 години

Колко от тия 53 милиарда са раздадени като кредити до момента и колко са останали кеш в бамковата система. Това що не го кажат?

106

загадка

преди 4 години

Всички плачат колко са зле, пък милиарди събрали в банкитеВсички плачат колко са зле , пък последните 5 години са продадени над 300 хиляди апартамента Всички плачат колко са зле, пък лятото по 5 часа се чака на гръцката граница от желаещи да ходят да ваканцуват в чужбина

105

83879

преди 4 години

Домакинствата значи забогатяват. Ами посочете кои домакинства кнокретно. Тези милиарди не са депозити на хора с преобладаващата заплата под 1000 лева. Посочете кои са домакинствата, които МОГАТ ДА СПЕСТЯВАТ. Посочете какъв доход е необходим, за да бъдат спестявани 100, 500, 1000 лв. месечно. Написаното предсавлява христоматиен пример за Гьобелсова пропаганда.

104

123

преди 4 години

Това са парите на чорбаджиите които са спечелили на гърба на работниците. Работниците влогове нямат.

103

ПроСоТо

преди 4 години

"много богат" народ,цели 50 и нам колко си милиарда на влог,обече ТЕГЛИ КРЕДИТИ-25 милиарда!!!!..Това не го разбирам!...Ако българина НАИСТИНА е толкова "богат",защо му е да се загробва с кредити от 25 МИЛИАРДА?!?!..Такива ЩУРОТИИ ни пробутват всеки Божи ден,че човек да се сащиса :-"Кое е истина и кое-манипулация?"..

102

анализ и предложение

преди 4 години

От умен , Най-голямата глупост е да си държите парите на влог 0,5% пред световна банкова криза с хиперинфлация. Една сутрин ще се събудите с пари за семки. Инвестирайте в недвижими имоти, ценни метали или акции на златодобивни компании. Този път кризата ке дойде от Западо. Доларо ке рухне. Русия, Турция и Китай трупат злато. Дори и Полша също!

101

ПроСоТо

преди 4 години

е какво?..-50 човека с по 1 милиард,ето ти 50 млрд.Останалото се дели м/у 2000 милионери и 5 милиона БЕДНЯЦИ с по 1000-2000 лв в банките...та:-Всичко е "точно" в "Измъчената територия,наречена България"..

100

Анонимен

преди 4 години

А КОЛКО МИЛИАРДА ДЪРЖАХА БЪЛГАРИТЕ В БАНКИТЕ 1.1995Г/2.1997Г- КОГАТО ЧЕРВЕНИТЕ ФАЛИРАХА 13 БАНКИ И КЪДЕ ОТИДОХА ПАРИТЕ НИ, КОЙ ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ- НОВИТЕ БОГАТАШИ ЛИ, НАРЕЧЕНИ ОЛИГАРХИЯ?

99

Икономист

преди 4 години

Елементарните изчисления показват, че българите имат около 15 /петнадесет/ милиарда евра. Ако от тях се извадят 8 /осемте/ милиарда облигационен заем, взет от правителството, остават само 7 милиарда евра. Както и да ги пресмятат банкерите и финансовите експерти, българите държат около 14 милиарда лева в банките.

98

аз

преди 4 години

Като си гледам моите спестявания, имам ръст минус 10%,че и горница...

97

Истукан

преди 4 години

Какви влогове в банките като лихвата е под 1%. Кой нормален ще си даде парите в банка, да му дадат 0,6% годишна лихва, от която ще вземат 10% данък лихва. Аз купих ниви с моите спестявания, които не бяха в банка за всеки случай. От нивите ще получавам 5% рента от тяхната цена. Не съм тиква, че да си държа парите в банка.

96

интернет

преди 4 години

България е на последно място в класацийте и има работещо население от 2.2милиона .Много богати са тези от Трънско.Има 2 мил.пенсионер.Къде и какви милиони дранкат печата и вестници.

95

Защо ?

преди 4 години

Хората говорят :--Защо заплатата на Хампарцумян е 220 000 , ама за 1 месец ? Вярно , или не е вярно ?

94

лъжа е , защо ?

преди 4 години

Защото вече са 80 млрд .