63

Анонимен

преди 4 години

личи си модеростката намеса за манипулация на лайковете на коментарите в полза на аборигенстващия от австралия. В съседните мнения по няколко лайка а там да си пие Джок бирата 18 лайка. И калка коментара са заличени бе ***?

62

Анонимен

преди 4 години

КАКВА РАБОТА ИМАТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ДА СЪЗДАВАТ НПО И ДА МЕШАТ В БЪЛГАРСКИЯ СЪД????ТИЯ ХОРА ВЕЧЕ ПРЕМИНАВАТ ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ И СА ПРАВИ ПУТИН И ОРБАН ЧЕ ГИ ЗАБРАНИХА.- АЗ СЪМ РУСОФИЛ, НО ИСКАМ АБСОЛЮТНА ЗАБРАНА НА ДВИЖЕНИЕ РУСОФИЛИ, ХЕЛСИНГСКИЯ КОМИТЕТ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛАТА БЕЗРАБОТНА СКЪПОПЛАТЕНА ПА ПЛЯЧ ДА СПРЕ ДА ЛЕНТЯЙСТВА С ЧУЖДИ ПАРИ И ДА РАБОТИ КАКТО ЦЕЛИЯ НАРОД. ДА СЕ ВКАРА В РЕД ТАЯ ПАСМИНА ОТ МЪРЦЕЛИВЦИ И ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИРАЩО-ПРОСТИТУИРАЩИ ИЗ ПОСОЛСТВА И РЕЗИДЕНТУРИ.

61

Анонимен

преди 4 години

либерасткият фашизъм над българският народ доведе до там хората на инат да гласуват за диктатурата на ГЕРБ. Либералите около кОСТОВ, фИЛИП дИМЕТРОВ И ПРОЧИЕ ЛАКЕИ НА ЗАПАДНИТЕ ПСЕВДОЦЕННОСТИ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ. Добре че напоследък службите намират убити убийците за да не лежат по пет години и да се гаврят с близките на жертвите им...ХВАЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ СПЕЦ СЛУЖБИ. ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ ХЕЛСИНГСКИ СЪД.

60

Анонимен

преди 4 години

ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ОТДЕЛНИ БЪЛГАРСКИ СЪДИИ ЩЕ БЪДАТ ФАВОРИЗИРАНИ, ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ ОБСЛУЖВАТ НЕ НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС А ИНТЕРЕСА НА НЕПРАВИТЕЛСТВИНИ ОРГАНИЗАЦИИ С ЧУЖДЕСТРАННО ФИНАНСИРАНЕ? ВЪПРОСНАТА ИМАНОВА Е ВИСОКА МЕТЪР И ПЕТДЕСЕТ И ПРЕДИ ГОДИНИ НА СЪДЕБНО ЗАСЕДАНИЕ СИ БЕ КАЧИЛА КРАКАТА НА МАСАТА. ЯВНО ПРАВОСЪДИЕТО ИМ Е БАЩИНИЯ. НИКАКВО УВАЖЕНИЕ КЪМ СЪДЕБНАТА ЗАЛА. СЕГА СКАНДАЛНО РЕШЕНИЕ - ОНЗИ БОГАТАШ НЕ Е ИЗПЛАТИЛ ЛЕВ КРЪВНИНА И ГО ПУСКАТ ДА СИ ХОДИ, ЗНАЧИ НЯМА И ДА ПЛАТИ НИЩО.

59

Анонимен

преди 4 години

Да се мачкат неудобни съдии беше тактика на червената пaплач след 9. септември 1944 г.

58

Анонимен

преди 4 години

"Либералната" общност за пореден път се доказва като наследник на РЕМ-систи и болшевики. Комунистите винаги са смятали, че имат право да убиват неудобни хора и да не ги съдят, а да им дават награда и слава за това. Странно как моралът на болшевиките не е мръднат от 20-те години и на йота. Необолшевишките им наследници продължават да не смятат човешкия живота за ценност.

57

НОМЕР2

преди 4 години

Цацата се прави ПиАр! Не знае ли законите?Какви закони бе? При мутро-милиционерско управление закони няма!

56

до Не само БХК

преди 4 години

само това ли ще е или и една бира към поръчката?

55

Не само БХК

преди 4 години

Всички НПО-та са заплаха за националната сигурност и като такива трябва незабавно да бъдат поставени извън закона.Служителите им с българско гражданство следва да бъдат обстойно разследвани за държавна измяна,а тези с чуждо да напуснат страната незабавно!

54

Анонимен

преди 4 години

Назаад, назад към природата!

53

Европеец

преди 4 години

До ПроСоТо.Те удрят и по морала и нравственноста, градежа на обществото. Без тях то ще се разсипе в маса полуживотни опитомявани с камшика на закона(техния),сьс завьртяни параграфи.Атаката е всеизмерна,секти,полове и всякакви идиотизми наречени "ценности".Кои са те? За мен са сектата на телеца от злато,владееща парите на света.богоравните измежду богоизбраните,кофтият избор на света.

52

Анонимен

преди 4 години

Само защото е излязъл сам срещу тумба от 16 гологлави футболни хулигана по нощите медал за храброст трябваше да му дадат. Бащата на покойния, между другото, не е случаен човек. Бивш заместник шеф на Закрила на детето е (при все че неговото е станало именно гологлав футболен хулиган) и бивш депутат, също на висок пост.

51

Анонимен

преди 4 години

Кога ли ще почнем да ...... шефове на НПО-та?

50

Анонимен

преди 4 години

До 52.....защото те са всичко друго, но не и българи.......То нали "истинските" българи са масово селияндуристанци та пръщят от интелектуален манталитет. Това са си безкрайно *** май се оказа българска национална 'величина'!

49

Анонимен

преди 4 години

*** народ, проста държава.Законите се оказаха така засукани че и с тях и без тях - все тая.На времето народа можеше да прощава, а държавата наказваше - сега е обратно.линч!

48

Джок

преди 4 години

България е с теб!!! Скоро ще си пиеш бирата на плажа в Австралия. Питеците ще си *** както винаги. Здраве и късмет ти пожелавам от името на свестните българи!!!

47

АК-47

преди 4 години

До Ужас"Парите (а не свободата!), Санчо, парите-ее..." Бедна ни е фантазията за какви пари става въпрос! А този антибългарски хелзински комитет, няма ли начин да бъде закрит, а членовете му да бъдат попиляни накрай света, защото те са всичко друго, но не и българи...

46

Анонимен

преди 4 години

Идеята, да не се наказват съдии е, защото ако съдиите биват наказвани за всяко публично неудобно решение, то в един момент, ще присъждат според това, колко хора са казали да в някаква анкета във фейсбук ...

45

ПроСоТо

преди 4 години

докато не се намерят достойни люде,които да дадат на обществото шанс да участва в собственото си битие,винаги ще има само и само ИЗВРАЩЕНИЯ!Но,тия люде не са из политиканските банди..Така че аз лично не очаквам някаква промяна,но все пак съм длъжен да споделя..

44

ПроСоТо

преди 4 години

къде е скрито зайчето?..Отговор:-В така наречените "Закони" в Бг.И най-вече във ГРОЗНИЯ ФАКТ,че обществото тотално е отстранено от собствените му проблеми...Никой за нищо не пита хората..ЗА ВСИЧКО се подмятат някакви "членове,алинеи и параграфи",които са наблъскани в "Законите" с такова тотално объркване,че всеки що-годе отракан юрист може да ИЗВЪРТИ нещата така,както му изнася...ФАКТ!Отдавна апелирам:-Правото НЕ е сбор от параграфи и алинеи,то също така е морална и нравствена категория.