10

Анонимен

преди 4 години

Матрицата нещо се е бъгнала!! Няма страшно, ще я фикснат програмистите. :-)

9

Додо

преди 4 години

Поредната доза Сopocоидна климатична пропаганда, целяща да вмени чувство на вина у европейската раса! Китай замърсява със СО2 повече от САЩ и първите 57 държави от листа на ООН взети по азбучен ред заедно, там обаче не пращат малолетни активистки от екипа на Сорос! Аман вече!

8

Анализатор

преди 4 години

Това е долна комунистическа пропаганда, вече искат да направят червен целия свят, но Батко Тръмпи и Бате Бойко ще ги вкарат в правия път ***

7

Йордан Сандъков

преди 4 години

Ако толкова са я закъсали с пожрите,да им пратим един наш виден пожарникар.Ще изгаси огъня и ще им оправи държавата

6

гг

преди 4 години

Целта на пожарите е разчистване на джунгла и в последствие засаждане на маслени палми. Стандартна практика в Индонезия, която унищожава природата и съсипва здравето на хората. Обикновено по това време от годината ветровете докарват дима чак до Куала Лумпур. Днес е първия ден с ясно небе след 10 дни смог. Индонезийското правителство казва, че не може да направи нищо. Малайзийското също. Екологичните организации мълчат.

5

Анонимен

преди 4 години

Там им трябва и червен сняг вече, да понамалеят малко, те и без друго са в повече.

4

Анонимен

преди 4 години

"В естествена форма те идват от горски пожари, прах, разнесен от пясъчни бури, морски "прах", вулканични изригвания."E, тук на черноморието понякога вали оранжев дъжд с фини прахови частици докарани от Сахара, така че червеното небе не е чак толкова невероятно събитие.

3

Анонимен

преди 4 години

Пратете онази малката да им разправя колко е лошо да замърсяват ...Ха, не и стистка и Индонезия не ги интетесува казваш. Само белия свят е слуша тази

2

Анонимен

преди 4 години

Пoдoбен фенoмен имaше при урaгaнa Офелия тогaвa слънцето нaд Aнглия беше кървaвo 'ервенo и кaзaхa че урaгaнa е дoнесъл пясък от Сaхaрa. Знaчи зa всеки учен собственa теория.

1

Анонимен

преди 4 години

глупости , небето не може да почервенее от пушек , може да потъмнее , а червен отенък се получава при залез