28

така като гледам

преди 4 години

тоя ще грабне минимум 1,2%

27

Гинка

преди 4 години

Добри пари от търговията с елестричество! Защо да не се поразкърши? Сигурно вече се е справил с диалекта си и не прескача трамвайните релси.

26

Ти да видиш..

преди 4 години

Как не му омръзна ? Упорити хора , ей ! И оная Нинова същата стока.

25

Анонимен

преди 4 години

до 6 -Слави не се крие. Партията ще се създаде па 5 октомври, но няма да участва в изборите. Относно телевизията правят се опити, водят се разговори, но едно е да имащ нещо обещано, друго е да се изпълни. Герб вероятно натискат разни хора, за да стопират телевизията, почти сигурно след изборите ще тръгне и то ако БСП паднат, инак Герб ще натискат да няма силна опозиция, за да не съберат влияние с БСП.

24

Saki

преди 4 години

Нали онази Иванчева беше негово протеже.

23

Анонимен

преди 4 години

Смея се от сърце! Кадиев създава "Нормална държава", а Слави "Няма такава държава"! Я седнете, та се разберете! И двамата не живеете в "Нашата държава"!

22

Ивелин Николов

преди 4 години

И за пореден път ще загуби!

21

Анонимен

преди 4 години

Мафияат с лява ориентация управляваше през 1992 година с правителството на СДС. Нещо не си в час. Това ЮМОЧА" каквото и да значи, го използвате 2-3 човека и се мислите за оригинални. Е, не сте. По-скоро сте (звездички).

20

House M.D.

преди 4 години

Вярно е, че Мафията винаги е бил с лява ориентация. Ерго, не очаквайте да махне ***.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Народът ***, само ти сложен.Не страдаш от излишна скромност.

18

Анонимен

преди 4 години

Болен Сайдеров, Кадъната Кадиева и т.н. са редовните мюрета на ДПС и ГРОБ с коитосе цели разводняване на вота така че твърдият електорат на Боко и Доган пак да изберат Фандупкова.Но нали народа е *** та трудно би схванал такава детска залъгалка.

17

и все пак

преди 4 години

Той е един от малкото отказали да гласуват за Пеевски за шеф на ДАНС. От тогава и започнаха проблемите му в БСП. Колко от депутатите са имали кураж да се изправят срещу партията си, още повече когато тя е управляваща?

16

Анонимен

преди 4 години

Днес по БНР този индивид се хвърли в яростна защита на Топлофикация. Според него възрастните хора с махнати радиатори и без топла вода трябвало да плащат такси, че да не вземе да фалира Топлофикцията.Другарю Кадиев ние знаем, че ТЕЦ-а първо произвежда ток, а парата е отпадъчен продукт. Знаем, че твоята съпруга е от големите продавачи на ток у нас. Нейният интерес браниш ти, не на гражданите, на клетите абонати на крадливата топлофикация.Садиев, срам и позор за теб! Кмет на Кукув ден!

15

Анонимен

преди 4 години

За Кадиев миналия път гласуваха двама души и жена му се разплакала-"Значи си имаш любовница?"

14

Анонимен

преди 4 години

При всички положения иванчева е много по-подходяща за кемт на София от Фандъкова. ГЕРБ спретна постановка на Иванчева, за да може строителната мафия в Младост да се развихри, а за толкова години управление на фандъкова, мафията открадна над 20 милиарда от София. фандъкова е зам.кмет от 2005 и кмет от 2009 година, като за кратко е и депутат.

13

ист

преди 4 години

Кадиев е олимпийски кандидат. Важно е присъствието а не победата. Йоло Денев също не пропуска протест. Важно е присъствието.Все пак ще щипне гласове от костинбродската лъжа.

12

Червените милионери

преди 4 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

11

ТИНА

преди 4 години

Ха ха ха , няма "по-подходящ" от него , както и от неговото протеже , осъдената за подкуп в големи размери Иванчев а !!! В нормалните държави подобно нещо е недопустимо , а тук нямат срам , нито неудобство от такива доказани в съда прояви !!!!?????

10

Анонимен

преди 4 години

Георги Кадиев лидер на партия "Нормална държава" за четвърти път влиза в надпреварата за кмет на София.От опит глава не боли, но партия "Нормална държава" ...!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Оппаааааааа, още един "независим".