21

анонимен

преди 4 години

До Анон50 000 долара - за 5 г. 3 000 000.

20

Анонимен

преди 4 години

По правилата на демокрацията ,далаверата,, Баща -син ,,си е чиста корупция . Облечена във вицепрезидентска власт ,разбира се .

19

ПЕНКО

преди 4 години

КОЙ ЗАПОЧНАХА "ДАЛАВЕРАТА " В УКРАЙНА !?!?!? НА ЦРУ /СИА/ ИМ СТРУВАШЕ САМО 5 МИЛИАРДА И МАЛКО + ЗА "ДЕСЕН СЕКТОР" !!! БАНДЕРОВЦИТЕ ОТ ЛВОВ И ТИРАСПОЛ МОЖЕШЕ ДА БЪДАТ СМАЗАНИ , НО РУСИЯ ПРЕДПОЧЕТЕ КРИМ--- И СЕМИТИТЕ ГОСПОДАРИ НА ЦРУ СИ "ЗАХАПАХА ЛАКЪТЯ"!?!?!? ЗА ДА ОВЛАДЕЯТ ЦРУ -РЕПУБЛИКАНЦЕТЕ ТРЯБВА ДА ПРЕМАХНАТ МОСАД ОТ ТАМ -СИРЕЧ ЕВРЕИТЕ !!!!

18

Да се разплете

преди 4 години

Какво крехко демократично правителство,кви 5 лева! Това си беше чист преврат с 5 милиарда долара пратени от демократите в САЩ - евреите направиха миниповторение на руския Майдан от 1917г. Ако не беше трагично ,щеше да е комично как нацисти от Западна Украйна действат в съюз с ционистите. Ролята на американските евреи в Украйна трябва да се разплете овреме,защото се видя до какво доведе Русия Еврейската болшевишка революция от 1917г.

17

Анонимен

преди 4 години

Тъй като притежава дялове от газопреносната мрежа на Украйна,Байдън младши трябва да плати дълговете към Газпром,за да подновят договорите за 2020г.В противен случай Газпром ще врътне кранчето и Хънтър бънтър ще прави като вятъра.

16

баба мара

преди 4 години

това активно мероприятие на тръмп ми прилича на шпионския скандал срусофилите в българия простотии от краи до краи сега украина ще си изпатизаради вътрешните борби на партиите преди изборите

15

Анонимен

преди 4 години

Ах, то и в САЩ имало батко и братко не ами направо синко и татко. Не, въобще няма корупция. Как ще има. Това си е само лобизъм.

14

джо

преди 4 години

Ама не, как ще има корупция тука. Та нали с нея се борят хората. Все едно сред свещениците в църквата да има педофили. Там където са братята Американци , това се нарича лобизъм. Границата е много тънка и никога не може да се твърди със сигурност. А газ хората не крадат, а отклоняват.

13

мазепа

преди 4 години

Статията е по повод вчерашния отказ на Украйна да поднови договора за транзит на руски газ през Украйна след 01.01.2020 Разбира се че САЩ са виновни.

12

Анонимен

преди 4 години

Ааааа, я какъв бил проблема около Крим? Косово добре, но Крим лошо. И се чудехме каква е разликата.

11

Анонимен

преди 4 години

"Свалянето на Янукович накара администрацията на Обама да предприеме бързи действия за задълбочаване на връзките с новото украинско правителство."------------------------Ловка еквилибристика и каруцата е поставена пред коня.

10

Анонимен

преди 4 години

Досега никой не е доказал, че Украйна е краднала газ. Твърденията на Просия може да си ги сложите в ...

9

номерът на американк

преди 4 години

Купуваш газопреносната мрежа, почваш да крадеш газ и когато Русия спре газта за ЕС, я обвиняваш нея. Предлагаш демократична, компресирана, обезмирисана, диверсифицирана, руска газ на ЕС. Разбира се, с "мааааалка" надценка.

8

евродебил

преди 4 години

Мъ не бе - те сащ и байдъните са в Украйна в името на мира, свободата, демокрацията и правата на човека по света и у нас!А! И разбира се, срещу руската агресия.Е! И иранската.

7

Анонимен

преди 4 години

джо бидона опита водата в Украйна, но даже и неговите го порязаха.Нека посмее пак, да види къде зимуват раците...

6

Анонимен

преди 4 години

Много интересно, защо не пишат колко е била годишната заплата на този иначе толкова настървен борец срещу корупцията?! Някои казват дори, че заради неговите апетити да превземе енергетиката там е станал Майдана, ама ние какво ли и разбираме...

5

Кратка памет

преди 4 години

Синчето беше там да изкупи евтината газопреносна система. Заради внезапните събития и руската "overreaction" всико пропадна. Сега са се наточили за украинския чернозем....Останалото е бабини девитини и евтина храна за ***.

4

Анонимен

преди 4 години

Какво пък толкова е станало. Байдън младши останал без работа и се записал на киевската борса за безработни - предложили му някаква работа и започнал. Няма нищо престъпно в това - вади си хляба човека. А стария Байдън въобще не е бил в течение, той допреди няколко дни си е мислил, че сина му работи като докер на пристанището.

3

Щерю

преди 4 години

Преди време Джо Байдън открито заяви, че е Ционист. Коментарът какво е вършил в Украйна е излишен. Евреите искат 1/3 от Украйна за земя на Нова държава Израел, тъй като плана им да вземат Крим пропадна..

2

Гостенин

преди 4 години

Луценко вече не е Гл.прокурор на Украйна.Домашно: Автора да ни оясни кой сега е Гл.прокурор на Украйна.