25

Анонимен

преди 4 години

Делкани с тесли коли не ни требат.

24

Анонимен

преди 4 години

А Бантускотия?

23

Анонимен

преди 4 години

Нека го обмислим от страната на Тесла. В България са платежоспособни:МутритеИТ специалистиВисши държавни функционери (мутри)Едри земеделци (мутри)Едри бизнесмени (мутри)Така, изключваме мутрите защото за тях статус е да си имат нещо германско/италианско с ревящ В8. Остават ИТ-тата, те са малко за да оправдаят влизането на този пазар. С други думи, българите не са дорасли за електро автомобили.

22

то

преди 4 години

Дизел, бензин или Тесла.,.замърсяват....Къде се зарежда елмобил?Вятър слънце, звезди!

21

тесла манара

преди 4 години

само дето тея ли он батерии са по скъпи трудни и опасни от киселинните акумулатори в електрокарите по жп гарите през 80 90 те години ...нищо ново под слънцето

20

Анонимен

преди 4 години

а производството на тока с който се зареждат не замърсява ли природата?

19

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите и някак се замислям какво ли са си говорили за автомобилите по кръчмите и коневръзите каруцарите преди 120 години.Вероятно, че автомобилите са смешни, бавни, къде ще им търсиш гориво, само некви гъзари футуристи си ги купиват...друго си е да си яхаш кончето....ни гориво му требе, ни път.Та такива ми ти работи...масата хора не обичат и трудно приемат новостите, но така или иначе прогресът не може да бъде спрян.

18

Нищо лично

преди 4 години

Хайде купувайте електрокари. Какво чакате.Не се притеснявайте кажете какво ви спира ?Няма нищо срамно. Освен да говорите празни приказки по форумите. Ето това сте вие Еакулозите !

17

Анонимен

преди 4 години

До шоферТази сутрина обявиха патент, за батерия на кола, която може да изкара над милион мили. Това 1 600 000 км. Преди 100 години, да не си мислиш, че е било мнго вървежно, да пътуваш с кола. Имало е конни станции, но не и много бензиностанции.Технолгоаията се развива, а ако запази и половината от инерцията си, до 30 години, тез неща ще се зареждат за 20-30 минути, ще тежат наполовина, ще са по-евтини и ще минават десетки милиони километри.

16

Анонимен

преди 4 години

До Сп??нсВсяка втора кола е непосилна за 99% от българите. атова преобладават 12 годишни ес класи, 15 годиши голфове и Дачия ...

15

Анонимен

преди 4 години

Очаквам да видя невероятния им успех в България. Верно, ще продадат 20-30 бройки. И до там.

14

Сп??нс

преди 4 години

Днес минах да внеса един чек в банката и видях реклама на "Модел 3" на "renting" за скромната сума от 760?+ДДС /НА МЕСЕЦ . Сума непосилна за 99% от българите, та тъййй.

13

Вервам

преди 4 години

Ами аз на туит не вярвам, чакаме следните събития от Тесла в България:- достатъчно зарядни (бързи, не от ония дето 2 дена зареждаш)- представителства в по-големите градове и сервизи- завод в Европа (в момента в САЩ може и около 35$к Модел 3 да е ама тук по-малко от 45k евро няма) Преди това не може и да се мисли за такава набутвация, колата ми е да ми служи вярно , не за гъзария и "обичам новите неща".

12

Discovery

преди 4 години

До шоферМоже да ни светнеш къде, какво и защо, виждам, че си запознат с нещата и си ги виждал лично изглежда... е?

11

шофер

преди 4 години

Тзои електрокар с цена на батерия започваща от $9К нема как да пробие в Бг. За тия пари се взимат 6 тона гориво, една яка гермаска V6/8 и и се скъсват шортите от многогодишно каране без да се чудиш къде да заредиш ток и кога батерията ще даде фира! Що не пише от къде добива кадмия и колко деца го добиват? Що не пише къде рециклират батерийте и колко народ живее там?! КЛОУН

10

До анонимния 10

преди 4 години

Напротив! Електромоторите на Тесла са 3-фазни индукционни, асинхронни работещи на променлив ток.....

9

Анонимен

преди 4 години

"В крайна сметка ще направим така, че Никола Тесла да се гордее, след като неговите коли ще са в страните, откъдето са корените му", допълни Мъск, имайки предвид учения от сръбско-американски произход, създал революционната електрическа система с променлив ток.===Никола Тесла няма нищо общо с компанията на Мъск и колите му. Колите на Tesla, нямат нищо общо с променливият ток. Тоя е препушил с нещо некачествено, а уж е милиардер.

8

Тъп Чо

преди 4 години

Абе бе Бойчо, с гугъл транслейт ли преведе "Superchargers" като "Свръхкомпресори". Много си зле.

7

СуперШаржЕ

преди 4 години

Свръхкомпресори??? Боже, колко мъка има по тоя свят....

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4LoL ... Да, ама не!