29

AZ

преди 12 години

Некадърен журналист може да напише всичко. Необразован гражданин ще го приеме за истина, щом става дума за сеир. Каква достоверност може да има статия с думи като "шеф"/"екс шеф" на парламент или "депутат"?! Някой, който може да проспи образованието си едва ли ще си даде зор да напише нещо смислено или пък достоверно. Но на обикновения чалгаджия това му харесва и естествено журналистът това ще му напише.............

28

Ga6o

преди 12 години

e vie pa 4oveka e bil nai visoko v durjavata i tva e vidql tva e napisal

27

ако

преди 16 години

Дупенцето му изака- депутатската заплата.И на своя трон стои дядото да замени, че му трябва парламента да си папка на момента. Свикнал само на облаги мили дядо благи смело ази се издрисках и на нацията се изкисках

26

преди 16 години

Интелектуален запек

25

zapeeeeeeeeeeeeeek

преди 16 години

gerjikov ne e dobre s glavata

24

дидина

преди 16 години

много ми хареса стихотворението! А за коментара всички сме хора с еднакви нужди без значение какъв си по професия.Всички се вълнуваме от проблемите на децата и внуците ни.

23

tctc

преди 16 години

az razbiram vseki moje da ima takuv problem,neka si pi6e stihotvoreniq i tn,no pak 4ak da stavat publi4no dostoqnie.....basiiiiiiiii.....tiq politici,taka e ,kato nqma kvo da pravi6 za zapek 6e pi6e6,e tva e.

22

преди 16 години

Стига сте дрънкали глупосте ве!Да е живо и здраво детенцето!:)Ей мама му *** за дете става дума, ви пак на политика го обърнахте-ще каже човек, че политиците не са хора, а децата им не са деца!

21

Homo ailqkus

преди 16 години

Супер! Стигна се до там психари-псевдополитици да ни разказват за *** на малките си внуци...8- Незнам възможно ли е да се случи нещо по-малоумно в тея гнусни гилдии...сигурно може,като се замисля:) Баси психо държавата

20

vasil

преди 16 години

много ми хареса, като пренебрегнем факта, че малко оризиляващо като за човек на власта, но на тях кво им пука. Много се смях и на контра стихотворението в коментарите. можеше да се изпусне последното изречение мисля, че щеше да има по-голям ефект.

19

тина

преди 16 години

който има бебе, знае колко вълнуващи са тези "проблеми " за родителите

18

Ay

преди 16 години

По какво едно бебе се познава ще стане ли политик от него?! Ами отваряш памперса, ако е насрано и се хили до уши - значи става :)

17

muahah

преди 16 години

Ehaaa - 13 nomer - bravos! :)Samo taka.

16

toni

преди 16 години

tova me otpu6i dr pat kato imam zapek samo misalta za gerdjikov 6te se prokarva

15

сашо

преди 16 години

Освидетелствайте го. Просто...този нормален ли е??!?!

14

преди 16 години

бах тъпака, аз..... Пфу

13

Миризлив Поет

преди 16 години

На Герджика с ЛЮбоФРазстройствоВ Парламента то се знаевсеки ака и нехаеПреди избори развяват байряк,но след това осират се пакдепутат парички щом подушвамигом дупето му се отпушвапо седянки се осиратсилно хората нервиратс тази болест най-опаснанаторяват те добреи нацията тревопаснапак ще има к'во да ядече смърди във парламентатуй го знаем ний добрено е просто невъзможнодепутат да не осеретези хора със разстройстворазполагатс много власти държавното устройствоте осират във захласдепутат дори с мерцедес да се движикафява следа пак зад него се нижено тази болест миризливане е толкова опаснанацията е вече диващот' друга болест се разрастнаи е нужно голямо геройствоза да преборимДУШЕВНОТО РАЗСТРОЙСТВО !Герджиков, *** в ***!

12

тото

преди 16 години

Втората серия на стихотворението ще се казва "дрисък"

11

Алекс

преди 16 години

Преди време бях на постановка на Гержиков в кукления театър и останах много приятно изненадан. Постановката се казваше "История с Мечо, с патоци и с Лиса, история, дето съвсем ще ви слиса". Има и издадена такава книжка :) Голям фен съм му когато е извън парламента :)

10

преди 16 години

Племенницата Ви може да го разбере, но представяте ли си внучето на въпросния дядо на какъв тормоз ще бъде подложено като поотрасне малко? Децата понякога са жестоки и ше има коментри от рода на "А, ето го онзи със запека", "дридлъо" и т.н...Освен това, не мисля, че редовете: "Мама, тати, баба, кака,всеки гледа как ще ака."са много за пред хора...