71

Св

преди 4 години

"Бита определя съзнанието". Да подложка детето си и аз, както бях преди време в подобна мизерия? Никога! Само аз ли не мога да сметна, че разликата от свястна самостоятелна квартира, с разходите е 400-500 лв. Т.е. за 4 год. малко над 20 хил лв. Ремонтирано, направено, кеф ти да учиш, кеф ти да се развиваш или да си работиш като студент в хубави условия. Е, ако не си спестил или не можеш да изкараш преди това или по време на следването 20 хил. за какво учиш въобще? Ще си губя времето за ремонти..

70

само отбелязвам

преди 4 години

Ами то и стаите под наем като квартири(не в Студентски град)също са мухлясали с ***,човек сякаш е попаднал в 19 век и наемите вървят иначе за стая от 250 лева нагоре.Няма закон,който да накара хазяинът да боядиса жилището си поне веднъж на 50 години. Много от тях крият и данъци.Студентите да се радват,че е само 30 лева това което дават за наем.Като ме приеха за студент ревях за общежитие,защото семейството ми е бедно, ама не ми дадоха,а бях приет на първо класиране и работех едновременно.

69

Анонимен

преди 4 години

"Вие се правите, че ни обучавате, ние се правим че учим"

68

Kireto

преди 4 години

Хаха, коментиращите тук реализирани ядрени физици ли са?

67

Ха-ха

преди 4 години

Общежитията са точно такива, каквото е и образованието, което ще получат в България. Факт

66

факт

преди 4 години

на мен ремонт на стая в общежитие ми излезе под 100-на лева инструментите и материалите, а труд от мен вечерите и за 10 дена беше като нова. Лошото беше в общите тоалетни и бани на етажа. Ако бях вложил 400-500 лева можех да си направя една импровизирана баня и тоалетна в един от ъглите на стаята, но там проблем е с ВиК и окабеляване... А най-лошото беше, че нямах студентка да правим секс и скучаех... Там се научих да пиша коментари в най-сомтания форум на света, т.е. този тук, вашия на днес.гб

65

Я па я..!

преди 4 години

До Анонимен 54 Стар студент : Тава пречи ли на секса ? Едно време не ни пречеше.

64

Kireto

преди 4 години

Къде си харчат парите студентите си е тяхна работа.Общежитията са държавни и трябва да се поддържат от държавата.Е и студентите трябва да пазят стаите.За 30 лв на месец със сметките никак не е зле, че по селата за 50 лв у баш коптор ще живееш.Да учиш с още двама до теб не е лесно.И едно време хората са се забавлявали.Спрете да съдите хората,а се погледнете себе си,все още не сте станали професори

63

Иван

преди 4 години

Бил съм по еразъм в чужбина. За най-малката драскотина при напускане на стаята ти се отдържа депозит, който си внесъл при настаняване в стаята. Хората са го измислили.

62

Анонимен

преди 4 години

Само така, свиквайте отрано с мизерията и ***. А студентски град е като Лас Вегас с лимузини, дискотеки, барове на всеки ъгъл. Вечер мутри и чалга до късно. Къде си давате децата? Да не говорим, че София е най-скъпия и скапан град в България. Никъде не можеш да мръднеш без да похарчиш солидни пари. А квартирките са по 500 лв наем за стая. Град апотеоз на българската лакомия и алчност!

61

42 Блок,1997г

преди 4 години

Тази мизерия я имаше и преди 22 години,когато ме приеха в първи курс.Нищо значи не се е променило.*** бол,полуотворени входни врати на стаите,които при един удар с лакет безпроблемно може да се отвори,тоалетни с противогаз да влизаш вътре и още и още ''СПА глезотии''.

60

ДС

преди 4 години

Не е вярно. Всички общижития бяха ремонтирани в рамките на 10 години. Искат си нормалото почистване на всеки нов наемател. Спрете с тези платени статии.

59

Анонимен

преди 4 години

да не мрънкат, всички правят ***, никой не чисти - идват ***. и аз съм живял на общежитие и аз знам кво е - изчистиш, дойде некой и обърне всичко с нагоре краката.докато не се започнат строги регулации, това няма да спре да бъде проблем.това е истината.

58

Милю Смърфа

преди 4 години

Лилииии в тия общежития колко студентки са пухтяли под мен

57

Пешо секса

преди 4 години

До НиколайНали студентите докараха общежитията на този хал! И аз бях студент, зная в каква *** ставаха стаите след тях

56

Николай

преди 4 години

Пешо секса .... защо сменяш темата ??? Я виж че темата е за общежития , а не за студенти

55

ЛЛ

преди 4 години

Тънат в мизерия, ама иначе плюскат дюнери, на стрийт баровете смучат наргилета и през нощта са по чалга дискотеките. Пръскат пари за глупости, ама за дезинфекция няма... Прости студенти

54

50 лева наем и ....

преди 4 години

Хората ти казват: че общижития са в студентски град В град София , а не в Лондон.Ама ти нали си ***** и не разбираш.И не сравняваите София с Лондон , защото в Лондон живеят 25 милиона минимум !!!!А София е като едно село !!!

53

Бончев

преди 4 години

Това не е най трагичното.Най трагичното е че 90% учат специалности които са и ще са абсолютно ненуждни

52

Анонимен

преди 4 години

До 46Демек - ако нямаш парички - мри! После съущите като тебе, коит налагате цялата тая помия, ми говорите, какви материалистични и гадни хора са младите, как шрибягват към кражби, измами, манипулации, че дори и убийств, само за пари ... Ами сами си го докарахте!