13

Зара

преди 4 години

Жалко за момчето, но ако трябва да сме справедливи, треньорът не го е накарал насила да участва! Проблемът на нас българите е, че всеки си мисли, че става за всичко. Един боксьор се изгражда с години, с много усилия, много тренировки, работа по техниката му и други важни неща. Не може да дойдеш от улицата и да се качиш на ринга, само защото си напердашил някой на улицата и си му строшил носа! Това не те прави боксьор, а уличен хаймана. В бокса правилата са други и истинските боксьори знаят това.

12

Анонимен

преди 4 години

Този който си е дал документите в затвора за съочастие в документна измама. Да не си бърше ръцете .

11

Ристу

преди 4 години

Вчера ви написах, че Исус ще възкръстне, а вие ми изтрихте кoментара. Е, не бях ли прав?

10

Анонимен

преди 4 години

А къде е вашата отговорност? защо сет рискували? Треньорът и да е знаел - няма как да се докажи, а картата нямал как да я е взел от теб насила.

9

Анонимен

преди 4 години

Млатели са го в Албания до смърт,щом са разбрали,че се казва Исус.Обаче не са очаквали,че нашата мафия е много по-изобретателна.А това министерство на спорта,защо изобщо го има?Масов спорт в БГ-тото има толкова,колкото и туризъм.Но пък има едни пари за далавера,които трябва да се присвояват,опс, усвояват.(черно тото във футбола,в бокса,изобщо във всяка федерация)Има ли залагания в "спорта"това не е спорт а хазарт и то без данъци.За 600 лева бой до смърт и то законно.А къде са били арбитрите

8

Анонимен

преди 4 години

Мотели са го в Албания до смърт,щом са разбрали,че се казва Исус.Обаче не са очаквали,че нашата мафия е много по-изобретателна.А това министерство на спорта,защо изобщо го има?Масов спорт в БГ-тото има толкова,колкото и туризъм.Но пък има едни пари за далавера,които трябва да се присвояват,опс, усвояват.(черно тото във футбола,в бокса,изобщо във всяка федерация)Има ли залагания в "спорта"това не е спорт а хазарт и то без данъци.За 600 лева бой до смърт и то законно.А къде са били арбитрите?

7

Анонимен

преди 4 години

Има ли ОчУдени?????

6

Анонимен

преди 4 години

И като е знаел какво? И болсерчето е знаело. Всички са знаели и не е било проблем преди да почине. Защо сега става изведнъж?

5

Дзъ

преди 4 години

Българската федерация по бокс къде е? Само питам...

4

Анонимен

преди 4 години

Всичко е така в държавата но докато стане инцидент и излезе наяве !

3

teo

преди 4 години

Този треньор ПРЕСТЪПНИК ДА БЪДЕ ОСЪДЕН И ВКАРАН В ЗАТВОРА! Неговото престъпление е равно на УМИШЛЕНО УБИЙСТВО !!

2

Анонимен

преди 4 години

Лъжи, лъжи, лъжи - типично за тези индивиди. Лъжат и когато няма защо - ама знаели, ама не знаели. Дал си личната карта, ама не знаел, но знаел, че другите знаели. Абе ... му работа.

1

Анонимен

преди 4 години

Ама аз доброволно си дадох документите, ама треньора е виновен... ахахахах.