48

Lan

преди 4 години

47...а до преди 100г. не е имало нито психолози, нито терапия, нито кой знае какви дифункционали семейства, щото какво ще кажат хората! Какво ще каже общността. Дори и всичко да му е наред, сам човек е нещастен човек, а западният модел точно до това води. Самотни хора, дори и при уж хармонични семейства. За това си имат явлението "детски самоубийства"...колко безумно звучи сега.

47

Дързост и красота

преди 4 години

Lan, колко да е свестен мъж, който казва, че има среща с приятели, изчезва и не отива на уречената среща? Лъжецът и измамника си остава такъв цял живот, а истинския мъж държи на думата си!Няма лошо в едното кръгче, ама и след едното кръгче, човек може да е честен и да си тръгне с достойнство.

46

Наблюдател

преди 4 години

Да внимава да не я изчатка татко й сокато е в България.

45

гражданин

преди 4 години

Горката! Струва ми се, че шансовете са изключително нищожни. Но дано да успее.

44

Анонимен

преди 4 години

До Lan 46Смейството е ценност. Да имаш баща, майка, роднини е богатство!Психолози се търсят за много широка гама от разтройства не всички от които са заради липса на баща. Фактите обаче сочат че броя на дисфункционалните семейства с присъстваща майка и баща е много по-голям отколкото тези расли без баща. В Българи специално е някакъв невъобразим ад откъм горенаписаното! Лекарства се дават само при биологични психо-разтройства а личностните - терапия! Терапията в Българие е на първично ниво!

43

Lan

преди 4 години

44, преодолели ли :). За това ли психолозите са така търсене и половината хора са на успокоителни, а при младите почти сто процента? Щото са мноооого напред :). Смейството е ценност. Да имаш баща, майка, роднини е богатство!

42

HeinrichHimmler

преди 4 години

Значи за скандала с БНР неудобен на властта нищо, обаче топ новина е Мария Тереза... направо съм погнусен от медиите на дебелака и от овчедушието на народа!

41

Анонимен

преди 4 години

До Lan 43Тези ценностти и "какво ще кажат хората" е точно, за да не страдат децата - единствените, които нямат вина! Нито за това кои са родителите им, нито за случайният им секс, нито за нищо..........Ох големите ценности и големия български морал и селяшки традиции, за това сме един отиващ си от този свят народ-компот! Западно-европейскте общества отдавна са преодоляли тази нашенска първосигнална калпавост заради която сме с "дупка" в главата!

40

Циник

преди 4 години

Снимката.... лявото и око... Баща и е Бен Търпин

39

Lan

преди 4 години

39, какво сега - рекламираш разпада на ценностите? И какво като нищо "не са казали хората"...момичето ЦЯЛ ЖИВОТ е чувствало липса и ще продължи да е чувства, дори и да го намери човека, дори и да се окаже свестен и да поддържат някаква връзка - тя е израснала БЕЗ баща. Тези ценностти и "какво ще кажат хората" е точно, за да не страдат децата - единствените, които нямат вина! Нито за това кои са родителите им, нито за случайният им секс, нито за нищо...

38

Анонимен

преди 4 години

До 37По -точно е да се каже ,че тази млада дама има тонове чувства към липсващия й баща,който по абсолютна случайност е българин!

37

Анонимен

преди 4 години

По интересното е как без материал от бащата установиха че тя има български ген.

36

Анонимен

преди 4 години

Ето по какво си личат истинските държави като Норвегия! Забременяла, никой не и е търсил обяснения как и защо е станало и какво ще кажат хората или какво ще прави занапред. Ако е искала е могла да направи аборт на секундата но е избрала другото, човешкото което най-много радва, да оставиш поколение след себе си, при това качествено. Я сега затворете очи и си я предтавете в същата ситуация но в България!!!

35

Добре, де...

преди 4 години

...историята е трогателна, млада жена се опитва да намери баща си. Защо някои хора тук се чувстват длъжни да оплюят таз млада дама? Та тя просто търси баща си, какво нередно или скандално има в това?Пожелавам успех на Мария Тереза, дано открие баща си!

34

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството че таза половин българска има тонове повече национално самочувствие отколкото повечето българи. Точно поради тази причина се опитва да намери баща си за което можем само да и се възхищаваме!

33

Анонимен

преди 4 години

До Куцев. Къв имот ше му вземе бе кой знае къв голтак е. Познавах Гларуси по морето всички до един се пропиха и повече от половината измряха. Това бяха хора които живееха за мига нищо друго не ги интересуваше. Мързеливи а на всичкото отгоре и горделиви ама без покритие. Това момиче да си ходи вкъщи и никога повече да не идва да търси изгубени индивиди.

32

ined

преди 4 години

Ако теста за бременност е показал три черти - баща и е от Бургас

31

Анонимен

преди 4 години

Търси се българин,който преди 20 и кусур години е бил на Златните! Успех!

30

Анонимен

преди 4 години

"През май 1991 година Лизабет, майката на Мария, идва на почивка с приятели в Златни пясъци, където отсядат в хотел Ерма."Ох, олекна ми, тогава съм бил на 7. Пък и кой ти помни имена.

29

Анонимен

преди 4 години

До Деян Куцев 30Тя е изтърсак от случайно семеотделяне. Тва че е боднал майка и не и дава право да му вземе имотя.......На дали е "умряла" за ганьовски имот!