97

Анонимен

преди 4 години

Крайният резултат ще е еднакъв за всички нас..

96

Зозо

преди 4 години

Мая Костинбродская е позор за България.

95

Анонимен

преди 4 години

София иска мафията и я получава , за сметка на България ! Но всичко има край , без икономика , без население,държавата загива !Все по силно е разделението на столица и провинция !Герб е вашата партия но България не е само София !

94

Анонимен

преди 4 години

Вятъра се обръща , ще издуха *** !

93

Анонимен

преди 4 години

В оня курник на позитано 20 съвсем кукондясоха

92

кратко и ясно

преди 4 години

Позорната Екзекуцияна Мая в София няма как да се нарече битка

91

lll

преди 4 години

Тая е ку-ку.

90

ЧервенРак

преди 4 години

Хората умират от рак- защото имунната им система не може да разпознае раковите клетки като вредни и да ги ликвидира.Един народ и държавата му загиват когато не може да разпознава миикриращите комунисти пълзящи към власт.Няма роля и сценка която да не могат да изиграят само и само да се доберат до властта.После няма пускане- помните ли колко време Виденов стоеше на амбразурата- до 5$ заплата,а Орешаря!Пак ли искате да обграждаме комунисти в парламента.Мая е втората брънка от плана на червените!

89

БойДоПосиняване

преди 4 години

Бла,бла,бла ..рече бясната червена кy4ka, учила в Москва. Кyрлела изглежда като безпартийна в сравнение тази, която се гордеела, че е 5-то поколение комунист. 5 сини шyта в ГЗ ще получи това червено ликке!

88

Мая

преди 4 години

Може да стане кмет на родното си село само. И то ако побърза да не изпусне регистрацията. Мдааа

87

До ГербАктивисти

преди 4 години

Колкото и да се пънете хората знаят истината и я виждат всеки ден.Заработете, поспете, и гледайте общинатите и държ служители да гласуват задължително, щото сте я втасали. У з рахте се !

86

Ти да видиш..

преди 4 години

Заплататаа, заплатата . Там е заровено кучето.

85

Анонимен

преди 4 години

битката е между комунисти и техния въображаем враг, наречен класов...

84

Валери

преди 4 години

Към Ралица. Ама те червените бок.луци само това могат. Да плюят, да манипулират, да казват на бялото черно и като се докопат до власт о.ират всичко. Доказано от историята.

83

akud

преди 4 години

манилова ТОВА е последната битка между ГЕРБ vs БСП. защо? защото след предстоящата ТИ загуба. *** и целия комунизъм загива и отива някъде в забвение. където му е мястото *** фашизма и комунизма

82

Реалист

преди 4 години

обиколи всички телевизии. Ама нали кампанията започва на 27 септември, как така. Тя май не се усеща, че ще пресоли манджата с тези обиколки. И вече е омръзнала и досадила с празните си приказки и червени клишета.

81

Ралица

преди 4 години

Тя щото като стане кмет и всичко ще управи,ще цъфнем и вържем,глупости.Поне да беше признала какво е направено и какво иска още да се направи,а не да черни.

80

567-0

преди 4 години

Да бе да,не е ама е,само че вашата игра ни е ясна,пак тарикатлъци и мюшингии,аман вече. .Задкулисно и завоалирано за заблуда на по простичкия електорат,знаем ги тия,много сте алчни ,много.

79

До 80

преди 4 години

Кога Станишев е бил кмет на София?*** ги караха в Перник при Кмет Борисов.

78

ист

преди 4 години

Тази сутрин Манолова по канал 1 не даде възможност на водещата да зададе неудобен въпрос. Като робот програмиран да изговори двадесет изречения обединени в едно, говори какво не е направено,и не каза нищо какво и как ще направи нещо , което вече е направено. Толкова е далече от проблемите на София, сякаш говореше за проблемите на Перник.