12

Анонимен

преди 4 години

Кой ще го пита от къде са намерили пари за да купят полимери?Или това не е важно?

11

Анонимен

преди 4 години

Кой ще го пита от къде са намерили пари за да купят полимери?Или това не е важно?

10

Анонимен

преди 4 години

Кадията Чалмакчиев ще ги пусне след две години, защото ще са се поправили.

9

Бойко Борисов

преди 4 години

Ето ме и мен, освен във фотки и като исторически факти, защото съм обществена и историческа личност, вече"2006 г. - шефът на "АКБ Форест", Николай Банев, сключва граждански брак с дългогодишната си приятелка Евгения Генчева. Бракосъчета ги лично кметът на София, по това време - Бойко Борисов"

8

Радослав

преди 4 години

останалите олигарси е предадено и всички са доволни. Това и беше целта на цялото упражнение. Негласно да се каже на олигарсите, че трябва да отчитат част от печалбите в Организирана Престъпна Група ГЕРБ иначе ги чака съд и затвор и конфискуване на имуществото. Като излезе списък с продадените имоти и вещи на обвиняемите да не се окаже, че повечето са изкупени от герберчета на символична цена? Цирк и то лош, но за които ние данъкоплатците плащаме! Това е цялата история!

7

Радослав

преди 4 години

Сега заради тази показна некадърност на прокуратурата виновни излизат на свобода (стига да могат да си позволят що годе кадърни адвокати или съд в Европа)! И вие сте на заплата от нашите данъци и разчитаме на вас да правите нещо? Ужас - ако не сте виждали как се саботира дело още преди да е почнало ето ви нагледно! Сега ще има приказки за това как прокуратурата си вършила работата, по документи ще има дело срещу олигарси, реално те ще спечелят и ще излязат на свобода, съобщението на Разбойко към

6

Радослав

преди 4 години

Половин година се готвят за делото от прокуратурата!Абе некадърници-доказателствата се събират преди да се повдигне обвинение, а не половин година след като обвинения е в затвора!Доказателствата водят до обвинение, то до доказване на виновност, а то до затвор!А не обратното!Вървете сега доказвайте в Европа,че те са виновни за каквото и да е защото всеки нормален европейски съд ще ви отхвърли доказателствата и така, дори и да са виновни ще се измъкнат заради поредната некадърност на прокуратурата

5

Someone

преди 4 години

Ето как като се повторят няколко пъти три изречения и си става половин страница статия. Евала.

4

Анонимен

преди 4 години

Кумът на сем Баневи, а именно резидент румен радев ще ги отърве така, както отърва баща си, който сгази като куче един инвалид.

3

ай сиктир

преди 4 години

Сега ли го разбраха, че тия не са читави или сега станаха неудобни? Много ми е интересно когато на Винету му бият шута какво ще се случи с придворните бизнесмени като Киро гела или при тях всичко е ОК ?

2

Анонимен

преди 4 години

Някой вярва ли, че тези грозни същества ще бъдат осъдени с фиктивна присъда ? Аз не вярвам.

1

Ужас

преди 4 години

Поредното шоу което ще претърпи провал. Съдебната система у нас е гнила тя работи за бандити и крадци а ограбените /народа/плаща огромните им заплати и привилегии!?