38

Констатация

преди 4 години

Как дроновете изведнъж станаха крилати ракети!? След някой ден току виж станали и ядрени ракети.Колкото Ирак имаше химическо оръжие, толкова и Иран е нападнал Саудитска Арабия. Пак си търсят поводи за война, но вече никой не им вярва, плочата се изтърка.

37

Анонимен

преди 4 години

трите пинчера пак се изказаха не подготвени , аз пък казвам че американците ги атакуваха със тяхно съгласие за да имат предлог да привлекат още държави срещу иран , защо им е на иран да прави атака в саудитска арабиа и то в момент на криза която може да доведе до военен конфликт

36

Lan

преди 4 години

Дани, така е, гледали сме го филма, но от Сирия останаха руини - лошо за народа ѝ, за страната, добре за тези, виещите в момента!

35

Дани

преди 4 години

Очаквам скоро коалзицията да се появи на прага на Иран, а в Иран да се появи ескадрила руска авиация офиално поканена от Иран за разлика от коалицията.Натък е ясно ... вече го гледахме този филм.

34

Анонимен

преди 4 години

Русия не е лапнала Украйна. Украйна е Русия. Русия е основана в Киев - столицата на Украйна...

33

Анонимен

преди 4 години

Макарона е женен за баба си - нещо му има знач. Меркел е застаряваща комсомолка в капитаистичен свят - определено не е добре. Джонсън е всеизвестен ненормалник. И какво се получава? 3 ненормалници се изказват. И аз трябва да се съгласявам с тях? Едва ли.

32

Анонимен

преди 4 години

Съвсем очевидно е, че това не са баш техните мисли. Проблемът с тази иранска сделка за Европа обаче е огромен и в момента точно тези тримата търсят как да накарат САЩ да седне да преговаря. Смятам, че това е било в основата на търговията с тези изказвания.

31

алоо

преди 4 години

Тези 3 държави не бяха ли обвинили Русия за "отравянето" на шпионина скрипал,след като разследването доказа,че с предполагаемата отрова разполагат поне 10 държави,а най-голям интерес от скандала имаха тереза мей,когато не знаеше къде се намира,заради бойкота на нейните депутати и разбира се сащ,за да оправадаят продължаващите санкциии срещу Русия?!? Мъкааааа

30

Друго правдоподобно

преди 4 години

Обяснение - САЩ и Израел са направили провокация щото искат да нападнат Иран, под прикритие на "коалиция" и "международна общност".

29

Боби

преди 4 години

Факти3 Хамерикански разрушителя с ЕГИДА Радарна система и 88 пускови установки(това са 11 комплекса) Патриот са проспали масово нападение от север североизток с бавно движещи се дронове(300км/ч) и крилати ракети(800км/ч) Според СА и САЩ пуснати от ИРАНОтговорност поемат Хуситите които и с Балистични ракети преди няколко месеца пак успешно отстрляха САНа дроновете уж Иранско производство няма видимо един надпис на Арабски...ПАК И ОТНОВО ИРАН(И/Или Русия) е виновен според СА, САЩ и Сие

28

Анонимен

преди 4 години

До ВлкРуснаците са го направили, за да предизвикат военен конфликт между САЩ и Иран. Не ти ли звучи правдоподобно?:)

27

?

преди 4 години

То и Полша нападна Германия в навечерието на Втората Световна Война...Предполагам ако Германия бе победила това сега щеше да е официална версия.Иран е то е ясно. Само Иран няма изгода от това нападение.

26

Bлк

преди 4 години

Нямало друго правдоподобно обяснение. Искат война. А американците сами да са го направили? Това не е ли най-правдоподобно?

25

Анонимен

преди 4 години

Изсраел, САЩ и СА когато и да ги нападнеш все е късно и заслужено.

24

АЗ

преди 4 години

ОБВИНИХ МАКРОН, ДЖОНСЪН И МЕРКЕЛ СЪОТВЕТНО В ГЕРОНТОФИЛИЯ, ТЪПАЩИНА И БАБЕШКО ЛЕСБИЙСТВО.И ИМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕХНИТЕ ОБВИНЕНИЯ.

23

Анонимен

преди 4 години

Обикновенно в такива случаи тия тъпацци обвиняваха демона Путин. Безпринципните нещо взеха да изневеряват на единствения си принцип.

22

Срам и позор

преди 4 години

Държави подкрепящи терористи и убийци в Сирия,обвиняват...!?!?!?

21

Lan

преди 4 години

A един мармот завиваше шоколада ....:)

20

УМЕН

преди 4 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ НАПАДЕНИЕТО Е ИЗВЪРШЕНО ОТ ИЗРАЕЛ С ЦЕЛ ДА БЪДЕ ОБВИНЕН ИРАН. НО ТЪПИТЕ ЧИФФУТИ ПРОПУСКАТ ФАКТА ЧЕ РУСИЯ ИМА РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СПЪТНИЦИ КОИТО ВИЖДАТ ВСИЧКО ВКЛЮЧИТЕЛНО И БИБИТКО НАТЕГНЯХМУГО КАК СЕРРЕ.

19

Анонимен

преди 4 години

Още с кои държави предстои да се дразнят?!