7

нормален

преди 4 години

За нормалните е очевидно, че независимост изисква поставяне на националните интереси на първо място. После вече "партньори" и "съюзници", като сащ, турция, косово, албания, саудитска арабия, азърбайджан... дето гледат само как да те... таковат - "да те предпазят от руско влияние" и да те "диферсифицират".

6

Еми

преди 4 години

Такива като тоя "професор" на всяка манджа меродия изпразниха университета от студенти.

5

Анонимен

преди 4 години

За да имаме някаква независимост, трябва да имаме независими историци.Защото точно те ни вкарват в зависимости чрез *** си писания.Само и само да се докатат на силните за момента.

4

245

преди 4 години

Зависи.Кое зависи? След светлия празник, за който и на двете ми деца е разказано и обяснено по разбираем за тях начин, отваряме учебника на по- малкото в трети клас по Човекът и обществото, едновремещното Родинознание, История на България. Първи урок- Родината, държавните символи е тяхното значение, страхотно викам си, браво, докато не погледнах снимките към тях- ромлянчета в носии, ромлянчета в клас...... нито едно етническо българче нямаше...Защо другарю Пантев, защо мутроБорисов и сие????

3

Анонимен

преди 4 години

Специализира в Англия през 1969 г. и в САЩ през 1979 г.спирам до тукМен ме отрязаха даже и за Ленинград 1981Но за това ви благодаря доолни ***

2

Хм!

преди 4 години

По тая логика, си зависим и от човека, който прави тоалетна хартия, защото не можеш да си я правиш сам. Ами да, взаимно зависими сме и именно това ни прави реално независими. Абе... объркана работа.

1

ай сиктир

преди 4 години

Хайде стига жонглиране с тази дума независимост. На всички е ясно за какво става въпрос, а ние за съжаление сме доста далече от това да взимаме самостоятелно решения в защита на нашите интереси.