218

Анонимен

преди 4 години

Гледах речта и. Тоест, това, което прочете... Разплака се, детето, особено като спомена за изчезващите видове инсекти.

217

Анонимен

преди 4 години

Подобни екземпляри са били и такива като Митко Палаузов - генетично обременен от майка и баща терористи, овчарчето Калитко - на 16 с интелект на 10-годишен, Вела Пеева. Последната от най-ранно детство е била толкова късогледа, че когато е била без очила, се е блъскала в стените.

216

Анонимен

преди 4 години

За съжаление поредния полезен ***. А най - голямата новина била , как Тръмп не и обърнал внимание. А ако беше в педофилия ли щеше да бъде обвинен? А тя има ли решение на проблемите ? Има ли алтернатива на проблемите ? Технически решения има ли ? Или предлага премахваме ДВГ и половината население умира от глад ? Болно, истерично девойче, което ни се натрапва от медиите, лишени от интелект. Има ли решение за Африка, различно от отворете си границите да ви населят държавата?

215

Анонимен

преди 4 години

Така си е, Гробокопачо.Ако не беше ББ, сега щеше да си висш комсомолски или партиен секретар и да живееш нашироко.

214

Гробокопач

преди 4 години

"Вие откраднахте моите мечти и моето детство с вашите празни думи". Хората се гневят срещу Бойко Празнодумеца, който всеки ден дрънчори по медиите небивалици, за "Светлото Бъдеще", което ви урежда и вие одите кът гламави овце, да му гласувате! По-добра илюстрация за политиката на Борисов, от думите на Грета, няма: "Празни думи"!

213

Анонимен

преди 4 години

Да дойде в София. Тука си е студено.

212

Гробокопач

преди 4 години

Бойко Тиквата ми открадна нaстоящeto и бъдещето! Затова, Бойко, чакам те! `Твоят гроб, ще го изкопая, дори в твърда скала! Ти си моят ВИП клиент!

211

ПорЦелан

преди 4 години

В туитър вчера Тръмп написа: "Тя изглежда като много щастливо младо момиче, което очаква с нетърпение светло и прекрасно бъдеще." :)

210

Каракольо

преди 4 години

Нашия шоп ще си защитава кансерогенния дизел до гроб

209

Нинова

преди 4 години

И моите ,и моите

208

Анонимен

преди 4 години

Защо се зъби така това момиче? Сигурно е веганка и е много гладна.

207

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 248 Не всички са такива. Китай Индия и Русия не са. Те са зелени еколози. И Грета затова не ги споменава. Пък и спонсорите ръкопляскащите на Гретето, не могат и лев да изкрънкат от там.

206

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 246И за Индия и Русия не споменава нищо психично болното момиче. Щото дебелите чичковци не са и го написали. Щото на Китай, Индия и Русия могат само им хванат цървулите. Чичковците знаят къде може да им мине номера да цицат.

205

socialen

преди 4 години

Свръхбогатите винаги намират хора, които им играят по свирката и забаламосват масите.

204

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 249"защото казва истината без грим и формалности директно в лицата на корумпирани дебели чичковци"------------------------------------------------------------------------------Абе само ти ли не разбра, че точно корумпираните дебели чичковци са я поканили да дрънка тези налудничви брътвежи? Да им се кара, а всъщност да им играе по свирката. И точно те я финансираха да стане "звезда" и да им изграе по свирката и да убеди хората да им плащат. Горкото момиче, ще свърши зле заради тях

203

Лекувай се природо

преди 4 години

Девойката не е добре - сама говори за диагнозата си.Хора с подобно поведение/състояние създават секти и общества, които влияят зле най-вече на младите.Всякакъв вид медии й сътрудничат, като я показват непрекъснато. Не ядяла месо, за да пази природата!?! Ми що пътуваш със самолети и автомобили, моме? Те да не са по-чисти от кравите?А проблемът с околната среда наистина е сериозен, но такава истерика няма да го реши.

202

ПорЦелан

преди 4 години

Дарвин е прав! Тая няма да има деца. Глуха генетична линия. С пръсти не става. Ама може някой да свърши на тях, кой знае. Хора всякакви.

201

Истината

преди 4 години

Богатите хора, които спонсорират тази мръдналаса направили план и разпределили бизнес за милиардиза електромобили, рециклиранеи мн.нови неща за плащане от васпод формата на правила, регулации и данъциза да станат още по-богатиИзползват това мръднало момиче, за да Ви оберати ви правят на луудиТова еАко вие им се връзьвате ще бъдете все по-бедниа те все по-богатиЧовекът има нищожно влияние върху климатаНИКАКВО ДАЖЕ!

200

Анонимен

преди 4 години

Психичноболна млада лесбийка, страдаща от тежък комплекс за малоценност.

199

void

преди 4 години

Само в България е възможно момиче, което се бори за бъдещето на планетата да бъде оплюто по форумите. Би трябвало да се срамуваме, но сякаш по-важното е да блеснем с някой оригинален коментар. Пред това, което ни очаква в най-близко бъдеще, Бойко и Нинова, перките по графа и течовете в метрото ще ни се струват като малко бяло облаче, обаче неее - вместо да каже Браво и да се включи в протестите при първа възможност, *** трябва да каже нещо остроумно както винаги..