262

Анонимен

преди 4 години

България запази комунистите и изгони зад граница всички други.

261

Анонимен

преди 4 години

Егати ценностите-Мишо Шамара-шофьор на камион- идеал.Президент революционер -идеал.

260

Дядо Соци

преди 4 години

Президента ни е убав , а Десито още повече. *** що не щат да ги послушат и се върнат у нас ?На такъв исторически призив не се отказва.Интересна работа.

259

Samo minavam

преди 4 години

Гледах клипа на Мишо-Шамара ,адресиран,персонално ,до ,дон Боко.Много се смях.А какво ли е чул президента или придворните журналисти,показват,обратната страна на медала.

258

да се върнем ли!?

преди 4 години

Много им е мъчно на червените,че ги няма руските танкове и калашниците по границата,ама това е положението!Друго е времето!А тавариш президента да не се напиня толкоз,няма да стане!Аргатин на децата му не ставам!

257

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 302Без парите които пращаме в БГ държавата ще фалира .

256

Анонимен

преди 4 години

"Кога ще се оправи България, за да се върнем?. Не мога да ги разбера нашите емигранти? Все питат кога ще се оправи, избягаха и отидоха в оправени и подредени държави щото така е най-лесно, това е ясно, а сега чакали да се оправи България! Кой да я оправи, някой друг и хайде хоп обратно. За какво ви е тази България, отказали сте се от нея, какво ви дреме.

255

Анонимен

преди 4 години

Чувствам се уникално в Цюрих, Швейцария

254

Анонимен

преди 4 години

Робът си е роб,където и да отиде.Но като гледам ,му е най-добре в България.Все пак 700 стаж не са малко.И като добавим последните десетилетия нещата са ясни.Той обича БОКО ТИКВАТА,да го МАЧКА и УНИЖАВА всеки ден.Като не е съгласен----не е на "улицата",ама е много силен пред компютъра и телевизора.Нормалните и свободни хора в истинския смисъл на думата,са си намерили правилното място,в правилната държава.Борете се РОБИ.Успех!!!

253

Анонимен

преди 4 години

Егати цинизма! Цялата държава е организирана, така че да смаже обикновения човек за сметка на няколко "бого(власто)избрани", че трябва и някой избягал да идва да се бори срещу това. На Киро Гела някой трябва да му плаща борчовете, или да се покриват загуби на юпито Сините Джуки, дето обърна дълга в евро при най-неизгоден курс. И КТБ сигурно някой трябва да плати, защото който трябва му опростиха или върнаха парите. Свършиха вече брашнените чували за отупване! Даже Б. Б. Св. Магистралов го знае.

252

american citizen

преди 4 години

До Анонимен 302:След 30 години щом още пишеш тука значи ще те чакаме скоро.

251

само отбелязвам

преди 4 години

Вдигнете още малко цените и догодина България ще е с 1 млн.българи по-малко в сравнение с тази година. Защото:1)зимата някои няма да я преживеят, Топлофикация *** на вратата с още по-високи сметки(независимо колко сте икономични)2) другите българи ще са емигрирали.

250

Анонимен

преди 4 години

Уфф и за какво да се борим, ако не беше тъжно щеше да е смешно.

249

Бобо

преди 4 години

Румба, спокойно бе братле, още малко остана..

248

Иии

преди 4 години

Ами те всички като се пенсионират ще се върнат.

247

абе

преди 4 години

Русия като я закрият, ще я направят провинция на България.Ще се възстанови историческата справедливост.

246

брей

преди 4 години

Румбата разходил Деса и до Америка.

245

имигрант

преди 4 години

че то има ли държава българия?след закриването на нато-базата в турция американците я преместиха на територията на булгария(вижте пристанищата са пълни с военни кораби и техники) а по плажовете лятно време има военни учения.територията е ПРОДАДЕНА отдавна.......

244

Анонимен

преди 4 години

когато учиш 12 средни 5 висше бачкаш за 700 лв средно една заплата и неможеш да си позволиш нищо странично за каква европа достойнство култура морал може да става въпрос? стига мрънка стегнете се терминал 2

243

Анонимен

преди 4 години

и как ще се върнат в неуредена държава с корупция ежедневна престъпност и ниска заплата живот в панелка при положение че там са уредени отпреди 30 години даже децата са им на по 15 20 години защото са зминали с зелени карти още 90 теи луд да е нема се върне ...по скоро трябва да спрат емиграцията защото вече всеки втори трети завършва и заминава ?