14

Анонимен

преди 4 години

Лесно е да прикоткаш 13-14 годишна ученичка в нета, половината са с психични отклонения и за малко почерпка и дрогица са готови. Не една или две съм си уреждал така..

13

Анонимен

преди 4 години

Онлайн тормоз не съществува. Ако те тормозят в интернет, значи си си го заслужил.

12

Анонимен

преди 4 години

Интернета е част от ежедневието ни, така какта телевизията преди него, дори бих казал, че днес ме в пъти повече зависими от него!За да защитите децата когато са в мрежата има специални програми (софтвеъри)!!!С така нареченият "Parental control" и пароли!!!!Елементарно е!!!

11

Анонимен

преди 4 години

секстингът не е нещо лошо, това не е изнудване е секс чат.педофилите са разбира се друга работа, за тях трябва да играе брадвата.

10

скапан сайт

преди 4 години

Много правописни грешки бе Ками. Пак ли не даде статията на грамотния ви редактор да я провери?

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Вие обичате ли да гледате как непознати хора без тяхно знание и съгласие използват баня,тоалетна?Ами да им четете личната кореспонденция и да им подслушвате разговорите? Кажете де признайте си.Нали статията е за извратеняците в нета.

8

Анонимен

преди 4 години

Разни подозрителни типове облечени във власт да ви монтират камери и подслушвателни в тоалетната,спалнята банята в гащите---И аз познавах един, който беше убеден, че хазяинът му е монтирал скрити камери в стаята, за да го гледа гол и как прави секс. Много трева пушеше.

7

House M.D.

преди 4 години

Какво означава "предОпреди"?Агрономът с име на дърво защо се изказва по теми, които не разбира?

6

Анонимен

преди 4 години

Ако родителите им споделят подобни снимки то децата и те почват без да ги карат. Важното е от ранно да се обясни на детето да не качва такива голи снимки

5

Анонимен

преди 4 години

Е те кво искат.Разни подозрителни типове облечени във власт да ви монтират камери и подслушвателни в тоалетната,спалнята банята в гащите едва ли не за да ловят терористи.Нали преди рефренът беше "ще ловим терористи затова подслушваме и следим" Кво хванаха? Някакъв глупав наркоман от Пловдив "Митко -Бомбата" И то те не го хванаха ами баща му се оплакал на полицайте,че прави бомби в мазето..Същата работа и сега.Половината *** раждат на по 13-14 год.Ония дебнат интернет.. Пълен фарс.

4

Анонимен

преди 4 години

Чакайте сега нали ще даваме на децата всички права включително и лична кореспонденция и никой не може да му се бърка с кои и какво си пише (според ДАЗД)нали още в дедтска градина ще ги учим на мастурбация а в 4 клас що е то удоволствие от секса включително и с праньор от същия по (според УНИЦЕФ) ама иначе има едни там дето са психясала че ще им взимат децата и не им дават да си ги бият на воля.

3

Павката

преди 4 години

Нали не давате да се шамарят децата, не било европейско. Понякога един здрав бой решава много проблеми и държи влага за дълго, после преди да правиш глупости се сещаш много бързо :))(

2

Анонимен

преди 4 години

Законна отново спи. Направете присъдите 20 години затвор и толкова.

1

Картофчо

преди 4 години

Проблемът не е интернет, а постоянната реклама от страна на медиите на социалните форуми. Много деца се подлъгват да се регистрират с реалните си данни, без да са подготвени теоретично. Техните родители също ги насърчават, без нищо да разбират - просто защото е модерно. Преди време, когато само интелигентни деца можеха да имат достъп до интернет, подобен проблем нямаше. Трябва освен да се пише и снима по форумите, преди това децата да прочетат доста книжки и то не книжки с приказки.