32

Хармония

преди 4 години

Ми като е въпрос на Хармония, сиреч Неутралитет, за чий ни трябваше престъпната групировка НАТО, в която ни вкара с БСП и ДПС.Ей затова няма да гласувам за Нинова и ДПС - ще гласувам за политик, който ни изкара от НАТО и национализира ток, вода, парно - без кърлежи по веригата Доган, Ковачки и др ЕРП,.А Хармония е да не сечеш горите на България.Две национални катастрофи ни докара Лисицата, имаше шанс да вдигнеш БГ и да я направиш велика. Вместо това я окупирахте с частни мутри и олигарси

31

saki

преди 4 години

Дедо айде при Юлиян , кво чакаш време е ?

30

Василев

преди 4 години

Царят е една кукла на ционистите, която дойде с юпитата от лондонското финансово сити, и първото нещо беше да направи врътката с държавния дълг и брейди облигациите, както и да тегли заеми от МВФ!!!И това стана с подкрепата на бившите болшевики русофили, които са също кукли на ционистите и американофилите от същата порода Уолтсрийска!!!Агент Стивън Уорнак!ЦРУ!!!

29

Чудеса

преди 4 години

Мумията проговаря. Трябва да са свършили парите.

28

Анонимен

преди 4 години

иска му се на крадлив деду парламентарна монархия, ама нанай! пък нали абдикира, какъв "цар"?!

27

Краси

преди 4 години

Полуграмотният крадец от Мадрид го докараха комунистите-много хитър ход.За да спрат устрема на ОДС начело с И.Костов и предотвратят втори мандат.Симеон развърза торбата с лъжи -800 дни и пр.Но,***-наивници му повярваха,помислиха,че ще завали дъжд от кюфтета и гроздова и му осигуриха 120 депутати.Безславния край на НДСВ го знаят и децата.

26

голямия дерт

преди 4 години

Пет пари не давам ни за запад,ни за изток!Дерт ми е,кога българите ще престанат да се делят,и да се прецакват един друг!?

25

Анонимен

преди 4 години

До 24Бългринa плюе нa презрения зaпaд, имaт пaри и дoтaм с пaрите си дoнесoхa aфрикaнскa чумa и лoши климaтични прoмени и много корупция и престъпнoст.

24

Анонимен

преди 4 години

Един обикновен крадец и мошеник,но сте го сложили на първа,за да ни дразни.

23

баси политика

преди 4 години

Един обтекаем лигав ***!Ама ние сме си виновни,че ги избираме такива!

22

Анонимен

преди 4 години

Monkata pyrwo se proqwi kato lyvec A posle i kato kradec.

21

Анонимен

преди 4 години

Ние не се чувстваме най-бедни. Бедността ни не въпрос на чувства.Бедността ни е реалност, записана във всички официални евродокументи.Чувстваме се предадени и ограбени.

20

Анонимен

преди 4 години

Човекът е възпитан на запад и коренно се различава от вечно негативния и първосигнален ***, дори като външно излъчване ако щете, много правилно го каза за "чипа" на българина също.

19

Vesko

преди 4 години

Браво! Тои беше наи умният Министер Прецедател на България!

18

Историчка

преди 4 години

На днешния ден през 1923 въоръжените отряди на работниците и селяните превземат град Фердиданд. Въстанието е потушени изклюочително жестоко от баща му и Цанковци. Поп Андрей е без кръст и гроб. После да не се чудят някои защо е имало така наречените репресии след 1944.

17

Анонимен

преди 4 години

Може дa си мoнaрх нa себе си бългaрският нaрoд нямa гoспoдaри. Не сме ти роби и слуги Добре, че зaбpaнихa мoнaрхиите.

16

Анонимен

преди 4 години

Тоя бoклуk я първо да каже защо излъга че нямал материални претенции към България в едно предаване навремето при Кеворк Кеворкян, а като дойде на власт си взе земите, а след това да ми плямпа простотии за монархии и тем подобни врели некипели!

15

Анонимен

преди 4 години

до 18 Е, дедика си спази обещанието за 800-те дни- оправи цялата си рода за този период.

14

Анонимен

преди 4 години

Знaчи признaвa, че живеем в клоунски свят системaтa е сбъркaнa тoтaлнo и тoй ще ни опрaви зa oкoлo 800 дни.

13

Анонимен

преди 4 години

do 11 Ха-хаахаххаТози мадридски папардак ли не е глупав, бе? Та той едно изречение правилно не може да каже.