52

36,

преди 4 години

"И все пак човекът е професор с много написани трудове ..."Не се заяждам, но кои са тези трудове, които са научни и въз основа на които е станал професор. Ако е наистина такъв, защото аз информация обективна за това не намирам никъде.

51

Анонимен

преди 4 години

"А нещо за смъртта на един истински професор - проф. Никола Георгиев, няма ли да пишете?"Те не го знаят, как да пишат за него? Истинските учени не са колоритни и не могат да спечелат обществения интерес, тъй като масата от хора са не особено интелигентни и за да им е интересно, се нуждаят от клоуни, викове, шум и от маскарад.Медиите са същите, в тях работят същите такива хора и отразяват техните интереси и нагласи.

50

Анонимен

преди 4 години

Вечна му памет!А защо му казвате "професор"? Към кой университет е преподавал и каква професура има?

49

Сенсей Ага

преди 4 години

Бог Да те прости интелегенте вечно ти царство светло небесно !

48

Korean soup

преди 4 години

А нещо за смъртта на един истински професор - проф. Никола Георгиев, няма ли да пишете?

47

Izlizarazu

преди 4 години

Вучков говореше много но имаше малко, не е крал. Има червени айдyци в парламента дето мън не можеш да чуеш от тях но иначе с оффшорки и милиони открадната народна пара!

46

Анонимен

преди 4 години

За мъртвите или добро или нищо. За тоя "професор", дето така и не каза по какво е професор аз ще кажа едно голямо НИЩО!Освен ,че си оправям настроението, като гледам букет от изцепките му в Ютюб, за мен той не е дал НИЩО на света.Аз също не съм дал нищо, но претендирам да съм професор, публцист, мъдрец и т.н.Да почива в мир и близките му да го помнят с добро!

45

св.Петър

преди 4 години

Ще си видят отново с неговата половинка пред вратите на рая!

44

смел противник

преди 4 години

За уважение и от неговите врагове!

43

професоре професоре!

преди 4 години

До коментарНЯМА ДА ОПРАВИМ СВЕТА!!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 4 години

Скатаджия-повече не нужно. Ето кой е.

41

коментар

преди 4 години

Статията пита кой бил професор Вучков?! Ами ето кой, един пенсиониран професор от УНСС, който плюеше в ефир в буквален и преносен смисъл! Господарите на ефига го направиха едновременно и звезда и тв ***. А той воден от егото си за малко да издъхне и в ефир. Не случайно човек трябва да има чувство за мярка до кога е нужно да бъде активен и полезен. Псе пак сега ще се укроти и дано душата му да почива в мир!

40

Анонимен

преди 4 години

До от любов!И разочарованието от Бойко и всички управляващи..............

39

от любов!

преди 4 години

До фактНаскоро той загуби половинката си, а това явно му се е отразило доста осезателно!

38

факт

преди 4 години

До АнонименДа критикуваш само кусурите не иска отговорност...........

37

партийно зависим

преди 4 години

До 80%И през соца критикуваше в полза на червените .....и на сините им внуци!!!!Но си отиде с добро а щом края е добър тогава всичко о ДОБРО.

36

Анонимен

преди 4 години

Коментиращите погребаха ЗЛОТО на професора.

35

Анонимен

преди 4 години

И все пак човекът е професор с много написани трудове и починал в малкото си софийско жилище а не като днешните политици ,които той критикуваше влизащи в политиката само за да задоволят собствената си лакомия , ако намерите един политик който да живее толкова скромно ако ще и да е бил в политиката по 2-3 гидини ще е успех ! Затова поклон за смелостта му и за родолюбието му !

34

дам...

преди 4 години

За мъртвите или добро или нищо друго освен истината! А истината за Вучков е такава, той говореше ама не зачиташе и не признаваше друго мнение освен неговото. На всички намираше кусури и само критикуваше най-безогледно. Само че професора така и не разбра, че промяната не ще приказките на Екзарх, а очаква действията на Караджата.

33

Стою

преди 4 години

Уникален в мисъл,логика и изказ.Ще липсва.Бог да го прости !